reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

oriflame to i tak dobrze że o 8, bo moja jak szaleje do 23 to i tak o 7 albo przed 7 wstaje hehehe
kasieńka23 też polecam ten basen na Jasnej i tą szkółkę pływacką :-)
Sol a możesz mi ceny basenu z citi parku podać na pw?? bo jeśli woda jonizowana to fajnie by było... słyszałam ze tam basen jest ale myślałam że taki zwykły :-)

reklama
Sol w lecie padaja szybciej a w zime nie mają gdzie tej energii zużyć. Chociaz powiem Ci że znam mamy, których dzieci idą spać o 19 niezaleznie od pory roku i nie ma że boli, ja bym nie mogła tak programować swojego dziecka, może to i dobre ale po swoich dziewczynkach widzę że to by sie nie sprawdziło

marla to Ty dopiero masz zaprawę

Są tu jakies mamy z okolic Opatowa lub Ostrowca

No zimą nie byliśmy bo ja ciągle podziębiona nie chciałabym się załatwić ale może w przyszłym tygodniu pójdziemy bo ciut lepiej z zatokami. A chodziliśmy raz na dwa tygodnie. A teraz jest promocja - opiekun dziecka wchodzi taniej. Ale nie pamiętam za ile. Tylko tam jest taki grafik kiedy można sobie przyjść bo normalnie tam są zajęcia. Jak go znajdę to zeskanuję i wrzucę bo nie mam teraz za bardzo czasu. Ale jak wrócę z gazowni to poszukam.

Z Opatowa albo okolic któraś jest ale nie pamiętam która :-p

Moja niezależnie od pory roku usypia między 21.30 a 24 :-/

No widzisz a u mojej znajomej wszystko jak w zegarku, jedzenie, mycie i spanie o stałych porach. Mimo że dziecko nie chce - masakra

Filip zazwyczaj usypia między 21-22. Jak chcemy żeby pospał dłużej to zawsze sie o 5 obudzi. A tak normalnie to do 7 śpi, raz mu sie zdażyło że do 9 prawei spał to sie wystraszyłam ze coś z nim nie tak :-p. A jak poszedł kiedyś spac o 23, bo u teściowej późno zasnął i wstał po 20, to wstał nam o 4 rano i już zasnać nie chciał

Sol - ja chodziłam tam na aquaaerobik - tzn byłam chyba ze 3 razy, a cennika na stronie nie mają?

Witajcie dziewczyny

ja dopiero teeraz posprzatalam maly spi i mam chwilke...:-):-)

oriflame no widzisz u mnie np Adas od urodzenia ma stala pore kapieli i spac idzie miedzy 19-20 ale nic na sile jak nie chce to sie bawi ale niegdy nie moze wytrzymac dluzej jak 20.30 i juz spi nawet na siedzaco;-);-);-) ale dla mne to super sprawa bo mam wieczor wolny moge posiedziec odpoczac albo czyms sie zajac co nie zdazylam zrobiec w poludnie:rofl2::rofl2:
tylko ostatnio gorzej nocki przechodzi i ie wiem co mu jest chyba te nieszczesne 5 tki:confused2::confused2::confused2:

kasiunka- wiesz co my tez chodzilismy na Jasna do szkolki Delfin pan tam prowadzi specjalne zajecia zabawy cwiczenia:tak::tak::tak: no a jakbys chciala sama to tak jak dziewczyny mowia Citipark:tak::tak:

no, młoda odpłynęła, i to całkiem sama, stwierdziła ze chce spać, poszła do siebie do łóżeczka i po prostu zasnęła... hmm.. szok... przez to że siedzę sama, ze wszystkim się obrobiłam, naszło mnie przez Was (w szczególności przez Sol hehe) ochota żeby coś dobrego ugotować. no i będzie lasagne (to się chyba tak pisze) życzcie powodzenia bo testuje nowy przepis...
oriflame u nas też stała pora kąpieli, i młoda potem tak jak u Kamili szybko zasypia, choć czasem zdarza się hard core i pada właśnie po 23....
dobra idę do garów, zobaczymy co wyjdzie hehehe

Kamilka - uaktualnij buźkę w sygnaturze bo wychodzi ze Adaś nie ma jeszcze wszystkich czwórek o trójkach nie wspominając.

A ja sobie załatwiłam co miałam załatwić, zaraz M przyjedzie to zjemy obiad i ja spadam na uczelnie po wpis. Wolałabym jechać z Karolą bo bym kolejkę ominęła ale zbyt brzydka pogoda żeby ją ciągać.

Spadam zjeść tortille z gyrosem :-p

reklama
Ja się na temat Jasnej nie wypowiem bo nie byłam a słyszałam od koleżanki z sanepidu że nie przeszli ani jednej kontroli czystości i jakości wody dla małych dzieci. Tak więc ja tam nie polecam ale jak ktoś chce tam iść ze względu na naukę pływania to się nie odzywam ;-)

Do góry