reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Sol - oj powiem ci ze ma ta kuchnia do dzieci:-D. Ty to masz jakąś mega energię, dlatego tyle mozesz :-);-)
Ja przy moim do niedawna też nie miałam za duzo czasu na robienie smakołyków. To zależy od dziecka. Przy dwójce pewnie też jest troszkę ciężej.
Ostatnio koleżanka opowiadała jak z jej dziećmi było. Niby jednakowo wychowywane, a każde inne - a ma ich trójkę.

Mnie też czasami juz brakuje mobilizacji i siły żeby coś zrobić, mimo ze mam pomocnego męża, więc rozumiem:sorry:

reklama
mrozik masz rację dzieci pochłaniaja całą energię, mój mąż też mi bardzo pomaga ale nie zawsze jest w domu bo pracuje w systemie dwu zmianowym

E mrozik - marudzisz bo ci ciąża ciąży - zobaczysz że będzie dobrze :tak:

A że mam pokłady niespożytej energii to wiem, :-p:-D:-D

Hej dziewczyny

ja wlasnie po pieczeniu faworkow juz gotowe i calkiem niezle jak na 2 jajka bo nie zauwazylam ze jajek brakolo i obiadek zrobilam tzn rosolek i teraz chce zrobic zapiekanke Pomysl na zapiekanke z mielonym i ziemniakami:tak::tak::tak::tak:

i mam problem Adasiowi dzis od rana ropieja strasznie oczy i teraz usnal po pol godziny sie przebudzil i nie moze jednego oka otworzyc:szok::szok::szok::szok: poplakal ja mu przemylam i dalej usnal ale nawet jak przemylam nie chce sie w pelni ottworzyc:-:)-:)-( nie wiem co sie dzieje czy to moze byc wina szczepienia:confused :

kamilka ja też kiedyś robiłam tą zapiekankę i mi nie wyszła, pies nawet nie chciał jej jeść a dzisiaj na obiad miałam zupkę z jarzynkami i spaghetti (to mi najlepiej wychodzi)
u nas dzisiaj pada śnieg i w ogóle pogoda do bani, nic mi się nie chce:-(

Oriflame- wiesz co ja nigdy tych przepisow nie robie dokladnie jak oni mowia zwykle cos zmieniam i mieso zawsze na swoj sposob robie:tak::tak:

i lepiej zeby mi wyszla bo nie mam psa:-D:-D:-D:-D

Oriflame- wiesz co ja nigdy tych przepisow nie robie dokladnie jak oni mowia zwykle cos zmieniam i mieso zawsze na swoj sposob robie:tak::tak:

i lepiej zeby mi wyszla bo nie mam psa:-D:-D:-D:-D

ja ją robiłam ostatnio,pycha wyszła.na prawdę.chłopaki to tak wcinali jak nie wiem.
Piesek też oczywiście dostał do spróbowania:-D:-Doj smakowała mu bardzo.

Kamilka ja też nie zawsze robię dokładnie z przepisem zazwyczaj coś zmieniam.

Kamilka - może w przychodni go jakiś wirus dopadł. Dobrze by było jakieś kropelki skoro tak bardzo ropieją:eek:

A ja mam ochotę na marchewkę na parze, kasze i piers na parze z serkiem. Zamiast teraz sie objadac smażonym to mnie na parowane wzięło. Później jak tylko parowane będzie wskazane to mnie sie pewnie hamburgerów zachce:sorry:

kamilka też robiłam tą zapiekankę i wyszła super:)

mrozik a masz jakś parowar czy coś takiego? Bo ja właśnie osattnio myslałąm żeby coś sobie kupić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak - z tefala mam. PO urodzeniu Filipka mąż zakupił. Łatwiej było sobie cieplutki obiadek przygotować. Mycia i stania przy garach nie ma tyle. Wrzucam, wciskam przycisk i nie musze pilnować ;-)

Do góry