reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Joanna - teraz mieszkamy w Zaganńsku :cool2:
Iwona - to odpoczywaj więcej od komputera, to szybciej przejdzie. Zdrówka dla córci​

reklama
Cześć dziewczynki !!! Ale się za Wami stęskniłam:tak::tak::tak:.
Nie miałam niestety dostępu do netu.
Joasiu Twoje zyczenia na Dzień Kobiet strasznie mnie wzruszyły..., a że płaczę w tej ciąży jak bóbr więc się prawie popłakałam.Dzięki wielkie! Spóznione ale szczere życzenia dla wszystkich kobitek :happy2::happy2::happy2:.

Shiraaine nic się nie przejmuj głupimi gadaniami.Powiem Ci,że moja siostra miała cesarkę i to na życzenie i wcale nikt jej nie potępiał.Oczywiście zdarzały się "głosy sprzeciwu",ale uważam że to sprawa indywidualna każdej z nas.Ja jakbym się bardziej nie bała znieczulenia niż porodu naturalnego to też może wybrałabym cesarkę.Kto wie czy jak dostanę w kość przy tym porodzie nie zdecyduję się na cc przy drugim dziecku????Nigdy nic nie wiadomo...
A Ty jeszcze jak masz wskazania do zabiegu...z drugiej strony to nie musisz się nikomu tłumaczyć i denerwować.

Mam nadzieję,że przy tej pogodzie humorki Wam dopisują.:-):-):-):-):-)

Dzień dobry może się wszystkie pochowałyście? iwona.c27 jak oczy ?Jak Natalka się czuje? misia.08 jak samopoczucie ? mrozik_i zaklimatyzowałas się juz w nowym miejscu ? A WOGóLE KOBITKI CO U wAS? odezwijcie się :tak:

Joanna - ja jestem - często zagladam, podczytuję, gorzej z napisaniem czegoś
W domku nam się mieszka bardzo dobrze. Filip nawet lepiej śpi - mnie się tak wydaje ;-). W pracy dalej dużo roboty
Jutro ide do szpitala - w piątek zabieg. Ciągle sie martwię jak sobie poradzą z moim łobuzem. On chyba czuje że mnie nie będzie bo całą noc na cycu wisiał. Od 1 w nocy nie mogłam mu wyjąć z buzi, bo się budził i płakał bardzo, więc dzisiaj noc spędziliśmy blisko siebie :sorry2:

DZień dobry.
Joasiu dzięki za pamięć:tak:. Z oczami dużo lepiej. Mamy za to inny problem. Wszyscy jesteśmy chorzy poza M. Natalka jeszcze bierze antybiotyk nie chodzi do szkoły i niestety zaraziła i mnie i Kubę. Ciągle gorączkujemy. Ja dostałam antybiotyk Kubuś narazie nie, ale nie jest wesoło. Czuję się źle i najchętniej to bym leżała w łóżku,ale Kuba w gorączce marudny i trzeba się nim zajmować:-(. Poprostu nie mam czasu i siły:no:

Pozdrawiam was dziewczyny:-)

Iwona - współczuję tej choroby. Ale teraz takie coś wstrętnego panuje, M. siostrzeniec też chory i leży w domu i jest problem z opieką nad nim. Łatwiej by go było do nas przenieść zamiast teściowej tam jeździć, ale ze względu na mnie jest to raczej awykonalne.

Joanna - imienniczko - nie chowamy się tylko porządki przed Świętami zajmują/ albo spanie :-p Ja się psychicznie szykuję na jutrzejszą wizytę, bo będzie ustalany termin cc. A ja mam tak mieszane uczucia że mnie już od tego głowa boli :baffled::-(
A po za tym jestem meteopatą więc w związku z pogodą chodzę jak śnięta rybka :sorry2::-D i pisać jakoś tak nie bardzo mam siły.

Życzę wszystkim miłego dzionka i dużo zdrówka dla chorowitków ;-)

Powitać:-) cóż to się stało że tyle choróbstwa się tu przyplątało?? dziewczynki dużo zdrówka życzę!!

Cześć dziewczynki;-)
Mrozik nic się nie martw,wszystko sie uda.Wiadomo,że stres jest,ale będzie dobrze,zobaczysz.Napisz do nas po powrocie.Całuski i powodzenia.:tak::tak::tak:

Iwonka dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaków.

Shiraaine napisz na kiedy Ci ustalili termin.

Joasiu u mnie tak sobie.Idę dziś dom lekarza,bo zle sie czuję po lekach i cały czas mam skurcze.Poza tym strasznie boli mnie w okolicy mostka i prawego podżebrza.Nie mogę w nocy spać.Mam nadzieję,że coś na to poradzi.

Ciekawe co u Kamilki.Coś długo sie nie odzywała.
Kamilko !!!!!! Jak tam Twoje nieszczęsne spojenie?Jak się czujesz?

AHaa a u Ciebie wszystko OK ?
Dzidziuś kopie? Bo mnie wczoraj tak skopała po pęcherzu,że latałam siku co 5 minut.

Całuski dla wszystkich:-):-):-)

reklama
AHaa a u Ciebie wszystko OK ?
Dzidziuś kopie? Bo mnie wczoraj tak skopała po pęcherzu,że latałam siku co 5 minut.
A dziękować, na razie dobrze:-) dzidzia kopie z czego się bardzo cieszę, bo to mnie uspokaja, że z maleństwem dobrze:-)
będziesz szła na 4d? ja sie wybieram po świętach, jak mąż tam dzwonił to lekarz mówił że tak od 23 tyg najlepiej:-)
papatki

Do góry