Masiula to faktycznie super wiadomość że mąż na niedzielę będzie już w domu!!!!
Nawet na sobotę, strasznie sie cieszę bo wziełam sobie wolne cały nastepny tydzień. A najlepsze jest to ze małżon nic o tym nie wie, bedzie miał niespodziankę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masiula to faktycznie super wiadomość że mąż na niedzielę będzie już w domu!!!!
Witajcie kobietki
Ależ zima nam sie zrobiła Spóźniłam sie do pracy prawie poł godziny, no ale nie zebym nad tym ubolewała
sol ty wyrodna matko , jak w ogóle mogłas pomyslec o ucinaniu dziecku nogi
A ja mam dzis super wiadomosci bo dzwonił małzon i lekarz powiedział mu rano ze wypisza go w sobote [/B]
Suuuuuuuper niespodzianka....napewno bardzo się ucieszy!!!:-)Nawet na sobotę, strasznie sie cieszę bo wziełam sobie wolne cały nastepny tydzień. A najlepsze jest to ze małżon nic o tym nie wie, bedzie miał niespodziankę.
Suuuuuuuper niespodzianka....napewno bardzo się ucieszy!!!:-)
Przepraszam cię ale jakoś nie doczytałam co dolegało Twojemu mężowi?
Dziewuszki mam pytanie - czy tylko mi się dzisiaj tak nie chce jak powinno mi się chcieć?