reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam
Nareszcie trochę odpoczynku, nie trzeba nic sprzątac ani gotować!!!supcio!!!!
tylko ta pogoda okropna jest,strasznie zachmurzone....paskudnie!!!
Gaba ja też upiekłam karpatkę, keksa i ciasto czekoladowe...a u rodziców będzie rolada makowa, szarlotka,piernik, sernik:-):-)zobaczymy co teściowa przygotowała...ale ona piecze tylko placki z kremami a ja takich nie mogę jeść więc u niej raczej nie spróbuje:no::sorry:

reklama
hej dziewczyny

marla- no to mala sie wymeczyla i pewnie bardzo zadowolona:-):-)

julita- :-p:-p prawda ze przyjemnia jak juz nic nie trzeba robic wreszcie odpoczynek tyle ze u nas w drodze:confused2:

my po wigili extra najlepszy byl adas nie sadzilamm ze bedzie taki grzeczny wybawil sie za wszystkie czasy a jak dopadl prezenty to juz dziecka nie bylo:eek:
a Dzis do dziadkow i rodzicow a jutro do tesciow:rofl2::rofl2:
Dolaczam z kawka:tak::tak:

Ciacho- no trzymam Kcikuki...o kurcze az gesiej skurki dostalam!!!!! Trzymaj sie KOCHANA!!

hehe kamilka, to fajnie, że się mały wybawił, dla dzieci ze Świąt to ta część z prezentami zawsze najlepsza ;-) moja młoda dziś z pod choinki wyciągnęła 2 prezenty, dostała takiego kucyka pony,co gada i coś tam-zero zainteresowania,obejrzała i rzuciła, a w drugiej paczce były zwykłe drewniane klocki z obrazkami-coś jak puzzle, siedzi i sie bawi od godziny już.... rozbraja mnie normalnie

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!

Witam dziewczynki długo mnie nie było ale tak mi jakos czas zleciał i na gotowaniu i na sprzataniu ze nawet nie miałam kiesy do was zajrzeć. Tak ze przyjmijcie zyczeni aode mnie mimo ze troszke spóźnione. No i oczywiscie małzon wrócił do domu w sobote, tak ze prosze wybaczcie moja nieobecnośc :sorry::sorry:

ciacho - czekamy na wieści i powodzenia :tak:

marla - niby tak ale nie dość że brzuch pełen po wigilii to jeszcze @ męczy :no: Chociaż w tym miesiącu jakoś wyjątkowo spokojnie :sorry:

Masiula - wybaczamy ze względu na męża :tak::laugh2:

A my właśnie wróciliśmy od mojej babci. Dzieciaki się wybawiły - babcia prze szczęśliwa że mogła ukochaną prawnusię zobaczyć :laugh2::tak:. A jutro Marcin wybywa do swoich rodziców z Karolą żebym mogła spokojnie pisać pracę. Prawie całą drogę Karola dzisiaj szła sama. Tam się wyszalała i jeszcze mi w domu wariuje :laugh2: Ehh.. moja mała bateryjka :laugh2: Ale mnie też nosi dzisiaj. :laugh2::laugh2::laugh2:

Hej Kobitki właśnie wróciłam do domci...trochę się objadłam ale jest OK.
kurcze tylko zgaga strasznie mnie piecze:no::wściekła/y:.
Jeszcze jeden dzień i po świętach,nie wiem jak wam ale mi szybko minęły!!!
Marla - dzięki ale o dziwo naprawde czuje się ok, tylko jak dłużej posiedzę to boli krzyż często musze zmieniać pozycję...hahaa
Ciacho - dołaczam się do trzymania kciuków chociaż o tej porze to pewnie już po wszystkim:laugh2:

reklama
Do góry