reklama
Witajcie!
Ja rozkoszuję się dniem wolnym ostatnio miałam dwie drugie zmiany, co dało mi do wiwatu. Jutro idę rano, co mnie cieszy. Małe sobie lulają, obiadek ugotowany, więc do Was zaglądam :-) Pączki oczywiście zaliczone, już wczoraj kupiłam, bo u nas w Tesco było 15 za 8zł :-) dziś je skończyliśmy jeść i już dokupiłam kolejne Byłam w Realu bo są wyprzedaże, ale kicha straszna...
Krlnk, a kto tu się kłóci kobieto?! ja jestem grzeczna
Sol, cóż ta Karolcia Ci tak dziwnie śpi? może się przestawi i będzie spać normalnie i super, że zabawa z pączkami udana ;-)
a co do reszty to looozik, szkoda nerwów na pierdoły
Marla, nie ma za co! jeszcze są niedobitki tych wyprzedaży... niedługo wchodzi nowa kolekcja, więc chcą wyprzedać.
Mrozik, i jak farby wybrane? a Ty nie przeciążaj się za bardzo... bo 8 miesiąc jest najgorszy...
Gaba, Julitka, co tam u Was? jak się czujecie? a dzidzie? kopią? ;-)
Oriflame, witam ponownie na otwartym :-)
Pozdrawiam i miłego dzionka kobietki :-)
Ja rozkoszuję się dniem wolnym ostatnio miałam dwie drugie zmiany, co dało mi do wiwatu. Jutro idę rano, co mnie cieszy. Małe sobie lulają, obiadek ugotowany, więc do Was zaglądam :-) Pączki oczywiście zaliczone, już wczoraj kupiłam, bo u nas w Tesco było 15 za 8zł :-) dziś je skończyliśmy jeść i już dokupiłam kolejne Byłam w Realu bo są wyprzedaże, ale kicha straszna...
Krlnk, a kto tu się kłóci kobieto?! ja jestem grzeczna
Sol, cóż ta Karolcia Ci tak dziwnie śpi? może się przestawi i będzie spać normalnie i super, że zabawa z pączkami udana ;-)
a co do reszty to looozik, szkoda nerwów na pierdoły
Marla, nie ma za co! jeszcze są niedobitki tych wyprzedaży... niedługo wchodzi nowa kolekcja, więc chcą wyprzedać.
Mrozik, i jak farby wybrane? a Ty nie przeciążaj się za bardzo... bo 8 miesiąc jest najgorszy...
Gaba, Julitka, co tam u Was? jak się czujecie? a dzidzie? kopią? ;-)
Oriflame, witam ponownie na otwartym :-)
Pozdrawiam i miłego dzionka kobietki :-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ewunia22 - no od wczoraj nie robię nic oprócz leżenia, ogladanie tv i przegladania stronek. No i już za tydzień zaczynamy 9 miesiac :-), więc juz mało zostało. Mam jeszcze 2 pralki do poprania dla dziecka, ale to już na 3-6 miesiecy i 68 rozmiary, wię h chyba odpuszczę narazie. Bo siostra mi ściągnęła od rodziców ze strychu paki z ubrankami na 74 to je razem późneij popiorę, jak mi dzieciątko da
Farby wybrane. W zasadzie to one już były wybrane, tylko temu panu jeszcze raz musiałam podać które wybraliśmy, a on pomierzył ile jakie farby nam trzeba. Chłopaki malować będą podobno w poniedziałek, narazie robię te "dotynkowanie" i sufit w łazience. Mąż sobie zamyslił żeby nad wanną taki opuszczany zrobić i po lini wanny oświetlenie punktowe dodatkowo, no i to teraz montują. On sie zajmie juz tylko elektryka - podłączaniem tego itp
Farby wybrane. W zasadzie to one już były wybrane, tylko temu panu jeszcze raz musiałam podać które wybraliśmy, a on pomierzył ile jakie farby nam trzeba. Chłopaki malować będą podobno w poniedziałek, narazie robię te "dotynkowanie" i sufit w łazience. Mąż sobie zamyslił żeby nad wanną taki opuszczany zrobić i po lini wanny oświetlenie punktowe dodatkowo, no i to teraz montują. On sie zajmie juz tylko elektryka - podłączaniem tego itp
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ewunia u mnie różnie bywa jednego dnia dobrze sie czuje i mogę się zając domem i różnymi obowiązkami a drugiego dnia brzuch ciągnie i twardnieje...wtedy biore nospe i musze leżec:-(ale Maleńka ruchliwa jest zwłaszcza wieczorem i po jedzeniu najbardziej słodkimchyba jej smakuje.
Dzis zaczełam 28tc więc jeszcze 3 miesiące przede mną
Kochane jutro wybieram się na zakupy zeby już się rozejrzec gdzie co i ile kosztuje...i zamierzam odwiedzić takie sklepy na Ściegiennego...na Prostej i podobno na MAJA 191 jest jakaś hurtownia czy orientujecie się gdzie jest najtaniej???
Dzis zaczełam 28tc więc jeszcze 3 miesiące przede mną
Kochane jutro wybieram się na zakupy zeby już się rozejrzec gdzie co i ile kosztuje...i zamierzam odwiedzić takie sklepy na Ściegiennego...na Prostej i podobno na MAJA 191 jest jakaś hurtownia czy orientujecie się gdzie jest najtaniej???
reklama
Julita z tymi slepami to zalezy.... na Ul 1 Maja jest doslownie wszystko ale ceny rozne. Jak bardzo chcesz pilnowac cen no to musialabys wszystkie objechac i porownac ceny ale to sie wahaja roznie ja np wozek kupilam na Prostej lozeczko kupili rodzice ale ubranka glownie w tesco albo na Zagnanskiej
a teraz mam pod nosem Swiat Dziecka i jak potrebuje spodnie czy bluzeczke to tam wyskakuje..
a teraz mam pod nosem Swiat Dziecka i jak potrebuje spodnie czy bluzeczke to tam wyskakuje..