reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

nie było mnie tuuu łojojojoj - zasiedziałam się na innym forum :) - a teraz sesja i UKA nauka ciągle ehh :/ zostało jeszcze pare egzaminów - własnie siedziałam bo mała śpi i ucze się na 4 przedmioty jednocześnie :) - bo jutro o 18 - prawo europejskie - a w czwartek 3 przedmioty z jednym gościem i 3 ustne egzaminy :/ MASAKRA :/ ale to minie i zostaną mi 2 tylko :) zostałby jeden ale do jednego z poczatku stycznia nie podchodziłam w ogóle więc mam go 8 lutego :/
Witam popołudniowo:)
Krlnk a gdzie studiujesz ze masz prawo europejskie???tak z ciekawości pytam:-)

reklama
sol z tą cholestazą to ja jej się sama pytałam czy to może byc
A włosy czerwone mi się bardzo podobają, tylko mi raczej nie ładnie

Ja po nocnym horrorze - Karola usnęła przed północą - ja padnięta. W nocy mi się jakieś głupoty śniły ale spoko - przeżyję :-D M jeszcze w robocie bo lekarzowi coś poprawia w pliku.
Ja się znowu przy pepsi twist witam i miłego dnia życzę - może by tak się dzisiaj za naukę wziąć:confused::-p:-D

Sol- a jakie to espiro który model??? wklej no linka :):) my może w tym roku sie będziemy o drgie starać :) :)

Mi sie sesja zacyzna od początku lutego ale jak co roku nam robią wcześniej zeby było więcej czasu :) :) i generalnie wszyscy na zerówkach zaliczają :) :) jakończe 8 lutego :p :p

oj mam nadzieje ze uda CI sie nidługo wstawić fotkę :) :)

Julita- ja studiuje europeistyke na WSEIP :) :) na jagiellońskiej :) :)

Sol - ja witam z herbatką :) :) Juli nie śpi ale rano zawsze grzeczna i bawi sie sama :) :) - też myśle co by sie za nauke wziaźć no bo o 18 egzamin! :///

Już wklejałam ale jeszcze raz Espiro vector 4 lite Jest też opcja bez fotelika. Mi się osobiście podoba. Jest też wersja z pompowanymi kołami ale automatycznie jest cięższa. Ja mam od półtora roku Espiro Magic 4 na piankowych i jestem zadowolona - żywotność nie taka tragiczna jak niektórzy twierdzą. W ogóle to wam powiem że tego wózka który mam bardzo odradzali mi przy TESCO że się psują, materiał słaby i w ogóle a mam go już półtora roku i może rzeczywiście hamulce trzeba wciskać na 2 zamiast na 1 ale to jedyne co się w tym wózku dzieje. Pokrowiec prałam już 3 razy w pralce i jakoś materiał nie popękał. Po za tym jest leciutki - 7 kg i bardzo wygodnie się go prowadzi.

M już w domu a ja się męczę z bolącym kręgosłupem.

tak myślałam ze o vectora chodzi :) - mi sie podobają bardzo espiro - ale oczywiście dopiero po kupnie sportstera :) :) genialnie sie prowadzi i w ogóle ale mi sie już coś innego podoba - tez tak macie?? bo my to sie z m śmiejemy ze jakbyśmy mieli full kasy to byśmy tych wózków nie mieli gdzie trzymać :p :p - albo po prostu nie trafiłam jeszcze na taki OOOO co sie nie będę mieć do czego przyczepić :p :p wiecie co mnie najbardziej wkur w tym??? ja chciałam czerwony - ale maż mnie przegadał ze grafit lepszy- o ja głupia zgodziłam się- i normalnie patrzeć na niego nie mogę ..... głupie nie?? :) ale mam nadzieje ze się sprzeda jeszcze :) :) bo myślałam o graco ultima :) a espiro przy drugim dziecku :) )

Sol będe wyglądać wózka bo charaketrystyczny i nie zdziw się jak zagadam :p - ja mam póki co sportstera tako grafitowy :))

Witam witam witam:)
Ja w dalszym ciągu rozglądam się za wózkiem,najpierw musimy kupić wszystko inne tzn ciuszki łózeczko materac wanienke i takie tam a wózek to na samym końcu...ostatnio rozglądam się również za leżaczkiem bo chyba też się zdecydujemy...
krlnk to studiujesz w tej samej szkole co ja się uczyłam:))

julita - my jako leżaczka używaliśmy fotelika i sprawdzał się świetnie :-D Jako fotelik do jedzenia też się sprawdził :tak::-p A po co masz tylko sobie zajmować miejsce głupotami? Porządny fotelik i jazda :-D Ja mam maxi cosi - kupiłam na allegro za 76 zł - miał dwoje użytkowników przed Karolą a po Karoli korzystał z niego synek chrzestnego Karolci. Fotelik znów jest u nas i wytrzyma jeszcze trochę - a na pewno jeszcze jednego dzieciaczka. :tak:

krlnk - to ja zapraszam wcześniej na piwo bo mnie nosi po domu a nie mam z kim wyjść :tak: A ja mam czerwony - mi się podobał i M też się zgodził na czerwony. Teraz pewnie też będzie czerwony :tak:

Nudzę się jak pieron :tak:

Sol - bardzo chętnie :) ale np w piątek :p bo dziś egzamin i jutro 3 :/ ale piątek wolny :) - ja też zapraszam do siebie :):) - a gdzie Ty mieszkasz w ogóle?? masz prawko??? bo ja w domku i trafć do mnie to po prostu pestka :) :)
grr jak bym sie uparła na czerwony to i tak by był ale nie wiem czemu uległam - może jak sie zacznie 'sezon' na spacerówki to sie sprzeda :/
Czekaj a wy się już staracie o to drugie czy jak?:> bo widze ze wszystko planujesz :) chociaż ja też mam w sumie wózek dla drugiego na oku ;PP hehe

Julita- na tej samej a to samo?:>> u nas leżaczek się włąśnie do karmienia przydał :) jak za mała na krzesełko a łyżeczką się z 'kolan' nie dało :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sol o przemyślę to co napisałaś, zresztą zobaczymy ile nam kasy pójdzie na to wszystko...ochhh coś czarno to wszystko widze!!!
W dodatku głowa mi dziś pęka,kurcze w nocy nie mogłam spać na dworze było strasznie zadymione a że mamy nieszczelne okno to w domu śmierdziało jak cho...a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już mam doooooooosyć tej zimy!!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry