reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam z rańca i rozdaję energię :cool2: - mam jej ogromny nadmiar - znowu mnie nosi.:szok: Zaraz się zabieram za odkurzanie i sprzątanie domku. Do 11 muszę jeszcze zrobić parę rzeczy więc power się przyda :laugh2:

marla -a też muszę małą dzisiaj na dwór przegonić - małża mi się nie uda - jakiś taki ciapnięty jest :-p

kamilka - współczuję z powodu dziadka. Moi obaj już nie żyją - rak i zawał. Mam nadzieję że odnajdziesz w sobie siłę :tak:
A energię - zrób jak ja - zakoś od męża :sorry:

A w ogóle to wam nie powiedziałam co mój mąż wczoraj odwalił podczas obiadu. Dostał po kawałku mięs które piekłam i frytki do tego zrobiłam. Kończąc jeść nagle wypalił - "nie ma to jak się dobrze ożenić" - myślałam że spadnę z kanapy :laugh2::laugh2::laugh2: A potem na wieczór woła mnie "mój wampirku" że mu wyssałam wczoraj całą energię :sorry: Jeśli tak to miała jej sporo skoro i na dzisiaj zostało :laugh2:

reklama
Witam się świątecznie :)

Ja tez od rana działam, tyle, że na różnych frontach... sprzątam, piorę, pakuję się... Ciekawe do której godziny mi tej energii wystarczy... :p

Kamilka, nie martw się jakoś to będzie. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu:tak::tak::tak:

Witam się popołudniową pora :tak:

A ja nadal pełna energii - to chyba zbliżające się Święta mnie tak ładują. Karola dzisiaj spała po południu jednak bo była strasznie marudna a teraz szaleje w najlepsze i skacze - sąsiadka nie będzie zadowolona :-p

Joanna - żyjesz a się nie odzywasz - jak tam dziewczyny - zdrowe już zupełnie?

mrozik - to witaminki na zatrzymanie wody w organizmie i w skórze - np Capivit A+E albo inne ustrojstwo - tyle teraz się tego porobiło że nie nadążam :-p

Idę coś porobić bo mnie znowu nosi ale już mąż nie narzeka bo dzisiaj ma energię :laugh2: No i go wymasowałam porządnie bo cosik go te plecy ostatnio bardziej bolą.

I ja witam popołudniem a raczej już wieczorkiem...włąśnie kończy mi się piec mięso...choinka już ubrana-nawet jestem z niej bardzo dumna:)Nawet mała szopkę zrobiłam...;)
Zrobiłam resztę zakupów,i sprawiłam sobie fajną bluzeczkę na święta!!!
U nas prezenty robimy tylko na Mikołajki na Gwiazdkę to tylko tak między sobą dajemy sobie upominki:) Może jak będzie dzidzia to zmienimy tradycje bo pewnie dziadkowie będą chcieli rozpieszczać wnuczka(ę)...hahihi
Jeszcze muszę ogarnąć łazienkę i upiec keks i piernik...to mój plan na wieczór!!!

Witam wieczorkowo!

Dopiero położyłam dziecięcia spać. Julka marudna strasznie, id jej ostatnie zębce :baffled:

Cały dzień się nie odzywałam, bo sprzątałam. Oj, Sol, jednak masz niezłe pokłady tej energii ;-):tak:

Joanna, miło, że się odezwałaś! Jak tam w pracy? ja wracam za miesiąc! boję się :no:

niestety, ja nic nie piekę, bo mam zepsuty piekarnik :-:)-( a dla mnie to kara, bo kocham piec ciasta... Muszę sobie kupić taki przenośny, moja siostra ma i go sobie chwali, więc można spróbować :tak:

reklama
Do góry