reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hey.
Masiula super wieści :-D byle tak dalej
Mrozik trzymaj się cieplutko i jak masz możliwe pozdrów Gabę :-)
Kamilka grochówka to jest the best ale tylko wojskowa, mi żadna inna nie smakuje :-)
Asiulka to masz pracowity dzień, ja tak na raty ostatnio robię wszystko, jednego dnia pranie innego zakupy :-)
a my znów pół dnia na sankach, rzucałyśmy się śnieżkami hehe, młoda poszła teraz spać, więc mam chwilę dla siebie. Sol za Twoim przykładem umówiłam się na jutro do fryzjera i do koleżanki na paznokcie :-) trza sie trochę pięknić na te Walentynki nadchodzące ;-) hehehe

reklama
hej dziewczyny

a ja dzisiaj bylam 3 godziny w miescie normalnie tak przemarzlam ze mi wszystko skostnialo:baffled::baffled::baffled: odebralam malego i wrocilam do domu nie mialabym dzisiaj sily wiecej lazic chyba....:dry::dry:

ale oplacalo sie wyjsc spotkalam babcie i dala kaske potem poszlam do meza kupic mu cos jesc bo nie wzial dzisiaj jedzenia i taka baba cofajac samochodem walnela go w drzwi oczywiscie nie widac nic ale taka byla wystraszona ze dala mu 80zl:-):-):-) listwa sie delikatnie wygiela :cool2::cool2::cool2: ale jakby gorsze bylo uszkodzenie to chyba moj maz juz by na zawal zszedl:-D:-D:-D:-D:-D

a teraz do znudzenia ogladamy bajki Muminki juz chyba milionowy raz:dry::dry::dry: musze mu kupic jakies inne odcinki bo te mi sie juz przejadly!!

a tak wogole moze ma ktoras ochote jutro wyjsc do Brykolandi na swietokrzyskim i sie spotkac?? na godzinke:confused::confused::confused:

kamilka to się biedna ulatałaś, ale się opłacało ;-)
mi osobiście do brykolandi nie opłaca się jeździć bo mam "bajkową krainę" pod nosem, jest ogólnie trochę lepiej zorganizowana niż brykolandia. może Ty przyjedziesz do nas i się wybierzemy??

marla - miłej zabawy u fryzjera ;-) A swoją drogą to kiedy macie kolejny zlot? Bo mam do was serię pytań :-p A i dziecko się pobawi :tak:

U chirurga bez kolejki a w PZU 6 osób przed sobą tylko miałam. Jak wychodziłam to za mną było już z 25 osób - współczuję im bo ogonek się straszny zrobił. Tak więc niecała godzinka i po krzyku - 17 lutego komisja i czekam na kasę. A pan doktor mi zrobił prezent i napisał na zakończenie leczenia bardzo ładną notkę do lekarza z komisji :-D A jak wróciłam to z Karolą wyszłam na sanki - ale się wybawiła - chociaż ja tego powiedzieć nie mogę - większość chodników odśnieżona a te ze śniegiem tak wysypane piaskiem że cholewcia chwilami miałam dosyć a tam gdzie było sucho musiała Karola iść na nóżkach :tak:

Wstawać lenie :tak::tak::tak:

Taki ładny dzień się zapowiada a wy co? Ja zaraz siadam do mojej pracy, potem szybki obiadek - dzisiaj chyba te nóżki zrobię w panierce i frytki. Tylko M wygonię po sałatkę do sklepu. Potem znowu pisanie i muszę znaleźć przepis na sernik, bo naszła mnie chcica :-p Więc na deser serniczek :-D A jak którejś narobiłam smaka na serniczek to zapraszam po południu na kawkę z sernikiem :-D:-D:tak::tak::tak:

hejka :) ja tylko na chwilę bo jestem u mamy :) i mam możliwość zajrzeć :) :)

Sol - powodzenia w pisaniu! :) :)
a co do stronki to hmm mogę coś napisać - no JAK WYBRAĆ DOBRY WÓZEK :) :) btw zastanawiam się nad tym espiro magic co Ty masz...... bo tak go zachwalałaś :) a ja sprzedałam casuala :)) i chcę kupić spacerówke i wstawić do tego gościa tako :) - rozumiecie ja go wystawiłam za grosze - powiedziałam gościowi ze chcę 300 zł a ten go sprzedał za 490 :) :) ma szczęscie :) :) a co do mojego tako wiecie co zauważyłam wczoraj?? jak teścia z mała na spacer szykowałam?? ze jest zarysowany podnózek :/ więc automatycznie mi spada cena za jaką go mogę pogolic :/ grrrrrrrrrrr

Pozdrawiaskii dla was! :) :) :) zajrze jak tylko założe neta w domu! :) :) bo narazie szukamy mobilnego który by miał u nas zasięg :/ ew Era w chodzi w gre :) zobaczymy :) :)

Witajcie:)
Ja wróciłam z zakupów...spożywcze i takie tam do domu,ale dałam się siostrze podkusić i weszłam na chwilkę do galerii i co namówiła mnie na 2 bluzeczki na wiosne/lato i wydałam 30zł na siebie a miałam oszczędzać!!!! no i małej kupiłam 3pak skarpetek za 4.9.
A miałam kupić że 3szt pajacyków w roz 56 żebym miała do szpitala ale jak byłam w 3 sklepach to chcieli za szt 25:szok:chyba powariowali!!!!!!!!!!!!!
Asiulka pisz no jak tam było na zakupach co sobie kupiłaś????;-)

Dziewczyny potrzebuję burzy mózgów na zamkniętym - błagam o pomoc bo stanęłam w pisaniu i nie wiem co dalej robić - jakie działy itp.

reklama
Do góry