asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ból zatok mnie pomagał ibuprom zatoki...a na alergie z pyłkami wiosny to chyba zyrtec jest dobry??asiulka - dziękuję słońce
Ma któraś coś sprawdzonego na zatoki, gardło i wstrętny kaszel? Wczoraj pojechałam do Tesco do tego optyka i tam się zaczęło - nieczyszczona klima i poszło... Dobrze że w czwartek idę do alergologa to może wreszcie moja męka się skończy bo jak nie to chyba zgłupieję na wiosnę. Ja chcę wiosnę - tylko bez pyłków
asiulka - dziękuję słońce
Ma któraś coś sprawdzonego na zatoki, gardło i wstrętny kaszel? Wczoraj pojechałam do Tesco do tego optyka i tam się zaczęło - nieczyszczona klima i poszło... Dobrze że w czwartek idę do alergologa to może wreszcie moja męka się skończy bo jak nie to chyba zgłupieję na wiosnę. Ja chcę wiosnę - tylko bez pyłków
Witajcie dziewczyny!
czytam codziennie co piszecie ale jakoś nie chce mi się nic pisać. Ale jak przeczytałam o męczącej zgadze w końcu ciąży postanowiłam coś doradzić: Rennie owocowe. Ja od dłuższego czasu mam listek tych tabletek pod poduszką, jeden w torebce, jeden w kieszeni w kurtce. Naprawdę pomaga. no i nie zalecam pochylania się do przodu bo to pogarsza sprawę.
Gaba82 będziesz rodzić na Czarnowie? ja jutro mam się zgłosić bo mój termin minął i porodu ani widu... Nie pomaga nic z naturalnych metod wywoływania porodu od mycia podłóg po prysznic i inne ;-) ale mój "klocek" waży ponad 4 kilo pewnie dlatego nic się nie dzieje.