reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
hey. dołączam się do kawki :-)
krlnk u nas na razie zero planu bo mój pojechał do pracy.... w centrum jest kompania honorowa z okazji walentynek :-/ jak wróci to będziemy myśleć hehe
Sol- aż tak źle??

Witajcie rano

ja na nogach ale dzis byl RAJ normalnie mowie wam noc bez dziecka to fantastyczna rzecz:-):-):-) maly od wczoraj u tesciow ja sie wyspalam wstalam o 9 i prawie zrobilam obiad:szok::szok:

Walentynki ok az nie poznaje swojego meza:-D:-D:-D

Przez przypadek znalazłam kolejną ofertę prywatnego żłobko-przedszkola - razem z wyżywieniem ok 700 zł na miesiąc + 250 wpisowe. Nie wiem czy śmiać się czy płakać :laugh2::tak:

Karola pokochała śnieg. Byłyśmy na spacerku i wróciła do domu biała jak bałwanek - tak się w śniegu wytarzała :-D

No i w niedzielę cisza na forum. Karola jeszcze nie śpi - a wstała o 9 rano i stwierdziła że nie chce popołudniowej drzemki. Zazwyczaj o 17 przy takim postanowieniu padała a tu proszę - 21.15 i jeszcze nie śpi :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marla - nie wiem jak u Ciebie na osiedlu ale nas zasypało i nikt nie chce nas odkopać. Na dodatek ciągle sypie. Nigdzie dzisiaj nie wychodzimy z Karolą chyba że przed dom wytarzać się w śniegu. Już wczoraj próbowałam wyjść z małą to się zakopałyśmy i musiałam M wzywać żeby nas wyciągnął. A jakby szła na własnych nóżkach to byśmy doszły białe obie bo Karola teraz musi wejść w każdą zaspę.

Witam z rana. Myślałam że Karola pośpi dzisiaj skoro wczoraj nie spała w godzinach 9-23 ale się przeliczyłam - wstała 10 min temu i już bajki lecą. M udaje że mnie nie słyszy żeby wstać a ja przez katar jestem nieprzytomna. Kto się do kawy dołącza?

hey, witam z kawką.
Sol u nas to samo, zasypane, ale pewnie niedługo traktorki będą jeździć. ale z kolei mnie coś chyba łapie i się raczej nie ruszymy. jak co zostaje jeszcze środa :-) albo czekamy na odwilż ;-)

Witajcie ja tez juz na nogach...

nie mam dzis co robic normalnie zanudze sie chyba dzisiaj:-:)-(

ale najpierw zaczne od kawy kto dolaczy:rofl2::rofl2:

Witam, ale bez kawki:sorry:
Dzisiaj jadę na kontrolę do szpitala, mam nadzieję że nie trzeba będzie zostawać. Wczoraj jak chodziłam po domku to miałam skurcze co 10 minut. Jak leżę to jest ok, ale jak tylko na nogi stanę to od razu skurcz. :eek:
Nam Filip zrobił prezent na walentynki i dał wolny wieczór. Usnął po drodze od babci o 19:30. Obudził sie o 2 wlazł do nas na łóżko i spał do 7:-p. Nawet go wybudzać musiałam bo jeszcze sobie chyba by pospał.

reklama
Witam sie i ja.
Dziewczyny ja chętnie się do kawy dołącze, u nas też sypie jak ch....a nie ma jak z dziećmi z domu wyjść. Przez weekend nie pisałam bo ten komp jest szwagra który chodzi do szkoły i nie kontroluje tego co robię tylko jak go nie ma (klasa maturalna), ale juz niedługo kupuję laptopa tylko nie wiem jaki internet wziąć.
mrozik trzymam kciuki za badanie kontrolne bo do końca ciązy chyba trochę Ci zostało

Do góry