reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Ja wstałam o 5.00 jak mężuś szedł do pracy...i jakoś nie mogłam zasnąć więc zjadłam wczesne śniadanko poczytałam trochę prasy...i jakoś jeszcze na 2 godzinki przysnęłam!!!
a miałam iść dziś na zakupy, kurcze ale nie pójdę bp coś się niewyraźnie czuję a jak się przeziębie to będzię katastrofa ...bo przecież leków nie mogę brać!!!

Witajcie kobietki :tak::tak:

Ależ zima nam sie zrobiła :-D Spóźniłam sie do pracy prawie poł godziny, no ale nie zebym nad tym ubolewała :-p:-p

sol ty wyrodna matko , jak w ogóle mogłas pomyslec o ucinaniu dziecku nogi :-D:-D:laugh2:

A ja mam dzis super wiadomosci bo dzwonił małzon i lekarz powiedział mu rano ze wypisza go w sobote :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D[/B]

Mi nie muszisz mówić ze zima - przeraża mnie perspektywa wyjścia. Wole jej uciąć nóżkę nić wyciągać na ten mróz :laugh2::laugh2::laugh2: psa bym na taka pogodę nie wygoniła. A może męża wyślę żeby wymienił te buty :sorry::laugh2::laugh2: Joke. No to w weekend będziesz już miała męża w domciu - nie ma chyba lepszej wiadomości :tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nawet na sobotę, strasznie sie cieszę bo wziełam sobie wolne cały nastepny tydzień. A najlepsze jest to ze małżon nic o tym nie wie, bedzie miał niespodziankę.:tak::tak::-D
Suuuuuuuper niespodzianka....napewno bardzo się ucieszy!!!:-)
Przepraszam cię ale jakoś nie doczytałam co dolegało Twojemu mężowi?

truska - my się zaraz wybieramy do Reala - jak wracając będziemy szczekać zębami to zajrzymy :) A my w zeszłym tygodniu byłyśmy tam u was w bawialni i Karola bawiła się sama bo dzieci nie było :no: A co do mleka podczas choroby to wskazane przy antybiotyku - nie wskazana normalnie bo laktoza jest świetną pożywką dla bakterii - o to chodzi :tak: Tak więc przy infekcjach bez-antybiotykowych lepiej unikać picia mleka czy jedzenia jogurtów tak samo jak powinno się w okresie choroby NIE podawać dziecku witamin czy tranu bo to też może przedłużać infekcję z uwagi na działanie jako pożywka.

julita - choroba w ciąży to nie tragedia - byle by po pierwszym trymestrze. Wbrew pozorom można brać sporo leków w ciąży. Sama chorowałam w 7 miesiącu i brałam antybiotyki i mam zdrową i wesołą córcię. Zaufaj farmaceucie ;-)

Dziewuszki mam pytanie - czy tylko mi się dzisiaj tak nie chce jak powinno mi się chcieć?

Suuuuuuuper niespodzianka....napewno bardzo się ucieszy!!!:-)
Przepraszam cię ale jakoś nie doczytałam co dolegało Twojemu mężowi?

Moj mąz ma raka, jest po chemioterapii no i teraz po udanej operacji. Mam nadzieje ze to jego ostatnia wizyta w szpitalu i ze lekarze wyskrobali to dziadostwo :confused2:

Dziewuszki mam pytanie - czy tylko mi się dzisiaj tak nie chce jak powinno mi się chcieć?

Pociesze Cie Sol , nie jestes sama. Zamiast brac sie za robote to na BB siedze :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczorajsze ubieranie choinki

Załączniki

• SDC12534.jpg
    SDC12534.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC12535.jpg
    SDC12535.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 58
  • SDC12540.jpg
    SDC12540.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC12541.jpg
    SDC12541.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 43
Ewunia śliczne zdjęcia, choinka cudna no i widac ze ta twoja mała kobietka zachwycona ubieraniem choinki a przy okazji siebie :-D:-D

reklama
witam ja na chwilke bo zaraz ide samochód sobie pszyszykowac bo na 13.30 mam do pracy i koncze o 22 także nie musze marznac na przystanku Ziemniaczki obrałam poprasowałam pochowałam wszystko Dziewczyny moje przeziębione :-(milego dni lece odsniezac Opelka :-D

Do góry