reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

truska - mąż mi zabronił do Ciebie chodzić bo masz na mnie zły wpływ w kwestii drugiego dziecka :sorry::laugh2::laugh2::laugh2: A po za tym kazał mi Ciebie zaprosić do nas z dzieciakami :tak: - ciut się spóźnił :-D

Idę małą karmić i usypiać bo biega jak zombi :cool:

reklama
truska - ale to nie tylko ja decyduję. Jak M. będzie pewien decyzji to postaramy się o drugie. Już patrzyłam za łóżeczkiem dla Karoli i wypatrzyłam takie jak wy macie. M. się zgodził z taką decyzją bo jest rozsądna :laugh2: Ile ty płaciłaś za to łóżko bo ja znalazłam w cenie ok 570 zł.

Dzień dobry w ostatni dzień pracowniczego tygodnia. Ziąb na dworze, u mnie za oknem nie wieje ale mróz rozwalił autobus linii 8 którym jechał mój mąż i spóźnił się do pracy :laugh2: Słoneczko powoli wstaje a ja zabieram się za robienie pasztecików z Karolą. Muszę tylko zadzwonić po teściową po stolnicę bo ja się swojej jeszcze nie dorobiłam :-p Dzisiaj wstaliśmy całą trójką o 7 rano i kawa mi nie potrzebna - czuję się jak na speedzie - chyba za mało snu mi służy :sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego dnia dziewuszki ;-)

Hej
Ja z kawką
Michał pojechał zawiezc Weronikę do przedszkola
dzisiaj ma mała jasełka
Muszę dzisiaj koniecznie naprawic samochód
bo ruszyc się nie mogę
Prezenty powinnam juz dawno kupic
a tu teraz pewnie będą tłoki w sklepach :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Weronika- przekickane z tym samochodem a teraz faktycznie przy sniegu i mrozie to rozne problemy.. u nas ok samochod odpala i jezdzi ale za to u tescia zdechl akumulator...

Sol- ja nnie mam przepisu na paszteciki bo nie robie ja zawsze za paszteciki wole zrobic krokiety i robie przerozne z nadzieniem z grzybami z miesem z jajkiem:tak:

nie wiem czy ja dobrze widze ale slonce mam za oknem:tak: chcialabym taka pogode na Swieta:rofl2:

Do góry