reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Sol - oj powiem ci ze ma ta kuchnia do dzieci:-D. Ty to masz jakąś mega energię, dlatego tyle mozesz :-);-)
Ja przy moim do niedawna też nie miałam za duzo czasu na robienie smakołyków. To zależy od dziecka. Przy dwójce pewnie też jest troszkę ciężej.
Ostatnio koleżanka opowiadała jak z jej dziećmi było. Niby jednakowo wychowywane, a każde inne - a ma ich trójkę.

Mnie też czasami juz brakuje mobilizacji i siły żeby coś zrobić, mimo ze mam pomocnego męża, więc rozumiem:sorry:

reklama
mrozik masz rację dzieci pochłaniaja całą energię, mój mąż też mi bardzo pomaga ale nie zawsze jest w domu bo pracuje w systemie dwu zmianowym

E mrozik - marudzisz bo ci ciąża ciąży - zobaczysz że będzie dobrze :tak:

A że mam pokłady niespożytej energii to wiem, :-p:-D:-D

Hej dziewczyny

ja wlasnie po pieczeniu faworkow juz gotowe i calkiem niezle jak na 2 jajka bo nie zauwazylam ze jajek brakolo i obiadek zrobilam tzn rosolek i teraz chce zrobic zapiekanke Pomysl na zapiekanke z mielonym i ziemniakami:tak::tak::tak::tak:

i mam problem Adasiowi dzis od rana ropieja strasznie oczy i teraz usnal po pol godziny sie przebudzil i nie moze jednego oka otworzyc:szok::szok::szok::szok: poplakal ja mu przemylam i dalej usnal ale nawet jak przemylam nie chce sie w pelni ottworzyc:-:)-:)-( nie wiem co sie dzieje czy to moze byc wina szczepienia:confused :

kamilka ja też kiedyś robiłam tą zapiekankę i mi nie wyszła, pies nawet nie chciał jej jeść a dzisiaj na obiad miałam zupkę z jarzynkami i spaghetti (to mi najlepiej wychodzi)
u nas dzisiaj pada śnieg i w ogóle pogoda do bani, nic mi się nie chce:-(

Oriflame- wiesz co ja nigdy tych przepisow nie robie dokladnie jak oni mowia zwykle cos zmieniam i mieso zawsze na swoj sposob robie:tak::tak:

i lepiej zeby mi wyszla bo nie mam psa:-D:-D:-D:-D

Oriflame- wiesz co ja nigdy tych przepisow nie robie dokladnie jak oni mowia zwykle cos zmieniam i mieso zawsze na swoj sposob robie:tak::tak:

i lepiej zeby mi wyszla bo nie mam psa:-D:-D:-D:-D

ja ją robiłam ostatnio,pycha wyszła.na prawdę.chłopaki to tak wcinali jak nie wiem.
Piesek też oczywiście dostał do spróbowania:-D:-Doj smakowała mu bardzo.

Kamilka ja też nie zawsze robię dokładnie z przepisem zazwyczaj coś zmieniam.

Kamilka - może w przychodni go jakiś wirus dopadł. Dobrze by było jakieś kropelki skoro tak bardzo ropieją:eek:

A ja mam ochotę na marchewkę na parze, kasze i piers na parze z serkiem. Zamiast teraz sie objadac smażonym to mnie na parowane wzięło. Później jak tylko parowane będzie wskazane to mnie sie pewnie hamburgerów zachce:sorry:

kamilka też robiłam tą zapiekankę i wyszła super:)

mrozik a masz jakś parowar czy coś takiego? Bo ja właśnie osattnio myslałąm żeby coś sobie kupić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak - z tefala mam. PO urodzeniu Filipka mąż zakupił. Łatwiej było sobie cieplutki obiadek przygotować. Mycia i stania przy garach nie ma tyle. Wrzucam, wciskam przycisk i nie musze pilnować ;-)

Do góry