reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

witaj aga
Zależy ile chcesz wydac. Są np na Sienkiewicza w bramie - jak idziesz w stronę dworca to po prawej stronie. Jedna brama to zaraz jak miniesz ul. Małą - musisz się rozglądac, bo ja dokładnie nie wytłumaczę. A druga ro między triuphem a Tęczą - tylko tam cała bramę przechodzisz i w podwórku w kamienicy po prawej stronie - ze 3 schodki w dół tam są. Kiedyś był tez w Tęczy sklep na 3 piętrze - tam juz tylko schodami, ale chyba go na 2 piętro przeniesli (chyba jeszcze działa). No i na bazarach było stoisko - tak bliżej "wieszaków" - takiej dużej powierzchni gdzie bez "szczęk" stoją.
No i jeszcze ciucholandy - ale to jeśli prefereujesz - na Zagnańskiej jest duży...
Julita - nie smuc sie. Już niedługo tez przeciez będziesz miec taką pociechę w domu ;)
:):-):-)

reklama
Dzięki Wam dziewczyny, nie byłam w Kielcach kilka lat a wszystko się tak pozmieniało, szok:szok:. Jutro wyruszam na sienkiewke i bazarki, w którym miejscu na zagnańskiej (bo ona taka dłuuga:) jest ten ciucholand?? Niedawno się dowiedziałam, że też bede mamusią, tak więc jak bede miała czas to poudzielam się na kielcowym forum :tak:

Aga - na zagnańskiej blizej 1 Maja - praktycznie przy samym. Jak byś szła od 1 maja i skręcasz w Zagnańska, to za parę kroków po lewej są ciuszki. Ale podobno jak jest dostawa to istne szaleństwo i ludzie potrafią sie pobić. Lepiej w iiny dzień chodzić. Ja sie muszę wybrać coś kupić, bo porwałam moje spodnie i z jednymi zimowymi zostałam, a jaeszcze prawei 3 miesiące, a juz na ten czas nie dam znowu 130 zł :no:

A u nas jak się uda wszystko tak jak powinno to znowu kole sierpnia/września będę znowu ciężarówką.:tak: Jak się cieszę ze moje spodni ciążowe nic a nic się nie zniszczyły a ciągle w nich chodzę bo są wygodne.

Aga - witaj ;-) Ten na Sienkiewicza jest zaraz jak mijasz małą idąc w dół po prawej stronie zaraz za sklepem z ciuchami tam kiedyś były skóry. A osobiście polecam ten obok tęczy - spodnie kupione ponad 2 lata temu nic się nie zniszczyły a użytkowanie częste. Po za tym mają bardzo ładne ciuszki :tak: To ja podziwiam - ja musiałam się przerzucić na ciążówki w 7 tygodniu bo żadnych spodni dopiąć nie mogłam :-p

A mnie coś rozkłada. Chyba znowu mi oskrzela poszły. :-(

Witam po świętach:)
ciachojak czytałąm zaległe posty to myslałąm że na samym końcu wyczytam że juz jesteś po, a tu jesczce trochę. Ja już nie mogę się doczekać marca:)
mrozik to dobrze że wszystko w porządku
A ja nadal walcze z hemorojdami, a każdy mnie straszy że po porodzie jest jeszcze gorzej, ale czy może być gorzej? :) Mam wizytę u gina 8 stycznia więc moze ona mi na to coś poradzi
A mój M myślał że hemorojdy to zarazki i ze robią się z braku higieny:)

Witajcie drogie Panie wieczorkiem!

święta, święta o po świętach... więcej przygotowań niż tych całych świąt :baffled: chociaż najważniejsze, że wszyscy w domku byli :tak:

Nie miałam jak zajrzeć przez dzień do Was. Wreszcie się jakiś śnieg pojawił i od razu jest fajnie :tak: Adam walczy z Julką, bo jeszcze nie śpi :szok: Ania śpi, ale pewnie niedługo się obudzi.

Witam nową mamę :-) zapraszamy do częstszego udzielania się u nas ;-)

Zdrówka wszystkim chorującym!

ja też jeszcze nie śpie...w dodatku dziś coś mi żołądek szfankował...mam nadzieje że jutro będzie lepiej!!!
Mam wizytę u lekarza i niestety musze iść sama:(bo mąż w pracy/

Julitka, dasz radę, ja też sama chodziłam. Chociaż jak zagroziłam Adamowi, że mu nie powiem płci dzieci, to chodził ze mną potulny jak baranek :-D:-D właśnie! muszę iść do gina po Nowym Roku :no:

Julitka, dasz radę, ja też sama chodziłam. Chociaż jak zagroziłam Adamowi, że mu nie powiem płci dzieci, to chodził ze mną potulny jak baranek :-D:-D właśnie! muszę iść do gina po Nowym Roku :no:
Dobre:-)ale mojego rozumiem nie mógł załatwić sobie na jutro wolnego:-(trudno pójdę sama...dobrze że do południa to zrobie sobie spacerek:-). i mam taką cichą nadzieję że dowiem się płci dzidzi:-).
Przed świętami to byłam taka "pewna "że to będzie dziewczynka...tak jakoś czułam a teraz to już nie wiem:sorry2::happy2:

reklama
hEj Kobietki:)
Ja już po śniadaniu,kawka też już wypita i idę się szykować bo za godzinę muszę wyjść!!!

Dziewczyny czy u Was też tak wcześnie ksiądz po kolędzie chodzi???

Do góry