reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Ja wstałam o 5.00 jak mężuś szedł do pracy...i jakoś nie mogłam zasnąć więc zjadłam wczesne śniadanko poczytałam trochę prasy...i jakoś jeszcze na 2 godzinki przysnęłam!!!
a miałam iść dziś na zakupy, kurcze ale nie pójdę bp coś się niewyraźnie czuję a jak się przeziębie to będzię katastrofa ...bo przecież leków nie mogę brać!!!

Witajcie kobietki :tak::tak:

Ależ zima nam sie zrobiła :-D Spóźniłam sie do pracy prawie poł godziny, no ale nie zebym nad tym ubolewała :-p:-p

sol ty wyrodna matko , jak w ogóle mogłas pomyslec o ucinaniu dziecku nogi :-D:-D:laugh2:

A ja mam dzis super wiadomosci bo dzwonił małzon i lekarz powiedział mu rano ze wypisza go w sobote :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D[/B]

Mi nie muszisz mówić ze zima - przeraża mnie perspektywa wyjścia. Wole jej uciąć nóżkę nić wyciągać na ten mróz :laugh2::laugh2::laugh2: psa bym na taka pogodę nie wygoniła. A może męża wyślę żeby wymienił te buty :sorry::laugh2::laugh2: Joke. No to w weekend będziesz już miała męża w domciu - nie ma chyba lepszej wiadomości :tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nawet na sobotę, strasznie sie cieszę bo wziełam sobie wolne cały nastepny tydzień. A najlepsze jest to ze małżon nic o tym nie wie, bedzie miał niespodziankę.:tak::tak::-D
Suuuuuuuper niespodzianka....napewno bardzo się ucieszy!!!:-)
Przepraszam cię ale jakoś nie doczytałam co dolegało Twojemu mężowi?

truska - my się zaraz wybieramy do Reala - jak wracając będziemy szczekać zębami to zajrzymy :) A my w zeszłym tygodniu byłyśmy tam u was w bawialni i Karola bawiła się sama bo dzieci nie było :no: A co do mleka podczas choroby to wskazane przy antybiotyku - nie wskazana normalnie bo laktoza jest świetną pożywką dla bakterii - o to chodzi :tak: Tak więc przy infekcjach bez-antybiotykowych lepiej unikać picia mleka czy jedzenia jogurtów tak samo jak powinno się w okresie choroby NIE podawać dziecku witamin czy tranu bo to też może przedłużać infekcję z uwagi na działanie jako pożywka.

julita - choroba w ciąży to nie tragedia - byle by po pierwszym trymestrze. Wbrew pozorom można brać sporo leków w ciąży. Sama chorowałam w 7 miesiącu i brałam antybiotyki i mam zdrową i wesołą córcię. Zaufaj farmaceucie ;-)

Dziewuszki mam pytanie - czy tylko mi się dzisiaj tak nie chce jak powinno mi się chcieć?

Suuuuuuuper niespodzianka....napewno bardzo się ucieszy!!!:-)
Przepraszam cię ale jakoś nie doczytałam co dolegało Twojemu mężowi?

Moj mąz ma raka, jest po chemioterapii no i teraz po udanej operacji. Mam nadzieje ze to jego ostatnia wizyta w szpitalu i ze lekarze wyskrobali to dziadostwo :confused2:

Dziewuszki mam pytanie - czy tylko mi się dzisiaj tak nie chce jak powinno mi się chcieć?

Pociesze Cie Sol , nie jestes sama. Zamiast brac sie za robote to na BB siedze :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczorajsze ubieranie choinki

Załączniki

• SDC12534.jpg
    SDC12534.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 44
  • SDC12535.jpg
    SDC12535.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 61
  • SDC12540.jpg
    SDC12540.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC12541.jpg
    SDC12541.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 46
Ewunia śliczne zdjęcia, choinka cudna no i widac ze ta twoja mała kobietka zachwycona ubieraniem choinki a przy okazji siebie :-D:-D

reklama
witam ja na chwilke bo zaraz ide samochód sobie pszyszykowac bo na 13.30 mam do pracy i koncze o 22 także nie musze marznac na przystanku Ziemniaczki obrałam poprasowałam pochowałam wszystko Dziewczyny moje przeziębione :-(milego dni lece odsniezac Opelka :-D

Do góry