reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

marla z tym sie nie zgodze ze moj maly duzo choruje bo go nie platnymi szczepilam.... :sorry2::sorry2: nie on poprostu poszedl do zlobka tam lapal glownie i tez to ze malo byl na dworzu bo jak ja pracowalam to tesciowa z nim nie wychodzila to tez kwestia wszystkiego i to prawda ze kazdy ma swoje zdanie na temat szczepien ja tez mam takie jak przedstawilam... :tak::tak: dla mnie poprostu 3 w 1, 5 w 1 to starach bo nie wyobrazam soebbie ze cos mieszane w jedno moze byc dobre jedemu dziecku sie przyjmie a inne ciezko odchoruje...

a mnie dzisiaj jednak spanie zlamalo i musialam se zdrzemnac:cool2::cool2: ale bylismy pol godzinki na dworzu:tak::tak: i pierwszy wiaterek poszczypal buzie ale tak to super spacerek.

reklama
dziewczyny dostała uczulenia n a brzuchu od oliwki, strasznie mnie to sswędzi, staram się nie drapać, ale czasami nie wytrzymuje, czym to można smarować? Posmarowłam sudocremem, ale nie pomogło, koleżanka doradziło robić okłady z nadmanganianu potasu, jak myślicie?

lol - to nieźle - nivea - kto by pomyślał. Ja miałam wysypkę po Johnsonie i Hipp - bo dostałam próbki - potem zaprzestałam jakiegokolwiek smarowania jak przeczytałam na forum że nieważne czy smarujesz czy nie jak mają być rozstępy to i tak będą. Ja nie miałam do 32 tygodnia a potem poleciało że szok :baffled::-D

no ja mam rozstępy tylko na piersiach, też posmarowałam oliwką i tez swędzą, chociaz mniej niż brzuch, też niczym nie smarowałam przez całą ciąze, z lenistwa:) dopiero wczoraj tą oliwką

a patrzyłaś lusterkiem od spodu brzucha? :-D Bo tam nie zobaczysz normalnie - tylko po ciąży :-D:-p A tam się najpierw robią - cichutko żebyś czasem nie zobaczyła :-D:-D:-D

Kamilka-napisałam wyraźnie że to tylko PRZYKŁAD- wcale nie uważam żeby nie płatne szczepienia były gorsze, chodziło mi że każdy ma na temat szczepień swoje zdanie, a czym szczepisz swojego malucha to tylko i wyłącznie twoja sprawa a mi nic do tego.... łooo matko... <mur> idę spać bo padam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry