reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam dziewczyny

Mati witaj napisz nam cos o sobie i dolacz do nas:tak::tak:

julita- to bardzo drogo:baffled::baffled: ja polecam bodziaki w Tesco sa milutkie dobrej jakosci i chyba 3 szt kosztuja 25zl albo i mniej:sorry2::sorry2: a jak juz potrzebujesz bardzo dobrych to polecam z Fixoni sa super mieciutkie dobrej akosci i nie drogie rozmiar 56 chyba jest w cenie 9-12 zl nie weim jak teraz bo ja kupowalam kawalek temu...

ja mialam noc do bani cala nac wymiotowalam czulam sie fatalnie a dzis przelezalam caly dzien dobrze ze adas byl grzeczny do czasuu:no::no: bo zrobil sobie drzemke 1 godzinke i wstal z takim placzem jakby go ze skory obdzierali i juz nie usnal:baffled::baffled::baffled: a teraz oglada bajeczke:sorry2::sorry2:

reklama
uu Kamilka, a zatrułaś się czymś?? czy coś?? moja też czasem ma takie fazy, że się budzi z płaczem, myślę że coś jej się śni wtedy...
Julita na allegro można kupić 7paki z early days body z krótkim rękawkiem, a z długim w Tesco są fakt albo po 25 albo po 27zł :-)
Mati09 witam :-)
a mi dzień błyskawicznie zleciał, zakupy, sprzątanie, gotowanie, pranie heheh speeda dostałam... ale za to mój ślubny pojechał służbowo do Krakowa... lipa... wróci jutro wieczorem albo w nocy...a miałam jechać do stajni.. <mur>

marla - a propo stajni - umówimy się w poniedziałek już bo chwilowo mam młyn.

Mati - witamy na wątku ;-)

kamilka - moja jak się budzi z takim rykiem to albo jej się coś śni (kiedyś mi tak przez 2 min ryczała nie otwierając oczu aż ją obudziłam i cisza :baffled: a niekiedy budzi się bo jej piątki idą - znowu czteropakiem :no:

A mój M ma jutro cały dzień w robocie - od 8 do 20 :sorry2: więc żeby teściowa mnie nie dopadła - lubię ją ale jak M jest obok :-p to jadę do szwagierki. Szczerze powiedziawszy to częściej i chętniej rozmawiam z moją szwagierką niż z własną siostrą której nie znoszę. Tak więc do południa siedzę z Karolą i piszę dalej stronę a po jej drzemce jedziemy na Baranówek.

A Karola usnęła o 15.15 i wstała o 18.30 - coś mi się marnie wieczór widzi.

Asiulka pisz no jak tam było na zakupach co sobie kupiłaś????;-)

Hej.
Kochana a nic se nie kupiłam,mężuś po całym tygodniu nocek był tak padnięty,że wstał dopiero o 17 więc nie pojechaliśmy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może jutro go zmolestuje i pojedziemy,ale to też tak na dwa razy babka wróżyła,bo teściowa jutro robi imieniny co miała 2 lutego.
No chyba że pojedziemy w porze obiadowej,a obiad zrobię później,No cóż jutro się okaże.
A do mnie @ przyszła,boli mnie kręgosłup jak cholera.

Kamilka,ja te w Tesco to kupowałam 5 -pak za 27zł.

Jest piękny słoneczny niedzielny poranek - więc wstawać lenie :-D

Karola jak przewidywaliśmy usnęła nam po 1 w nocy i teraz jeszcze śpi zaraz będzie pobudka bo nie chcę powtórki dzisiaj tym bardziej że wstała o 4 i nie spała do 5 - porąbało się dziecku równo :wściekła/y: Ja o dziwo nawet wyspana :sorry2: M w pracy a my szalejemy ;-)

asiulka - trzymam kciuki za zakupy :tak:;-)

Witajcie ja tylko na chwilkę przywitać soie wpadłam i zaraz jedziemy do moich rodziców:-)
Miłego dnia

Witam się i uciekam.
jedziemy do Kielc na te zakupy co były na wczoraj.
Julitka miłego dnia.
Jak wrócę dam Ci znać cy jest coś fajnego i czy wyprzedaże jeszcze są.

reklama
Wiecie dziewczyny że ja mam jeszcze choinkę nie rozebraną:szok::szok:kurcze tak się od 2 tygodni zbieram i zebrać nie mogę ale jutro na bank rozbiore!!!
A najciekawsze jest to że wisi na niej jeszcze z 1,5kg cukierków:szok::-D

Do góry