reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej Ja dzisiaj mam zjazd
wiec dzieciaczki do tesciowej a ja do skzoly
Niestety Michał jest w pracy.
Potem idziemy na imprezkę urodzinową do kolegi Weroniki i Wiktorka
Jutro mam powtórke z rozrywki
Szkoła i znowu dwa kinderbale
ale się w ten weekend wyimprezuję :rolleyes2:

bonarek Jeszcze z tydzien i chyba gdzies skoczymy, dzisiaj muszę pogadac z Michalem i powiem mu ze wychodzimy

reklama
Hejka z rana - ale tu pustki - dziewczyny zamarzłyście czy jak? Mój M wciąż rozłożony się kuruje, Karolę dalej męczy katarek - tak jak i mnie. Kończą mi się pomysły na ten jej katar :zawstydzona/y: Bo nie mogę jej dać nic mocniejszego, nie ma gorączki więc nie ma sensu iść z nią do lekarza. Oj głupia już jestem :-(

Hej dziewczyny

Sol- wspolczuje Karolince moj adas tez zakatarzony meczy se bardzo i nie pomagaja mu psikania... ehhh juz nie mam sil do tych jego chorob...

ciekawe jak tm Ewa dzisiaj:confused::confused: pierwszy dzien w pracy.... moze wybierzemy sie dzisiaj do Tesco pocieszymy ja:confused::confused:

a u nas poprawa chociaz mala ale jest bo moj maz dostal prace w zawodzie:tak::tak::tak::-):-):-) a ja na staz znow od lutego... ohhh jak mnie prakuje pracy juz mnie w domu trafia...

witam
ja tylko wpadłam sie przywitać i dac znać że jeszcze żyję. Ale ledwo ledwo :dry:. Mam nadzieję ze po dzisiejszej dawce antybiotyku juz będzie poprawa

A ja znowu dzisiaj złapałam powera i biegam po domu i ściany myję po łapkach Karoli. :-D:-D:-D

Kamilka - to super wieści :tak:

Ja też szukam pracy ale na pół etatu bo nie będę miała z kim Karoli zostawiać za bardzo. Mam nadzieję że coś znajdę :tak: bo kasa w tesco czy innym markecie to będzie ostateczność. :dry:
Dzisiaj byłam na zakupach - niby nic nie kupiłam a poszło 220 zł. Nie wiem tylko czy wszystko drożeje czy ja gdzieś gubię te pieniądze :confused::baffled:Ehh... złe czasy nam przyszły :no:

hey lalki :-)
ja zasiadłam teraz na moment, bo zaraz znów muszę lecieć :-) młodą wyekspediowaliśmy do dziadka na noc i idziemy imprezować :-D
Kamilka dobre wieści, mówiłam że z jego wykształceniem to szybko coś znajdzie :-)
mroziku kuruj się :-)
Sol ja też powera mam hehehehe- a fakt wszystko drożeje masakrycznie...
dobra znikam, trza do sklepu jeszcze iść po jakieś paliwo :-) miłego wieczora

dziobku - ja małej kupiłam szczepionkę tą na rotawirusa - za każdą z dwóch dawek zapłaciłam po 200 zł. A pneumokoki dostaliśmy od miasta i też została zaszczepiona. Przeciwko meningokokom również miała szczepienie bezpłatne i też szczepiliśmy. Z tych dodatkowych nie dostała tylko na ospę wietrzną. Lepiej zaszczepić niż potem płakać. A jeśli chodzi o rotawirusa to lepsza wg mojej lekarki jest ta w dwóch dawkach niż ta w trzech - lepiej ją dzieci przyjmują.

A ja się nudzę jak mops. Zrobiłam dzisiaj 4 prania a piąte się kończy. Zastanawiałam się po 3 kiedy pralka skapituluje ale nadaj dzielnie pierze więc nie jest źle :-D Posprzątałam mieszkanie i przeglądam ogłoszenia o pracę ale nic cholewcia nie ma :no: A na staż już więcej za chiny nie pójdę.

Witajcie!

Hej dziewczyny

ciekawe jak tam Ewa dzisiaj:confused::confused: pierwszy dzien w pracy.... moze wybierzemy sie dzisiaj do Tesco pocieszymy ja:confused::confused:
:-D:-D:-D aleś mnie rozbawiła z tym pocieszeniem :-D

No więc... melduję się już jako człowiek pracy :-) jest w miarę ok, wczoraj miałam mega stresa. Ale koleżanka mnie podszkoliła potem siedziałam już sama, a dziś sama 8h :tak: nie było tak źle! myślałam, że będzie gorzej, że będę o małych myśleć itd... nie było na to czasu... tyyyyyyyle ludzi było :szok: teraz w grafiku mam trzy dni wolne, więc odeśpię i posiedzę w domku. Jestem niewyspana i gęba mi się drze... długo nie posiedzę w związku z tym...

Życzę zdrówka wszystkim chorującym! moje na szczęście się trzymają, są zdrowe póki co :tak: niedługo przejdą te mrozy, to znów je wywalę na dwór.

Dziobku, nie łam się, Pati ładnie przybiera, a to jest najważniejsze! Ja też szczepiłam Julię na rota. Płaciłam 2 x 300. Ani nie zaszczepię z błahego powodu - brak kasy :-( A pneumo to mamy za darmo od miasta, więc szczepimy.

Julitko, jeśli chcesz edytować pościka, to koło niego, w prawym dolnym rogu masz EDYTUJ, przyciskasz i dopisujesz to, co trzeba ;-)

moje maluchy już śpią, ja też zaraz walę w kimono

Pozdrawiam Was kobietki i do następnego kliknięcia ;-)

reklama
WITAM WIECZOREM
Nasz Maciuś od wczoraj na feriach u mojej młodszej siostry na drugim końcu miasta,zadowolony,szaleją z Adasiem.Dziś zaliczyli saneczki i długi spacer.:biggrin2::biggrin2:
Emil wstał dziś jak nigdy po 6 ,bo usłyszał jak M.wraca z nocki,wyprowadził psa,a jak wrócił to Emil pomaszerował do niego.I urzędowali razem do 7.30.Do południa spacerek,potem jak usnął o 12,to wstał o 15,20:sorry2::sorry2:.
U nas przez cały dzień utrzymywała się temperatura -15 stopni.Zimno jak cholera.Teraz jest dokładnie -21.
Emilek teraz już smacznie sobie śpi.
A ja idę zaopiekować się mężusiem :-p:-p:cool2::cool2::biggrin2:

Spokojnej nocy życzę

Do góry