reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

W ten wigilijny dzień zaśnieżony,
kiedy w kościele biją dzwony,
a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,
moje życzenia płyną do Ciebie.
Hmmm... a jakie mam Wam złożyć życzenia,
by warte były Waszego westchnienia?
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,
dużo uśmiechu, wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjaznych w Waszym życiu zdarzeń.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień,
odsunie na zawsze Wasze troski w cień.
I niech się śmieje do Was świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Życzy Asia z rodziną.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny

mrozik ale mialas z ta ryba hehee ja w sumie nawet nie wiem jaka bede jesc rybe bo bedziemy u cioci i nic ne wiem co robi a ja dopiero teraz bo robilam ciasto:-)
co do przedszkola to moja kolezanka tam prowadza coreczke jest bardzo zadowolona zawsze sie mijamy bo ja Adasia tam do zlobka prowadzam... i z tego co ona mowi to nie ma na co narzekac maja bardzo duzo zajec pozaprogramowych i ta mala przychodzi bardzo zadowolona bo ma jakies tance plastyke muzyke itp... a zlobek powiem sama bo tam chodzi Adas i uwazam ze lepiej trafic nie moglam...:tak::tak: nie mam na co narzekac dzieci maja piekne sale kolorowe panie nas wpuszczja i wszystko pokazuja opieka jest super panie zaraz szybko reaguja jak cos sie dzieje z dzieckiem i odrazu informuja....

u nas szykowanie i wybierannie ubranek na jutro...

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z Waszych marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

zyczy Adas i Kamilka

Witajcie moje drogie Panie :-)

Ja tam jutro kupię karpia, tak mi się wymyśliło w głowie, że jak karpik ma być wigilijny, to kupię go i ubiję w Wigilię ;-)
najpierw buzi i w łeb :-D

Miłego dnia!!!

Buzi i w łeb :laugh2: Ja mojemu zabroniłam karpia przynosić z pracy. Nie lubię karpi a tym bardziej nie pozwolę przy sobie zabić rybki.

A mi się @ spóźnia, bolą mnie piersi a małż mi dzisiaj przywalił z tekstem jak skończyłam myć łazienkę - "wtedy przy remoncie też miałaś takiego powera" - gwoli wyjaśnienia - trzy lata temu robiliśmy remont na Świętokrzyskim żeby pokój był nowy po ślubie dla nas. I też tak się łapałam za każdą robotę która mi pod łapy wpadła i mnie nosiło. Jak tak dalej będzie truł to chyba sobie testa jutro zrobię. Chociaż przy tych plastrach to mi się nawet po 5 dniach od zdjęcia potrafi zacząć @ a dzisiaj dopiero 3 dzień. Poczekam jeszcze :tak: Ale będzie miał minę jak mi się zacznie @ a on się nakręcił :laugh2::laugh2::laugh2:

Ewunia, a mogłabyś czasem dać cynk o jakichś promocjach??? Ja mieszkam trochę daleko od CK, więc jak już jadę to chciałabym po coś konkretnego... Co prawda u nas planują wybudować małe tesco ale kiedy to będzie to Bóg jeden wie:)

Marla, wiem wiem, ale... tyle jeszcze roboty przede mną, a mąż ciągle w robocie... Czekam tylko do stycznia a potem niech się dzieje co chce... walizka spakowana, także grunt to nie panikować... Hehe moja mama już zaczęła mnie straszyć, że jak nie będę leżeć to w święta urodzę... Oczywiście nie obyło się bez opowieści< po raz setny> jak to ona rodziła każą z nas (a jest nas 3)... hehe pierwszy raz zostanie babcią, chociaż wolałaby być żoną dziadka:p

Dobra lecę zmieniać pościel i kończyć sprzatanie:) ;-);-);-)

Aniu, witaj!!!

A Twojego skarbeczka witam bardzo, bardzo ,bardzo :-)

Ciacho, jeśli będę coś wiedziała, dam Wam znać, zebyście też skorzystały :tak:

Sol, czyżby bocian do Ciebie leciał????

Ja sobie zrobiłam przerwę. Ania szaleje, a Julka z dziadkiem. Ta moja dziecina mnie zadziwia. Siedzi z teściem, w momencie łapie się za pieluchę... leci do mnie, pokazuje, ja ją szybko rozbieram, a ta kupę zrobiła :szok::-D więc git majonez :-) happy jestem :-)

Ewunia - jak na razie I więc czekam do niedzieli - pożyjemy zobaczymy. Spadam się kąpać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry