reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Eh eh.... nie uwierzycie... Marcelina już potrafi wtrąbić prawie dwie stówki w ciągu godziny... Już się przestała tak dzierać, tajemnicze gusła pomogły:p
No widzisz Ciacho...Marcelinka poprostu musiała się przyzwyczaic do swojego trybu jedzenia...wiem że łatwo jest pisać ja sama pewnie nie raz będę panikowała jak urodze...wtedy ja będe prosiła was o poradę!!!

reklama
Witajcie, ja tak na momencik. Jestem zalatana i zarobiona. Ledwo żyję, ale jakoś staram się pracować na pełnych obrotach. Mam problemy w domu i w pracy, ale nie będę o tym pisać. Chodze ciągle zła niewyspana, normalnie bym wszystkich zagryzła. Małe łądnie rosną, nie chorują na szczęście. Ania już sama raczkuje, chodzi wokół łóżeczka. Julka wreszcie coś ruszyła z mówieniem na poważnie. Idą jej zęby, ale jakoś nie daje jej to bardzo się we znaki.

Marla, odbijesz sobie tę stajnię, nie martw się :tak:

Julitka, jeszcze choinkę trzymasz :szok: szalona ;-)

Krlnk, fajnie, że już będziesz z nami :-)

Ciacho ale Ci ślicznota je, pogratulować tylko :tak:

Ciekawe, jak tam Mrozik! Oby u niej wszystko w porządku było :tak:

A i walcie do Tesco, bo są wyprzedaże totalne! ostatnio kupiłam Julce spodnie za 5 zł, a były z 29 :-)

Pozdrawiam dziewczyny i do następnego razu!

Sluchajcie dziewczyny

czy wam sie podoba ze temat przedszkola jest gdzies przeniesiony:confused2::confused2: bo uwazam ze powinien tu byc a nie bez pytania przeniesiony:eek::eek: kazdy ma na swoim podforum podony temat i latwiej znalesc opinie a to nie jest spam ze zostal usuniety albo przeniesiony:baffled::baffled: haha doszlam gdzie on jest jest wrzucony do naszego dzialu ogolnego czyli Kielce i okolice i teraz bedzie potrzebana jakas opinia i trzeba grzebac po 280 stronach zeby znaesc!!

a ja mam dzisiaj kiepski dzien Adas nie chcial mi spac w lozeczku przedARL sie pol nocy a jak nie on to maz:wściekła/y::wściekła/y: normalne juz taka jestem polamana ze na nic nie mam sily:crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
Ewunia już rozebrałam choinkę:-D;-)
A tak wogóle to witam się z wami:-)

kto pije kawke???

u nas gorączkowania ciąg dalszy - nad ranem przed 5 miała prawie 40 stopni! teraz już ok ale czopki już nie działają - tylko nurofen teraz ehh. Właśnie mała próbuje usnać - ale już drugą noc śpi ze mną i sie odbija to tym ze nie może zasnąć w dzień :/

kamila - a kto go przeniósł? Swoją drogą to można by przenieść stąd zdjęcia na zamknięty - trole po BB chodzą i kopiują zdjęcia :tak:

krlnk - zdrówka dla małej :tak:

A ja wstałam z bólem głowy i nie czuję się dobrze :no: Wymiotować mi się aż z tego bólu chce :-( Muszę zmienić łóżko bo ten materac ma już z 10 lat i jest tragedia :angry: źle się na nim śpi i w ogóle ale musimy poczekać do kwietnia/maja żeby coś z tym zrobić :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was dziewczyny:) Ja juz od wczoraj w domu, biorę nadal fenetorol i isoptin na skurcze. Mam brać to jeszcze dwa tygodnie, ale źle się po tym czuje, no zobaczymy
Leżałam parę dni w szpitalu no i miałam doczynienia z waszym ulubionym lekarzem Niziurskim, bo z tego co pamietam parę osób go chwaliło. Żartowniś:) No ale w szpitalu te dziewczyny co tam były miały bardzo negatywny stosunek do niego. No ale co osboa to opinia

ja sie troche przespalam i mi lepiej nerwy opadly i wogole lepiej sie czuje
Sol - mnie tez glowa zaczynala bolec i musialam sie przespac co do zdjec zgadzam sie zaraz przeniose:tak::tak: a tamto ewa zmienila:eek::eek:

zjem cos chwile posiedze a potem po malego:tak::tak:

reklama
Dokładnie gaba - co osoba to opinia - ja już się na 100% zdecydowałam że on moją drugą ciążę będzie prowadził i jestem z niego bardzo zadowolona - ma specyficzne podejście do pacjentek to trzeba przyznać ale to kwestia przyzwyczajenia a on mnie prowadzi już 9 lat jakby nie było - więc już tego nie zauważam chwilami :laugh2:

kamilka -pisz do Ewy żeby cofnęła co popsuła :tak: ja też jej napiszę ;-)

Spadam na obiad a potem po monitor do teściów bo M monitor się kopie a mój stoi na Świętokrzyskim :sorry:

Ehh kluseczki z truskawkami własnymi :tak: :-D Pysiunia były :-p

Ja już mam zmieniony monitor i wreszcie mi nim tak nie rzuca - kompresor się w tamtym popsuł i mi latał ekran bardzo szybko w górę i w dół - głowa pierońsko od niego bolała. Iem jest nowszy więc mam nadzieję ze trochę pożyje a jak nie to po wakacjach pomyślimy nad LCD i będzie po krzyku. Dzisiaj sobie patrzyłam taki 22 cale o bardzo dobrych parametrach można już w granicach 450 zł kupić więc chyba nie będziemy sobie z tym skąpić tym bardziej że LCD jest zdrowszy od CRT jakie mamy :tak: a jak chcemy mieć drugie dziecko u siebie w pokoju przez pierwsze pół roku to będzie trzeba zmniejszyć promieniowanie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry