reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Dziecwzyny, mrozik dziś o 15.25 urodziła córeczke przez sn, 3100 i 55 cm, 10 punktów, bez nacięć i pęknięć.
A u mnie po wczorajszym ktg skurcze są, ale brak rozwarcie, dziś brzuch boli jeszce bardziej, ale nie wiem czy to sa te właściwe skurcze. Na razie czekam:)

reklama
gaba - chodź dużo to się przekonasz :-D jak Cie ciągnie w dół brzucha to możesz sobie małą istotkę wychodzić. Ja tak chodziłam - a jak bolało tak że musiałam co chwila siadać ale mniej bolało jak chodziłam - głupi paradoks :-p to wychodziłam Karolę :-p I lepiej chodzić to szybciej urodzisz - tylko bez przesady i się nie przemęczać :tak:

A ja właśnie wróciłam z vision-expres z nowymi soczewkami. A druga para w zamówieniu. Wreszcie będę widzieć bo moje okulary zostały zmasakrowane przez Karolę i lubi im szkiełko wypadać :sorry2: Ale okularki też sobie sprezentuję ale to na wakacje już z fotochromem.

Witajcie dziewczyny

Truska usowam twoj temat bo kazde pytanie jakies przychodnie poradanie omawiamy w Lekarze z Kielc:tak::tak:

a ja siedze sobie u dziadkow i przegladam neta

Sol spoznione zyczonka:tak::tak::tak:

Witam... Miałam nie wchodzić, ale nie mogłam pozostawić tego bez echa!!! :angry:

Kamilko! Widzę, że niektórym funkcja moderatorki uderza do główki... Moderator powinien byż wzorem do naśladowania, a nie niemiłego traktowania i uznawania siebie jak damy. Niejednokrotnie była zwracana uwaga i bez skutku. Wszystko jakoś trzeba umieć pogodzić. Zresztą, sama piszesz, że przeglądasz u dziadków neta, a w innym poście piszesz o b. złym stanie dziadka, coś mi tu nie gra. Każdy ma swoje problemy, ale to nie znaczy, żeby pokazywać fochy. Znów zgłoszę sprawę do Bestyi, bo nie pozostawiasz mi wyboru. Już niejednokrotnie byłaś zgłaszana... więc prawdopodobnie odbiorą ci status moderatora.

A jest taka opcja przenieś wątek do wątku... tak na marginesie... Ja temat postaram się odświeżyć i połączyć go z medycznym.

Sol, nie gniewaj się że spóźnione, ale życzę Ci sto lat w miłości, szczęściu i harmonii!!! Przesyłam Ci wieeeeeeelkiego buziola!!!

Mrozik, gratuluję!!! Niech Ci śię ślicznotka zdrowo chowa!!!

Ja tak szybciutko, jutro znów do pracy... Trzymajcie się i pozdrawiam

Ewcia - spokojnie - ja też już zgłosiłam Anislu sprawę kamili. Bardzo dziękuję za życzonka. A swoją drogą kiedy się słońce wreszcie do tej bawialni umówimy? Ja dzisiaj byłam i jestem przerażona - Karola nie chciała się bawić z dziećmi - była dziewczynka w jej wieku i widać że chciała podejść do Karoli do domku a Karola zatrzasnęła drzwiczki krzycząc "moje" - skończyło się klapem w dupę i przeproszeniem dziewczynki ale nie chciała się z nią bawić. A tak ładnie się z ciotecznym rodzeństwem bawi a tu takie halo. A że z resztą nie chciała się bawić to się nie dziwię - 6-8 latki krzyczące i ciągle biegające - też bym się bała podejść do takiej bandy :-p

sol, chodzić to chodzę, sprzątam, myje podłogi, okna( jeszzce mi dwa zostały), brzuch twardy, skurcze są ale nie jakoś super bolesne. W sumie mam jeszcze tydzień:)
Ale śniegu napadało, Miłego dnia:)

Ewa do twojej wiadomosci moj dziadek umiera niestety musze tam byc czasami caly dzien i wtedy pisalam do Was bo wzielam sobie do dziadkow laptopa wiec nie rozumiem o co ci chodzi:confused::confused::confused: i naprawde nie rozumiem twoich pretensji do mnie masz problemy ze soba i swoim zyciem to nie wywalaj spraw do mnie czy na mnie na forum bo psujesz tylko watek:no::no: i sory ale takie kapowanie ciagle do aniaslu na siebie to nas osmiesza tak samo ciebie jak i mnie:baffled::baffled: a watek przepraszam weszlam szybko i faktycznie zamiast przeniesc skasowalam moja nieuwaga i tyle:no::no:

No nic mykam bo dzis ladnuy dzien i trzeba do kosciolka i potem do dziadka znow:-:)-( ale niektorzy nie rozumieja... i jak mi moze jakies forum do glowy uderzac jak mam wazniejsze problemy:szok::szok::szok:

Milego Dnia

hey dziewczyny :-)
Sol, mi też to umknęło jakoś, więc bardzo spóźnione życzenia- Wszystkiego Najlepszego!!
druga sprawa- jak już sobie wszystko wyjaśniłyście to się nie kłócić, a jak chcecie się dochodzić o pierdoły to na pw :p kto to widział żeby dorosłe dojrzałe kobiety się o takie coś sprzeczały, donosiły i skarżyły do moderatorów jak małe dzieci.wstyd.Kamila przeprosiła więc koniec sprawy.
Mroziku kochana buziaki, dla dzidziusia i dla Ciebie, wracaj do na s szybko!!!
Gaba jeszcze troszkę i pękniesz ;-) ta końcówka zawsze najgorsza...

Ostatnia edycja:
reklama
marla - nie chodzi o ten incydent ale o całokształt. Kamila zachowuje się chwilami jak się zachowuje a takie coś moderatorowi po prostu nie przystoi. Są granice które ona przekracza regularnie i to się ma skończyć bo tylko tworzą się niemiłe sytuacje na wątku. Ja rozumiem że ma ciężką sytuację ale to jej nie tłumaczy. Sama zgłosiła się na moderatora działu to niech teraz ponosi tego w pełni konsekwencje. Nikt jej tej funkcji nie narzucił.

gaba - już niedługo - tylko odpuść sobie mycie okien - to nie jest zbyt bezpieczne chociażby że może cię przewiać nie mówiąc o odklejeniu się łożyska z wysiłku. Trzymam kciuki żebyś się tak szybciutko jak mrozik rozpakowała :tak:

kamila - nie skomentuję

A mnie coś chyba rozkłada - gardło boli i zatoki zapchane - niech ta zima pójdzie precz bo tylko dobija człowieka. Miłej niedzieli dziewczyny wam życzę. :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry