reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam
Nareszcie trochę odpoczynku, nie trzeba nic sprzątac ani gotować!!!supcio!!!!
tylko ta pogoda okropna jest,strasznie zachmurzone....paskudnie!!!
Gaba ja też upiekłam karpatkę, keksa i ciasto czekoladowe...a u rodziców będzie rolada makowa, szarlotka,piernik, sernik:-):-)zobaczymy co teściowa przygotowała...ale ona piecze tylko placki z kremami a ja takich nie mogę jeść więc u niej raczej nie spróbuje:no::sorry:

reklama
hej dziewczyny

marla- no to mala sie wymeczyla i pewnie bardzo zadowolona:-):-)

julita- :-p:-p prawda ze przyjemnia jak juz nic nie trzeba robic wreszcie odpoczynek tyle ze u nas w drodze:confused2:

my po wigili extra najlepszy byl adas nie sadzilamm ze bedzie taki grzeczny wybawil sie za wszystkie czasy a jak dopadl prezenty to juz dziecka nie bylo:eek:
a Dzis do dziadkow i rodzicow a jutro do tesciow:rofl2::rofl2:
Dolaczam z kawka:tak::tak:

Ciacho- no trzymam Kcikuki...o kurcze az gesiej skurki dostalam!!!!! Trzymaj sie KOCHANA!!

hehe kamilka, to fajnie, że się mały wybawił, dla dzieci ze Świąt to ta część z prezentami zawsze najlepsza ;-) moja młoda dziś z pod choinki wyciągnęła 2 prezenty, dostała takiego kucyka pony,co gada i coś tam-zero zainteresowania,obejrzała i rzuciła, a w drugiej paczce były zwykłe drewniane klocki z obrazkami-coś jak puzzle, siedzi i sie bawi od godziny już.... rozbraja mnie normalnie

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Witam dziewczynki długo mnie nie było ale tak mi jakos czas zleciał i na gotowaniu i na sprzataniu ze nawet nie miałam kiesy do was zajrzeć. Tak ze przyjmijcie zyczeni aode mnie mimo ze troszke spóźnione. No i oczywiscie małzon wrócił do domu w sobote, tak ze prosze wybaczcie moja nieobecnośc :sorry::sorry:

ciacho - czekamy na wieści i powodzenia :tak:

marla - niby tak ale nie dość że brzuch pełen po wigilii to jeszcze @ męczy :no: Chociaż w tym miesiącu jakoś wyjątkowo spokojnie :sorry:

Masiula - wybaczamy ze względu na męża :tak::laugh2:

A my właśnie wróciliśmy od mojej babci. Dzieciaki się wybawiły - babcia prze szczęśliwa że mogła ukochaną prawnusię zobaczyć :laugh2::tak:. A jutro Marcin wybywa do swoich rodziców z Karolą żebym mogła spokojnie pisać pracę. Prawie całą drogę Karola dzisiaj szła sama. Tam się wyszalała i jeszcze mi w domu wariuje :laugh2: Ehh.. moja mała bateryjka :laugh2: Ale mnie też nosi dzisiaj. :laugh2::laugh2::laugh2:

Hej Kobitki właśnie wróciłam do domci...trochę się objadłam ale jest OK.
kurcze tylko zgaga strasznie mnie piecze:no::wściekła/y:.
Jeszcze jeden dzień i po świętach,nie wiem jak wam ale mi szybko minęły!!!
Marla - dzięki ale o dziwo naprawde czuje się ok, tylko jak dłużej posiedzę to boli krzyż często musze zmieniać pozycję...hahaa
Ciacho - dołaczam się do trzymania kciuków chociaż o tej porze to pewnie już po wszystkim:laugh2:

reklama
Do góry