reklama
S
Sol
Gość
spoko mroziku ;-) co ci się dzieje ze środkowym suwaczkiem?
no i marla mi nie odpisała i nie wiem czy idzie na tą świetlicę czy nie :-( A chętnie bym sobie z Karolą wyszła z domu bo kota tu już dostaję A nie mam na osiedlu nikogo z kim mogłabym pogadać bo albo dziewczyny w robocie albo nie do życia Która się pisze na spacer - ładne słoneczko jest
no i marla mi nie odpisała i nie wiem czy idzie na tą świetlicę czy nie :-( A chętnie bym sobie z Karolą wyszła z domu bo kota tu już dostaję A nie mam na osiedlu nikogo z kim mogłabym pogadać bo albo dziewczyny w robocie albo nie do życia Która się pisze na spacer - ładne słoneczko jest
S
Sol
Gość
kamilka - co ty masz za zaległe szczepienie z Adasiem? Ja nie pamiętam kiedy byłam na ostatnim szczepieniu
Wiesz co nawet nie wiem lekarka mi zapisala a to szczepienie powinno byc ok 4 miesiace temu jak nie pozniej hehehe:-):-) tylko widzisz choroby wszelakie Adaska uniemozliwialy szczepienie i taki poslizg ale wlansie dzis bedzie juz ostatnie
S
Sol
Gość
To będzie krztusiec, błonica tężec - właśnie sobie zobaczyłam - Karola miała to szczepienie we wrześniu i teraz jej tylko na bilansie dwulatka drugie meningokoki zostały i do 6 roku spokój
krlnk
Wdrożona(y)
Sol - ja bym się chętnie pisała na spacer ale póki co to czekam co sie z małą rozwinie - bo jak nam skoczy gorączka teraz do 40 stu znowu to mamy skierowanie do szpitalika :/ bo nie wiadomo czy to ostra trzydniówka czy coś innego - a jak już łapie taką gorączke to nie da sie jej za pierona zbić :/ a taka ładna pogoda! ehhh
Ewunia, Kamilka- nie kłócić się proszę
Ewunia, Kamilka- nie kłócić się proszę
Witam was dziewczyny
Ja już dziś się lepiej czuje, ale wczoraj znów mnie brzuch bolał. Takie ostre kłucie po prawej stronie brzucha, ale to nie wyrostek, ani kamica, ani jednak zastój w nerkach bo mocz wyszedł dobrze. Podobno to dzidzia uciska na nerki i na pęchęrz moczowy bo całym ciałem leży po prawej stronie, a wąży ok. 2700. I mam leżeć na lewym boku. A ona i tak leży po prawej stronie, a tylko położe się na prosto a juz mam wielkie wybrzuszenie po prawej stronie
mrozik a Ty chodzisz do Gruszki czy Zając? I coś pisałąś że okładasz leki na ciśnienie, a kiedy?
Ja już dziś się lepiej czuje, ale wczoraj znów mnie brzuch bolał. Takie ostre kłucie po prawej stronie brzucha, ale to nie wyrostek, ani kamica, ani jednak zastój w nerkach bo mocz wyszedł dobrze. Podobno to dzidzia uciska na nerki i na pęchęrz moczowy bo całym ciałem leży po prawej stronie, a wąży ok. 2700. I mam leżeć na lewym boku. A ona i tak leży po prawej stronie, a tylko położe się na prosto a juz mam wielkie wybrzuszenie po prawej stronie
mrozik a Ty chodzisz do Gruszki czy Zając? I coś pisałąś że okładasz leki na ciśnienie, a kiedy?
reklama
krlnk- nie martw sie lepiej przypilnowac dzieciatka niz chodzic po szpitalach a pogoda niedlugo sie zmieni bo wkoncu wiosna musi przyjsc:-):-):-)
gaba- moze mala sie przesunie i ci ulzy troche i trzymam kciuki za Ciebie.. i nie kladz sie na plasko bo bedziesz uciskac zyle glowna i moze dojsc do niedotlenienia twojego i dziecka glownie na bokach powinno sie lezec
ja tez bym juz wyszla gdzies ale czekam na mame i jestem chwilowo uziemiona
gaba- moze mala sie przesunie i ci ulzy troche i trzymam kciuki za Ciebie.. i nie kladz sie na plasko bo bedziesz uciskac zyle glowna i moze dojsc do niedotlenienia twojego i dziecka glownie na bokach powinno sie lezec
ja tez bym juz wyszla gdzies ale czekam na mame i jestem chwilowo uziemiona