reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Widzę ze wczoraj ostatnia napisałam a dziś pierwsza piszę;-)
Witam was kobietki,co słychać w poniedziałkowy poranek? Ja już wyjątkowo po śniadaniu,ale coś jak zwykle z rańca bpbolewa mnie brzuch tzn żołądek:-(ahhhh mam los z tym żoładkiem:wściekła/y:.
Sol jak samopoczucie poprawiło się???
Kamilka też mi sie wydaje że drogie i dlatego szukam tańszych tych pajacyków:tak:

reklama
witam dziewczyny:):-):-)

ja juz na nogach ze sniadankiem i kawka:tak::tak:

a mojego mezusia rozklada przeziebienie wzial leki i wogole ale nos zatkany i juz mi dziala na nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a moje bobo w zlobku:-):-) wiec mam dzien dla siebie :sorry2::sorry2::sorry2:

julitka- to teraz trzeba zjesc te cukierki:-):-):-):-D:-D:-D

julitka -a to osłodzisz sobie życie :tak::-D a dziękuję już lepiej :tak:

Idę zaraz robić śniadanie. Miałyśmy iść dzisiaj bawić się z dziećmi ale Karola od rana marudna i woła że nie idzie :baffled: i teraz nie wiem co zrobić. Wiem ze muszę iść wózkiem bo jak będziemy wracać to na bank uśnie a wczoraj się tak umęczyłam robiąc jazdę terenową wózkiem spacerowym ze mi kręgosłup siadł i nie koniecznie mu się uśmiecha kolejne męczenie się z wózkiem :dry:

No to zapraszm na cukierki:-Dbo sama tyle nie zjem...
U nas to jakoś słodycze nie zabardzo idą...wstyd sie przyznać ale mamy jeszcze chyba ze 3 ślubne bomboniery!!!:szok::-D:-D

Ja się staram być na diecie bez słodyczy - tylko normalne jedzenie, chociaż teraz tym serniczkiem sobie folguję.

Kurczę tak chciałam z nią wyjść, ale nie wiem czy będę tam miała gdzie wózek postawić, a na rękach ją wziąć to za daleko jak na mnie :dry:

hej kochane :) mam jużn necika :) :) i to z PLAYa :) a podobno miał nie działać :p babka nas w błąd wprowadziłą :) będziemy mieć 10 G ograniczenia i za 49 zł miesięcznie :) - bo mąz też założył u nich abonament :) - a ja dostałam nowy telefonik :) sasasa :) :) piękny czerwono czarny :p - w każdym bądz razie wracam!!

co do cukierków z choinki - my to łasuchy i u nas takie rzeczy piernikiem idą - a potem jak schudnąć??

bodziaki - ja też polecam z tesco - bo jak szukałam ostatnio z długim rękawem to w tesco najtaniej było - bo 3 pak - za 26 zł - a na bazarkach np 1 sztuka 14 zł! :/?!?!

no i sobie wybieram wózeczek cały czas :) :) Sol- jakieś mankamenty tego??? bo sie czaje ic zaje... w przysżły poniedziałek jadę po wózek i sie zastanawiam :) albo magic 4 albo lira 4

W Tesco body są po 21 i po 26 zł za 3 pak.Wczoraj widziałam.
Na niektóre rzeczy są wyprzedaże ,ale nie na wszystkie dziecięce.
Julitka,jak będziesz wybierała się do Tesco to wejdz sobie na katalog w necie i zobaczysz sobie co można kupić ciekawego.
Wczoraj np.więcej rzeczy wpadło mi w oko w Realu niż w tesco,.
W Tesco było tyle narodu że trudno było znaleźć miejsce,do zaparkowania auta.
Np pampersy w realu są po 84.95 za 2 paki

Ja w Realu kupiłam chłopcom po bluzeczce
Dla Maciusia taka:

A dla Emilka taka.

Ostatnia edycja:
krlnk - prócz tego że koła są przednie małe - ja nie dostrzegłam a mam go już półtora roku. Facet w sklepie obok Tesco mi mówił ze go nie poleca bo materiał się przeciera szybko, bo stelaż niestabilny i ... więc pojechałam do Mai i tam go kupiłam 30 zł taniej :-p Materiał mam nie przetarty, stelaż się trzyma świetnie mimo ze wózek do 15 kg a Karola już tyle waży i jakoś się trzyma. Jedyne co się rozwaliło to system hamulcowy zamiast wciskać z jednej strony muszę z jednej odczepić a z drugiej zamknąć ale to sami zepsuliśmy przypadkiem :-p

A ja się rozglądam za "parasolką" dla Karoli bo w tym już jej głowa wystaje 10 cm ponad oparcie :sorry2: i jak śpi to główka jej wystaje :-D dobrze że jest zasłonka :-p
A znalazłam taki - Karola już w nim siedziała w Krakowie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sol- ten gosc co pracowal w tej hurtowni kolo tesco to mnie tak dzialal na nerwy ze juz przestalam tam chodzic a teraz na Zagnanskiej to jest to jak juz jade to go mijam lukiem tak zawsze gadal wszystko odradzal i zawsze proponowal to co on mial dla swojego syna:baffled::baffled::baffled::no::no: przekolo!!
i taki jeden wozek mi sie podobal i zaluje ze go nie kupilam ale on oczywiscie ze on jest do du....y :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wkoncu kupilam Coneco travel i jestem zadowolona bo jest spory tzn dla dziecka do 3 lat bo to spacerowka w formie parasolki:sorry2::sorry2: i nie moge narzekac:cool2::cool2: ale teraz i tak uzywam hebart omega bo duze kola ma i lekko se przez te sniegi jezdzi:tak::tak::tak:

asiulka- super koszulki, jak ja sobie pomysle ze bede musiala kupic ubranek na wiosne lato to jej z torbami pojde bo wszystko sie konczy i ze wszystkiego mi juz wyrasta:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
asiulka- super koszulki, jak ja sobie pomysle ze bede musiala kupic ubranek na wiosne lato to jej z torbami pojde bo wszystko sie konczy i ze wszystkiego mi juz wyrasta:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kamilka no właśnie kochana ja tak samo,cała garderoba Emilka na lato do wymiany.Bo na wiosnę to ma bo mu niedawno kupiłam troszkę ciuszków.Czasami uda mi się coś fajnego i jak nowego w SH trafić,to mu biorę.
Ale wystawiam na sprzedaż jego za małe ciuszki i po troszku mu już kupuję,jak mi coś w oko wpadnie jak np.wczoraj w tym Realu.te bluzeczki po 13 zł. są
A wczoraj na szafce sprzedałam ciuszki na 100zł po Emilku no to mam już kaskę na nowe.I tak robię od dawna że za małe sprzedaję a w to miejsce kupuję im nowe:-).I tu na forum w dziale giełda też już dużo ubranek kupiły ode mnie mamusie z forum:-)

Do góry