reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

No też mi się tak wydaje:) W ciągu miesiąca przybyło nas 1,6 kg, z czego jej kilogram :p
Mam nadzieję, że nie wyjdzie mi jakiś wielkolud :p:-p:-p:-p
Ehh spadam trochę ogarnąć domek bo lada chwila mąż z moim tatą zaczną wprawiać futryny więc nic już potem nie zrobię...

aaaa u Was też jest tak zimno??? Nosa z domu nie chce się wystawiać...

reklama
Witajcie!

Ja wpadłam na chwilkę, życzyć Wam miłego dnia :-) Zaraz idziemy na spacerek, u nas -10, bardzo nie wieje, to na pół godzinki wyjdziemy ;-)

Buziaki, wpadnę później, jak małe pójdą spać :tak:

marla - a ja straciłam jakąkolwiek ochotę na jedzenie. Im więcej gotuję tym bardziej mi jedzenie brzydnie :sorry:

Ziąb na dworze a ja zaraz będę musiała ubrać Karolę i wyjść na bazary :no: Co ja złego zrobiłam że muszę na ten mróz wychodzić?
Na dodatek od tego zimna idą mi zatoki tak że migrena to pikuś przy bólu zatok od zimna.

zuziunia- ano bazary w taki ziąb - ja mam blisko bo z KSM-u ;-) A czy są sanki-nie wiem bo się nie rozglądałam :tak:

Ja wróciłam o 13 z bazarów i zrobiłam super zakupy - było sporo stoisk tylko kolejki tragiczne.

Karola mi śpi więc chyba się zabiorę za robienie obiadu. Przemeblowanie w sypialni zrobiłam małe z rana i posprzątałam ogólnie i odkurzyłam. No i najważniejsze że schowałam połowę zabawek Karoli bo się nimi nie bawiła a zajmowały miejsce.

Mam pytanie - jak się wam dzisiaj w nocy spało? Bo u mnie Marcin z Karolą się co chwila budzili i marudzili. Dopiero jak otworzyłam okno w sypialni i poprzykrywałam ich to usnęli. Nie wiem czy zwiększyli temp w kaloryferach czy co ale mam zakręcone a nie było czym oddychać bo rurki z pionu mam w sypialni.

Widzę że wszystkie zajęte sprzątaniem lub zakupami :laugh2:
To ja tak do siebie napiszę że Marcin dowiedział się już o przemeblowaniu i już mi zmył głowę że nie powinnam sama tego robić bo mogłam się przeciążyć :laugh2:
A teraz piekę ciacho kruche z bananami. Karola pomagała mi ułożyć ciasto na blaszce a potem miała ślicznie ubrudzone rączki i się rozpłakała :laugh2::laugh2: Boskie to moje dziecię :tak: Coś mnie naszło żeby obejrzeć jej zdjęcia jak się urodziła i aż mi się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałam jak pierwszy raz mi ją przynieśli - była taka śliczna, mała i bezbronna - moja mała córeczka :sorry::tak: Ehh.. a teraz mała pannica która niedługo do przedszkola pójdzie :tak: Ale ten czas zapiernicza :laugh2: Aż się człowiek zapomina że i jego latka lecą :laugh2::laugh2::laugh2:

Widzę że wszystkie zajęte sprzątaniem lub zakupami :laugh2:
To ja tak do siebie napiszę że Marcin dowiedział się już o przemeblowaniu i już mi zmył głowę że nie powinnam sama tego robić bo mogłam się przeciążyć :laugh2:
A teraz piekę ciacho kruche z bananami. Karola pomagała mi ułożyć ciasto na blaszce a potem miała ślicznie ubrudzone rączki i się rozpłakała :laugh2::laugh2: Boskie to moje dziecię :tak: Coś mnie naszło żeby obejrzeć jej zdjęcia jak się urodziła i aż mi się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałam jak pierwszy raz mi ją przynieśli - była taka śliczna, mała i bezbronna - moja mała córeczka :sorry::tak: Ehh.. a teraz mała pannica która niedługo do przedszkola pójdzie :tak: Ale ten czas zapiernicza :laugh2: Aż się człowiek zapomina że i jego latka lecą :laugh2::laugh2::laugh2:
Sol- fajnie że jest taka rzecz jak zdjęcia które upamiętniają takie szczęśliwe chwile i potem po jakimś czasie czy paru parunastu latach możemy obejrzeć,powspominać:).
Ja za pieczenie placków i mięsa zabieram się od poniedziałku...zamierzam jeszcze zrobić sałatkę gyros - u mnie wszyscy ją uwielbiają:-).
Jutro jeszcze wybiore się po reszte zakupów a wieczorem może ubiore już choinkę:rofl2:.

ja też byłam na bazarku-zmarzłam jak diabli ale kupiłam sobie bakalie do placków a te z torebek jakoś mi nie smakują...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
julita - ja nienawidzę ogólnie bakalii - kupuję je Marcinowi a orzechów wprost nie cierpię.

Miałam wojnę z mężem przez telefon - oj dawno się tak nie wkó..łam. Teraz nawet nie mam ochoty z nim gadać - szczególnie że za mną stoi i pewnie to czyta. Sama jestem palaczem ale on przesadza wybitnie!!! Mi idą dwie ramki na tydzień - jemu 7 !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A potem się dziwi że nie mamy pieniędzy!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

julita - ja nienawidzę ogólnie bakalii - kupuję je Marcinowi a orzechów wprost nie cierpię.

Miałam wojnę z mężem przez telefon - oj dawno się tak nie wkó..łam. Teraz nawet nie mam ochoty z nim gadać - szczególnie że za mną stoi i pewnie to czyta. Sama jestem palaczem ale on przesadza wybitnie!!! Mi idą dwie ramki na tydzień - jemu 7 !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A potem się dziwi że nie mamy pieniędzy!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj to faktycznie...tyle kasy z dymem:szok:...dobrze ze mój nie pali i ja zreszta też nie:-)

reklama
Dobry wieczór!

Julita, ubiegłaś mnie :-p miałam dokładnie to samo napisać :-D:-D:-D

Sol, nie kłóćcie się o takie bzdury!!! Choć kosztowne bzdury... ale ten Twój M pali jak smok :szok: przerąbany nałóg... :no:

Wcześniej nie pisałam, bo nie miałam za bardzo jak... najpierw byliśmy na spacerze z malymi, później przyszedł Adam i siedzimy, gadamy i pijemy pifffko :-)

jutro ma wolne, to chociaż spędzimy razem dzień :tak:

co tam u Was słychać wieczorkiem?

Do góry