reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

oriflame to i tak dobrze że o 8, bo moja jak szaleje do 23 to i tak o 7 albo przed 7 wstaje hehehe
kasieńka23 też polecam ten basen na Jasnej i tą szkółkę pływacką :-)
Sol a możesz mi ceny basenu z citi parku podać na pw?? bo jeśli woda jonizowana to fajnie by było... słyszałam ze tam basen jest ale myślałam że taki zwykły :-)

reklama
Sol w lecie padaja szybciej a w zime nie mają gdzie tej energii zużyć. Chociaz powiem Ci że znam mamy, których dzieci idą spać o 19 niezaleznie od pory roku i nie ma że boli, ja bym nie mogła tak programować swojego dziecka, może to i dobre ale po swoich dziewczynkach widzę że to by sie nie sprawdziło

marla to Ty dopiero masz zaprawę

Są tu jakies mamy z okolic Opatowa lub Ostrowca

No zimą nie byliśmy bo ja ciągle podziębiona nie chciałabym się załatwić ale może w przyszłym tygodniu pójdziemy bo ciut lepiej z zatokami. A chodziliśmy raz na dwa tygodnie. A teraz jest promocja - opiekun dziecka wchodzi taniej. Ale nie pamiętam za ile. Tylko tam jest taki grafik kiedy można sobie przyjść bo normalnie tam są zajęcia. Jak go znajdę to zeskanuję i wrzucę bo nie mam teraz za bardzo czasu. Ale jak wrócę z gazowni to poszukam.

Z Opatowa albo okolic któraś jest ale nie pamiętam która :-p

Moja niezależnie od pory roku usypia między 21.30 a 24 :-/

No widzisz a u mojej znajomej wszystko jak w zegarku, jedzenie, mycie i spanie o stałych porach. Mimo że dziecko nie chce - masakra

Filip zazwyczaj usypia między 21-22. Jak chcemy żeby pospał dłużej to zawsze sie o 5 obudzi. A tak normalnie to do 7 śpi, raz mu sie zdażyło że do 9 prawei spał to sie wystraszyłam ze coś z nim nie tak :-p. A jak poszedł kiedyś spac o 23, bo u teściowej późno zasnął i wstał po 20, to wstał nam o 4 rano i już zasnać nie chciał

Sol - ja chodziłam tam na aquaaerobik - tzn byłam chyba ze 3 razy, a cennika na stronie nie mają?

Witajcie dziewczyny

ja dopiero teeraz posprzatalam maly spi i mam chwilke...:-):-)

oriflame no widzisz u mnie np Adas od urodzenia ma stala pore kapieli i spac idzie miedzy 19-20 ale nic na sile jak nie chce to sie bawi ale niegdy nie moze wytrzymac dluzej jak 20.30 i juz spi nawet na siedzaco;-);-);-) ale dla mne to super sprawa bo mam wieczor wolny moge posiedziec odpoczac albo czyms sie zajac co nie zdazylam zrobiec w poludnie:rofl2::rofl2:
tylko ostatnio gorzej nocki przechodzi i ie wiem co mu jest chyba te nieszczesne 5 tki:confused2::confused2::confused2:

kasiunka- wiesz co my tez chodzilismy na Jasna do szkolki Delfin pan tam prowadzi specjalne zajecia zabawy cwiczenia:tak::tak::tak: no a jakbys chciala sama to tak jak dziewczyny mowia Citipark:tak::tak:

no, młoda odpłynęła, i to całkiem sama, stwierdziła ze chce spać, poszła do siebie do łóżeczka i po prostu zasnęła... hmm.. szok... przez to że siedzę sama, ze wszystkim się obrobiłam, naszło mnie przez Was (w szczególności przez Sol hehe) ochota żeby coś dobrego ugotować. no i będzie lasagne (to się chyba tak pisze) życzcie powodzenia bo testuje nowy przepis...
oriflame u nas też stała pora kąpieli, i młoda potem tak jak u Kamili szybko zasypia, choć czasem zdarza się hard core i pada właśnie po 23....
dobra idę do garów, zobaczymy co wyjdzie hehehe

Kamilka - uaktualnij buźkę w sygnaturze bo wychodzi ze Adaś nie ma jeszcze wszystkich czwórek o trójkach nie wspominając.

A ja sobie załatwiłam co miałam załatwić, zaraz M przyjedzie to zjemy obiad i ja spadam na uczelnie po wpis. Wolałabym jechać z Karolą bo bym kolejkę ominęła ale zbyt brzydka pogoda żeby ją ciągać.

Spadam zjeść tortille z gyrosem :-p

reklama
Ja się na temat Jasnej nie wypowiem bo nie byłam a słyszałam od koleżanki z sanepidu że nie przeszli ani jednej kontroli czystości i jakości wody dla małych dzieci. Tak więc ja tam nie polecam ale jak ktoś chce tam iść ze względu na naukę pływania to się nie odzywam ;-)

Do góry