reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

truska - mąż mi zabronił do Ciebie chodzić bo masz na mnie zły wpływ w kwestii drugiego dziecka :sorry::laugh2::laugh2::laugh2: A po za tym kazał mi Ciebie zaprosić do nas z dzieciakami :tak: - ciut się spóźnił :-D

Idę małą karmić i usypiać bo biega jak zombi :cool:

reklama
truska - ale to nie tylko ja decyduję. Jak M. będzie pewien decyzji to postaramy się o drugie. Już patrzyłam za łóżeczkiem dla Karoli i wypatrzyłam takie jak wy macie. M. się zgodził z taką decyzją bo jest rozsądna :laugh2: Ile ty płaciłaś za to łóżko bo ja znalazłam w cenie ok 570 zł.

Dzień dobry w ostatni dzień pracowniczego tygodnia. Ziąb na dworze, u mnie za oknem nie wieje ale mróz rozwalił autobus linii 8 którym jechał mój mąż i spóźnił się do pracy :laugh2: Słoneczko powoli wstaje a ja zabieram się za robienie pasztecików z Karolą. Muszę tylko zadzwonić po teściową po stolnicę bo ja się swojej jeszcze nie dorobiłam :-p Dzisiaj wstaliśmy całą trójką o 7 rano i kawa mi nie potrzebna - czuję się jak na speedzie - chyba za mało snu mi służy :sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego dnia dziewuszki ;-)

Hej
Ja z kawką
Michał pojechał zawiezc Weronikę do przedszkola
dzisiaj ma mała jasełka
Muszę dzisiaj koniecznie naprawic samochód
bo ruszyc się nie mogę
Prezenty powinnam juz dawno kupic
a tu teraz pewnie będą tłoki w sklepach :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Weronika- przekickane z tym samochodem a teraz faktycznie przy sniegu i mrozie to rozne problemy.. u nas ok samochod odpala i jezdzi ale za to u tescia zdechl akumulator...

Sol- ja nnie mam przepisu na paszteciki bo nie robie ja zawsze za paszteciki wole zrobic krokiety i robie przerozne z nadzieniem z grzybami z miesem z jajkiem:tak:

nie wiem czy ja dobrze widze ale slonce mam za oknem:tak: chcialabym taka pogode na Swieta:rofl2:

Do góry