reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Wiktoria usnęła, Filip szaleje z babcia w nowym wozie :-)
Marla - poród był na tyle łatwy że nie pękłam i mnie nie nacinali. Zaraz jak na sale poporodową mnie dali to czułam sie jakbym wogóle nie rodziła. Normalnie na aerobik mogła bym iść z marszu :-D. Super sprawa bez nacięcia

reklama
Pogoda super - nic tylko wyjść z domu i się zagrzebać w śniegu :dry:

O 7 jak się przebudziłam to tak sypało ze nic nie było widać - masakra. Karola mi wstała a ja nie mam siły na jej marny poranny nastrój :dry: Oj pospałabym sobie jeszcze.
Mój promotor mnie wczoraj zabił - przy zmianie tematu powiedział "portal z użyciem ajaxa" więc wybrałam portal informacyjny, a ten mi wczoraj mówi - to proszę jeszcze dodać możliwość tworzenia profili jak na NK i dodawania zdjęć do profilu a wszystko po logowaniu i ukryte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: On chyba .. na głowę upadł. Mam iść do niego w poniedziałek, bo wczoraj laptop odmówił chęci współpracy. Będę musiała chyba mu delikatnie uświadomić że ja mam termin oddania pracy do końca kwietnia jak mi podpisze o przedłużenie i jaki by się cud nie zdarzył nie zdążę mu tego tak przerobić. Nie po to wybierałam sobie portal informacyjny żeby teraz robić z tego misz-masz - trochę tego trochę tego i marnie działającego!!!

149281.gif
149281.gif
149281.gif

U nas zima.
Maciuś już w szkole a reszta rebiaty jeszcze smacznie sobie śpi.
No to ja
144150.gif
,i
743703.gif
.
Kurde wczoraj po 22 odpadłam,nawet nie wiem kiedy mężuś Emila zaniósł do jego łóżka bo usnął ze mną u nas na wyrku.
Położyłam się koło maluszka,przytulił się do mnie ja gapiłam się na film,i usnęło mi się.

Miłego dnia babulce.
93092.gif
93092.gif

I kto mówił ze prawa Murphy-ego zawsze działają :-p:laugh2: Dzisiaj od rana mam dobre wiadomości. M będzie jeździł do Starachowic za niezłą kasę - wreszcie się odbijemy finansowo. Moja mama wcześniej kończyła pracę więc mogła się zająć Karolą jak musiałam iść do promotora a promotor zatwierdził mi aplikację - mam ją tylko graficznie poprawić i uzupełnić artykułami i dodać formularze komentarzy i formularz kontaktu. Po za tym jest ok. Udało mi się wywalczyć żeby nie dodawać profili i tworzyć czegoś pseudo NK połączonego z portalem informacyjnym. Karola jest całkiem grzeczna nie licząc drobnych prób wymuszenia :-p A podobno poniedziałki są straszne :laugh2:

Dziewczyny - jak się wreszcie tu pojawicie - oceńcie kolorystykę czy wam by pasowała ew co byście zmieniły :-)
http://kieleckiemamy.prv.pl/

Strona ruszyła - wreszcie udało mi się ułożyć ten kod :-D jestem szczęśliwa jak małe dziecko :-D A mąż się ze mnie śmieje :-D A na dodatek się dowiedziałam że teściowa próbuje mi załatwić robotę w *** jako informatykowi/technikowi farmacji :-D Na razie wam nie powiem gdzie - jak się uda to wam napiszę ale muszę się obronić - a do obron coraz bliżej :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobitki moje drogie.
Melduje się :-)
A my już po wizycie w przedszkolu.
Emil na początku był zdezorientowany.Pani dyrektor powitała nas i takie tam ble ble...
I weszła Pani co miała zająć się grupą dzieciaków ,no i wtedy Emil stwierdził,że nie chce tej Pani.I odwrócił się i wyszedł z sali:szok::szok::szok:
Poczekałam z nim chwilę na korytarzu,a gdy chciałam go z powrotem wziąć do sali zaczynał płakać.No i pomyślałam sobie że klapa na całej linii.I akurat szła pani dyrektor zobaczyła nas i zaproponowała żebyśmy poszli do grupy maluszków,zaprowadziła nas tam i powiedziała pani o co chodzi.
I moje dziecko mnie zaskoczyło.Pani Bożenka podeszła do niego zagadała,o coś zapytała,a on podał jej rączkę i poszedł z nią:-).Normalnie bawił się z dzieciakami,nawet nie zwracał na mnie uwagi.Jak wyszłam z sali na korytarz to nawet nie zauważył tego.Bawił się z dziećmi 2 godzinki,a jak weszłam po niego i powiedziałam że idziemy do domu,to nie chciał ze mną iść i stwierdził że on "Nie ciem do domu,Emim cie dzieci,i ciocia"
Dni otwarte są do piątku,jutro pójdzie z tatusiem bo ja na 10 idę do fryzjera,a w piątek znowu ja z nim pójdę.Mam taką cichą nadzieję że dostaniemy się do tego przedszkola,i nie będzie źle.

hey. Sol mi osobiście się kolorystyka nie podoba.zbyt jaskrawa. ja bym dała trochę bardziej pastelowe kolory, delikatniejsze :-)
a ja sie pochwalę że dostałam staż :-) i jestem very happy bo większość pracy mogę wykonywać w domu przy kompie hehe
a wracając do stron internetowych to znalazłam fajny portal dla mam ze świętokrzyskiego- Strefa Malucha - Świętokrzyski Informator dla Rodziców ciekawe rzeczy są, zamieszczają też informacje o imprezach dla dzieciaków i miejscach gdzie iść można :-)

reklama
hmm... a na staraczkach się kolorystyka podobała.

a masz jakiś pomysł na tematykę takiej strony? co by się przydało?

Do góry