reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Dobry wieczór!

Julita, ubiegłaś mnie :-p miałam dokładnie to samo napisać :-D:-D:-D

Sol, nie kłóćcie się o takie bzdury!!! Choć kosztowne bzdury... ale ten Twój M pali jak smok :szok: przerąbany nałóg... :no:

Wcześniej nie pisałam, bo nie miałam za bardzo jak... najpierw byliśmy na spacerze z malymi, później przyszedł Adam i siedzimy, gadamy i pijemy pifffko :-)

jutro ma wolne, to chociaż spędzimy razem dzień :tak:

co tam u Was słychać wieczorkiem?
ewunia u mnie cisza spokój...sama siedze przed laptopem i tv bo spac nie moge a sprzatac:-pjuz mi sie nie chce;-).moj mezus juz sobie smacznie spi...ale mu dobrze ze na bezsennosc nie cierpi:sorry:.
własnie wcgłonęlam całego banana kurcze o tej porz:szok::szok:szok

reklama
Ehh chyba wszystkie padłyście ze zmęczenia... Ja dziś własnoręczne skręciłam łóżeczko dla małej :-):-):-) (nie mogłam się doprosić o to męża :/ ) i jestem dumna z siebie jak napuszony paw:-p:-p:-p Już mam piękne futryny w sypialni:) chociaż w południe to myślałam, że się popłaczę, mianowicie: do łazienki miały być drzwi bez żadnych szybek a do sypialni z... a mój tata jak robił do nich futryny to się pomylił i zamienił :/// i teraz w drzwiach do łazienki mam te przeklęte szyby a nic mnie tak nie denerwuje jak świadomość, że ktoś może się gapić jak ja tam jestem... może uda się poprzestawiać te szybki do trzwi sypialnych, ale to wątpliwa sprawa... :-:)-:)-(

A co do palenia... to to jest bleee i fuj. Ja mojego ślubnego od ponad 4 lat nie mogę tego oduczyć... Pali niedużo bo ok. 2-3 paczek na tydzień, ale małpa rzucić nie chce. I ani groźby, ani proźbay, ani szantaże nie pomagają... Ja mam nadzieję, że te plotki o podniesieniu akcyzy się nie sprawdzą bo pójdę z torbami przez tego chłopa...

Dobra lecę się pucować i lulu :)

Cześć Kobitki!!!
JESZCZE śpicie???Ja dziś jakoś nie mogłam spac...wstałam o 7 tak więc jestem już po śniadanku i kawie...
Zamierzam wybrać się po resztę zakupów, mężulek w domu to mi pomoże w noszeniu siatek:laugh2:hihi
A co u WAS???

julitka - nie śpimy-budzimy się ;-)

Ja mam dzisiaj w planach zrobić mięsa - już się rozmrażają. Nigdzie chyba dzisiaj nie wychodzę bo widzę że pada śnieg a to znaczy że zimno :no:

Witajcie niedzielnie!

Julita, już dawno nie śpimy, na nogach od 8 ;-)

Sol, u mnie na herbskim wygwizdowie jest -10. Ania śpi, jak wstanie, to wyjdziemy na dwór. Dzisiaj mamy Adama w domu :-) spędzimy eazem calutki dzień :-) wyjmiemy sanki i pojeździmy :tak: Trzeba korzystać z pięknej zimy, bo lada dzień odwilż i plucha :baffled:

Udanej niedzieli kobietki!

Zuziunia, tak, Anię wsadzam w wózek. Dobrze, że mam ten głęboko-spacerowy, bo tym Coneco zatonęłabym w śniegu ;-)

A nie możesz przejść do Tesco? są tam sanki. Za 40 czy 50 zł kupisz :tak: ja kupiłam za 30 metalowe z oparciem, bo trafiłam na promocję ;-)

My też się zbieramy do kupna sanek ale jakoś tak może w przyszłym roku.

Ja dzisiaj zrobiłam bigos Świąteczny z kiszonej kapustki i zamarynowałam mięsa na jutro. Więc na obiadek bił bigosik :tak: Jak miło poczuć smak dzieciństwa :laugh2:

reklama
Witam:)
sol pisałaś że robiłaś paszteciki, a mogłabyś dać przepis, bo jeszcze ich nie robiłam a chciałam zrobić jakieś sprawdzone, i też myślałam żeby część sobie zamrozić
Ja w piątek byłam na zakupach ale to był bardzo głupi pomysł, przemarzłąm do kości, a teraz jest u nas -16 stopni

Do góry