reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Masiula Taaa, obwiesiła się wszystkimi łańcuchami i obgryzła mi bombki z brokatu, szalona ;-) oj śmiechu było i pisku co niemiara :-)

reklama
Ewunia - no to ładna "choinka" z małej" :-D
Masiula - dobrze ze wszsytko tak sprawnie poszło i mąż juz wraca :tak:

Julita - to do lekarza, póki sie nic nie rozwinęło idź. Na pewnio szybko przegoni przeziebienie

Ja zaraz lecę z mężem do okulisty, bo wstał z takim czerwonym okiem ze jedna wielka krew... A on tak nie lubi bidny chodzić do okulisty.... Zawsze ma po tym beznadziejny nastrój... Mnie też sie od razu udziela. A dzisiaj o 17 jeszcze usg Filipka. Ehh, doś mam juz latania po lekarzach :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ehh, doś mam juz latania po lekarzach :-(

Heh... mnie też jutro czeka wizyta:) Mam widzenie z moją małą kruszynką:p
Znowu mam jakieś dziadostwa w moczu... ale pod koniec ciąży to już mnie nic nie dziwi...

U mnie biało, że aż strach, ale w sumie po kilku bezśnieżnych świętach to nawet miła odmiana:)

Ja mam termin na połowę marca
sol a ta chonika to ile miała, tzn. metrów? Słyszałąm że na bazarach są tanie, no ale mój mężuś nie lubi jeździć na bazary, więc chyba kupimy w eclercu, bo mamy najbliżej
Co do tego sklepu na maja, to ostatnio kupiłam tam przebierak ale dla kuzynki no i był 8 zł tańszy niż na śląskiej:) Mój M stwierdził że wydaliśmy to akurat na benzynę żeby tam dojechać:)
Dziewczyny a wy gdzie chcecie rodzić?mrozik to wiem że tak jak ja na Czarnowie, pewnie się spotkamy bo amy podobny termin, a ciacho i julita?chyba nikogo nie pominęłam

Heh... mnie też jutro czeka wizyta:) Mam widzenie z moją małą kruszynką:p
Znowu mam jakieś dziadostwa w moczu... ale pod koniec ciąży to już mnie nic nie dziwi...

U mnie biało, że aż strach, ale w sumie po kilku bezśnieżnych świętach to nawet miła odmiana:)
Ciacho to ty niedługo już będziesz tuliła swoją kruszynkę:-)ja muszę poczekać do maja:-)

Ja mam termin na połowę marca
sol a ta chonika to ile miała, tzn. metrów? Słyszałąm że na bazarach są tanie, no ale mój mężuś nie lubi jeździć na bazary, więc chyba kupimy w eclercu, bo mamy najbliżej
Co do tego sklepu na maja, to ostatnio kupiłam tam przebierak ale dla kuzynki no i był 8 zł tańszy niż na śląskiej:) Mój M stwierdził że wydaliśmy to akurat na benzynę żeby tam dojechać:)
Dziewczyny a wy gdzie chcecie rodzić?mrozik to wiem że tak jak ja na Czarnowie, pewnie się spotkamy bo amy podobny termin, a ciacho i julita?chyba nikogo nie pominęłam
Ja to raczej w szpitalu w swojej miejscowosći bo niestety nie jestem z samych kielc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my właśnie wróciłyśmy od truski - gaduły :laugh2: z wygwizdowa :confused2:

Buty wymienione i Karola zadowolona :tak:

Idę się zagrzać i zjeść obiadek - później zajrzę.

gaba - 180 cm ma nasza choineczka.

gaba, ja planuję na kościuszki... w ogóle się tak jakoś nieswojo czuję <mąż utrzymuje, że urodzę za parę dni>... boli mnie krzyż, jakieś takie parcie w dół czuję i w ogóle... dobrze, że jutro mam wizytę to zobaczę co lekarz powie...

reklama
truska - u Ciebie na osiedlu jest o kilka stopni mniej niż u mnie w centrum gdzie jeśli wieje to leciutki wietrzyk :sorry:

Przespałam się i mi lepiej bo trochę mnie przewiało. A Karola spala dzisiaj 15 min i nic sobie z tego nie robi - szaleje w najlepsze :sorry:
Uciekam bo mnie mąż z lapka goni :-p

Do góry