reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Wiecie co mnie ostatnio interesuje Turbo Owen ten do pieczenia co reklamuja:-):-) ciekawe czy sie sprawdza?? ale narazie funduszy brak...

reklama
Musicie mi napisać jak Wy to robicie bo ja się juz całkiem zniechęciłam do robienia nowych rzeczy i gotuje tylko to co mi wychodzi bo ta zapiekanka to naprawde porażka była

Witajcie!

Ja rozkoszuję się dniem wolnym :-p ostatnio miałam dwie drugie zmiany, co dało mi do wiwatu. Jutro idę rano, co mnie cieszy. Małe sobie lulają, obiadek ugotowany, więc do Was zaglądam :-) Pączki oczywiście zaliczone, już wczoraj kupiłam, bo u nas w Tesco było 15 za 8zł :-) dziś je skończyliśmy jeść i już dokupiłam kolejne :-D Byłam w Realu bo są wyprzedaże, ale kicha straszna...

Krlnk, a kto tu się kłóci kobieto?! :-D ja jestem grzeczna :tak:

Sol, cóż ta Karolcia Ci tak dziwnie śpi? :szok: może się przestawi i będzie spać normalnie :tak: i super, że zabawa z pączkami udana ;-)

a co do reszty to looozik, szkoda nerwów na pierdoły :-D

Marla, nie ma za co! jeszcze są niedobitki tych wyprzedaży... niedługo wchodzi nowa kolekcja, więc chcą wyprzedać.

Mrozik, i jak farby wybrane? a Ty nie przeciążaj się za bardzo... bo 8 miesiąc jest najgorszy...

Gaba, Julitka, co tam u Was? jak się czujecie? a dzidzie? kopią? ;-)

Oriflame, witam ponownie na otwartym :-)

Pozdrawiam i miłego dzionka kobietki :-)

hey kobietki. u nas też pączki gotowe, faworki. oponek trochę od babci dostałam ;-) co do tej zapiekanki to też ją robiłam i wyszła super :-)
lipa, pogoda się popsuła, nie da się w ogóle wyjść na spacer... :-/

oriflame- wiesz co na poczatku pichcenia tez nie mialam cierpliwosci:-:)-( ale lubie cwiczyc nowe rzeczy przynajmniej mozna smaki zmieniac:):-):-)

Ewunia22 - no od wczoraj nie robię nic oprócz leżenia, ogladanie tv i przegladania stronek. No i już za tydzień zaczynamy 9 miesiac :-), więc juz mało zostało. Mam jeszcze 2 pralki do poprania dla dziecka, ale to już na 3-6 miesiecy i 68 rozmiary, wię h chyba odpuszczę narazie. Bo siostra mi ściągnęła od rodziców ze strychu paki z ubrankami na 74 to je razem późneij popiorę, jak mi dzieciątko da :-p
Farby wybrane. W zasadzie to one już były wybrane, tylko temu panu jeszcze raz musiałam podać które wybraliśmy, a on pomierzył ile jakie farby nam trzeba. Chłopaki malować będą podobno w poniedziałek, narazie robię te "dotynkowanie" i sufit w łazience. Mąż sobie zamyslił żeby nad wanną taki opuszczany zrobić i po lini wanny oświetlenie punktowe dodatkowo, no i to teraz montują. On sie zajmie juz tylko elektryka - podłączaniem tego itp

Ewunia u mnie różnie bywa jednego dnia dobrze sie czuje i mogę się zając domem i różnymi obowiązkami a drugiego dnia brzuch ciągnie i twardnieje...wtedy biore nospe i musze leżec:-(ale Maleńka ruchliwa jest zwłaszcza wieczorem i po jedzeniu najbardziej słodkim:-Dchyba jej smakuje:-D.
Dzis zaczełam 28tc więc jeszcze 3 miesiące przede mną:szok:
Kochane jutro wybieram się na zakupy zeby już się rozejrzec gdzie co i ile kosztuje...i zamierzam odwiedzić takie sklepy na Ściegiennego...na Prostej i podobno na MAJA 191 jest jakaś hurtownia czy orientujecie się gdzie jest najtaniej???

reklama
Julita z tymi slepami to zalezy.... na Ul 1 Maja jest doslownie wszystko ale ceny rozne. Jak bardzo chcesz pilnowac cen no to musialabys wszystkie objechac i porownac ceny ale to sie wahaja roznie:sorry::sorry: ja np wozek kupilam na Prostej lozeczko kupili rodzice ale ubranka glownie w tesco albo na Zagnanskiej:tak::tak:
a teraz mam pod nosem Swiat Dziecka i jak potrebuje spodnie czy bluzeczke to tam wyskakuje..

Do góry