reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

sol trzymam kciuki za teścik:)
mrozik jak tam
Ja dzis prawie cały dzień sama przesiedziałam, więc humor mam taki sobie, pozatym moja dzidzia coś mało ruchliwa, trochę się martwię, dobrze że jutro mam wizytę u gina

reklama
Sol pisz od razu jak tam teścik wyszedł,
Gaba samych dobrych wieści życzę na wizycie:)
Uciekam już spac bo znowu 1 w nocy!!!

witam :-) dziś do pracki na 14.30 Rozwaliłam wczoraj samochod lewa stronę :-( takze pensja pierwsza pójdzie na klepanie lampę lakier szitt :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ewunia ja pracuję z koleżanka ktora przeniosla sie z Tesco do leklerka wlaśnie :tak: nie wiem jeszcze o co chodzi ale pozwalniali ok 5 kasjerek ja mam okres probny do 28 lutego po cichu licże na caly etat ale jak slyszalam to dlugo dziewczyny pracuja zeby miec cały

Sol co z Tobą ? trzymaj sie kobito nie daj sie depresji Wiem ze zima jest dobijająca ale nie daj sie :-);-)

My wczoraj bylismy w brykolandzie tzn Zuzia była zaproszona na urodziny kolegi do bawialini Julki '' a jak Gabi usłyszala to musiałam wyjąc ostatnie 20 zł i zabrac ze soba zapłacilam za 2 godziny 15 zł a potem mialam trudności żeby zabrać Gabryśkę do domu :no::no: coraz bardziej sie przekonuję ze Gabi musi iśc do przedzszkola bo sie nudzi w domu :tak:

'

hey kobitki :-)
depresja zimowa dopada, za mało słońca... ależ mi się dziś nic nie chce. Idę kawę zrobić, kto się dołącza?
Sol powodzenie z testem :-)

hej Ja przy kawce siedzę
Jutro mam zajazd na uczelni
i projekt do oddania którego jeszcze nie zrobiłam
Mam zamiar go zrobic dzisiaj
a jak nie dam rady w ciagu dnia to w nocy

jesli chodzi o przedszkola to moja Weronika chodzi na ul. bukową i jestem zadowolona .
Wiktora tez mam tam zamiar zapisac od nowego roku
ale asekuracyjnie jak by sie nie dostam mam zamiar złozyc podanaie do złobka
co pewnie bedzie takze trudne .
Jak się nie dostanie
a ja będę pracowała wysle go do prywatnego ale w głebi duszy wierze
ze jednak nie będzie problemów z dostaniem się do przedszkola tam gdzie jest Weronika .
Przedszkola sa rózne , ja ma na swoim osiedlu a prowadzam na inne :sorry2:

Sol Robiłas ten test ??? Bo jestem ciekawa:blink:

Witam
Ojj, z chęcią bym się kawki napiła, ale ciśnienie mi troche w górę leci, więc lepiej nie. Może wieczorkiem mama zbożówkę zrobi, to się podepnę.
Mnie od wczoraj strasznie chciało sie knedli ze śliwkami. Dopiero dzisiaj udało mi się kupić - ale zjadłam 4 knedelki i miałam dość, więcej się nie zmieści.
Dzwoniłam wczoraj do gin - większość wyników mam dobrych, ale cholesterol strasznie mi w górę skoczył. Już ostatnio miałam 250 (norma do 200), a teraz już 280. Nie jem tłusto, masła raczej nie używam, nie wiem skąd taki wynik. Podobno w ciąży może w górę pójść, no ale bez przesady - ja zawsze w okolicy 100 miałam. Od wczoraj dieta bez słodyczy.

Sol - i jak po testach?
Joanna - to co to sie przydarzyło z tym samochodem?
Gaba - a na którą masz wizyte?

Ja dzisiaj obudziłam się o 4 i spać nie moge. Kładę sie, wiercę i nic, czuję sie jak zombi. Tętno mam wysokie. Aha, a do tego mam jeszcze brać te tabletki na skurcze, a po nich to już serce totalnie wariuje - aż sie boję wziąć, a już od środy na mnie czekają. Ale zaraz idę łyknąć :dry:

rozwaliłam przy cofaniu lekki poślizg i niewyrobilam bo malo miejsca przeliczyłam sie i ciemno bylo dobrze nie widzialam ledwo sie kufer zamknąl wiec lepiej go nie otwierac a lampe na razie połatalam taśmą światła kirunki dziłają takze jakos sie będzie jeżdzic zreszta szkoda gadac
mąz sie nie odzywa jak zwykle w takich sytuacjach ja tez jestem zła bo wszystko poszło w łeb moze braknąc kasy na zapłacenie rachunkow musze zrobic jkakis debet no trudno :wściekła/y::wściekła/y:

Ja na chwilę nawet was nie mam czasu poczytać - bo zaraz na zajęcia spadam a robiłam porządki na biurku bo już mnie szlag trafiał a mąż mi wypominał :-p
Test negatyw więc jednak do lipca :tak:

Później zajrzę to was poczytam - jeśli się nie odezwę do poniedziałku - znaczy ciężki zjazd :dry:

reklama
Witanko!

Drogie Panie, a co tutaj tak cicho?

Ja dziś dostałam Pieniężną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak zobaczyłam kwotę, to aż mnie do góry podniosło :no::no::no::no::no: dostałam 773 zł :szok::szok::szok: pojechałam do makro, kupiłam dzieciom kosmetyki, mleko, herbatki, pieluchy i z pensji zzostało mi 20 zł :szok::szok::szok::szok: nawet kokota na obiad nie mam za co kupić, szlag by trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kupiłam sobie buty, bo te już mi się rozpadają.

Joanna, pewnie o Alinę W. Ci chodzi? pozdrów ją ode mnie :tak: ;-)
Szkoda, że z samochodem taka kicha, pewnie da się naprawić, nie martw się :tak:

Gaba, gadaj mi tu szybciutko, jak tam po wizycie? jak się czujesz, Ty i maleńka?

Julitka, nocny marku, hop hop :-D:-D

Jestem zła jak cholera... mam nadzieję, że to zły sen...

A co tam u Was?

Do góry