reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Kamilko, nie życzę sobie żebyś mnie obrażała. Nie jestem śmieciem, którego można poniżyć na PW. Można grzeczniej napisać a nie atakować. I telefonować do mnie bez celu później...

A za prośbą Sol cofnę zmianę.

A tak w ogóle witam wieczorkiem. Jestem po pracy, zajrzałam tu na chwilkę. Nawet było ok. Małe już śpią, a ja korzystam z wolnej chwilki i do was zaglądam.

Gaba, ale już lepiej z Tobą? Skurcze ustały?

Pozdrawiam i życzę miłej nocki ;-)

Witajcie dziewczyny

Ewa ja cie nie obrazam tylko Ci napisalam cos juz na ten temat... a co do telefonow to nie ja do Ciebie dzwonilam tylko moj maz jakbys nie zauwazyla bo mial sprawe do adama:confused2::confused2: i nie wiem o co Ci chodzi... juz ci uwagi zwrocic nie mozna??

ja dzisiaj wczesnie bo moj maz poszedl zaprowadzic dzis malego bo ja mam sprzatanie pranie i cce sie juz zabrac za to bo pozniej to zalegle szczepienie mamy:sorry::sorry:

hey dziewczyny :-) zapraszam na kawkę :-)
co wy się tak dochodzicie o jakiś tam temat?? przecież to że jest przeniesiony tu czy tam to znaczenia dużego nie ma, naprawiło się już więc nie ma co się kłócić o głupoty :-) wyluzujcie

a ja mam nalot teściowej i ciotki więc nudzę się jak mops bo się baby dorwały do Baśki i latają wokół niej jak kwoki hehehe
Gaba jak samopoczucie?
Ewunia jak w pracy, nie zarobiłaś się jeszcze? :-) dbaj o siebie bo na kasie można się wykończyć :-)

Gaba - fanie że już w domu jesteś. Zdjagnozowali ci ten zastój czy coś innego?

Mnie troszkę nie było bo nie miałam komputera. Teraz pożyczyłam sobie laptopa więc jestem. Chłopaki robią góre, a ja przez te dwa dni nic nie robiłam tylko prasowałam, prasowałam i prasowałam. Wreszcie znikła mi ta sterta. Dzisiaj odpoczynek bo coś sie kiepsko czuję. W weekend u mojej mamy wszyscy chorowali - chyba grypa żołądkowa. Teraz ja sie coś nie tak czuje i mąż też. Rodzinke po jednym dniu póściło, mam nadzieję że u nas sie nie bedzie ciągnąć dłużej

Witajcie Kobietki
Mnie po śniadaniu jak zwykle pali zgaga,już sie w sumie do niej przyzwyczaiłam:-(
Mrozik to tak jak u mnie sterta do prasowania leży dziś nawet do niej dołoże ale prasowanie zostawie sobie na wieczór teraz muszę ogarnoć mieszkanko i wybrać się do sklepu bo w lodówce tylko światło!!!
A chciałam upiec jeszcze rogaliki i faworki.

uuu mrozik zeby wam nic nie bylo;-);-) co do laptopa my omalo nie stracilismy wczoraj naszego :-:)-( dopiero by bylo:baffled::baffled:

Ja dzisiajdalam malego dalam w wozku do zlobka i teraz zaluje wygodniej by mi bylo potem wziasc go na sankach :sorry::sorry:

Przypomiało mi sie że dziewczyny z marcowego podały fajny przepis na pączki - z serka waniliowego. Troszke jak oponki smakują :tak:. Skopiuje przepis i wkleję, bo bardzo szybko sie je robi i nie ma szansy zeby nie wyszły

przeniosłam przepis na wątek kulinarny

Ostatnia edycja:
reklama
mrozik to wklej go na przepisy żeby się bałagan nie robił ;-) A ja wrzucę przepis na pączusie i oponki z białego sera mojej babci - pyszne wychodzą :tak:

Ewunia - spokojnie - wdech wydech i dziękuję ;-) A jak tam dziewczynki się przystosowały że mamy nie ma ciągle w domu?

julita - ja piłam malox jak mi już bardzo nudności dokuczały chociaż ponoć się nie powinno. A już niedługo przejdzie albo się pogorszy - no cóż dziecko zaczyna na żołądek uciskać i tak się dzieje :tak: Ja starałam się Karolę przekabacić i na zgagę jadłam słodycze - wtedy zostawiała żołądek w spokoju żeby dalej dostawać łakocie :-p:sorry: A jak jej chciałam na złość zrobić to sok winogronowy - dzieci go nienawidzą a w ciąży smakuje jak nigdy :laugh2::-p Tylko ze po winogronach możesz zostać skopana :-p

marla - idziesz dzisiaj z małą na świetlicę? Bo jak masz nalot to nie wiem czy mam się szykować z Karolą czy nie, bo niedawno wstałyśmy :-p

A my wstałyśmy po 9 i jakoś ja dojść do siebie nie mogę a Karola już szaleje mimo że nadal się budzi w nocy z płaczem a najgorsze ze nie wiem o co płacze.

Do góry