reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

gaba - na początku ul Zgody jest sklep z choinkami, wieńcami itp zależnie od sezonu. Tam są piękne i nie drogie choinki - na zamkniętym jest zdjęcie naszej - kupionej w tym roku właśnie tam za 120 zł. A dziobek się jeszcze nie odzywała więc możliwe że już urodziła.

A ja jakoś nie mogę spać - ale widzę że nie jestem jedyna :laugh2:
A co do śniegu to moze dotrwa skoro wyciąg na skoczni jutro uruchamiają a na weekend ma być gotowy telegraf :D Może w tym roku sobie pojeżdżę :D

reklama
Witam was dziewczyny:) Dawno tu nie byłam:)
julita przeczytałąm że u Ciebie dzidziuś niedawno zaczął kopać, fajne jest to uczucie, chociaż czasami w nocy lub wcześnie rano takie kopy nie dają spać. U mnie dzidziuś leży już główkowo ale moja ginka stwierdziła że jeszcze może się przekręcać
Ale śnieg sypie, chociaż pewnie do świąt nie dotrwa.
Kiedyś pisałyście o hurtowniach dla dzieci, ja ostatnio byłam na śląskiej i jest tam taka mała świat dziecka, ale fajniejsza jest i o wiele większa na Maja, niedaleko MAKRO. Zamierzam w piatek tam jechać i coś kupić dla naszej dzidzi
A, nnie wiecie gdzie można kupić fajną i niedrogą choinkę ale sztuczną? Rok temu mieliśmy żywą, ale teraz chyba wolę sztuczną
A nie wiecei czy dziobas chyba taki miała nick, juz urodziła?
Witaj Gaba 82 faktycznie ja dopiero zaczełam czuć ruchy maluszka pewnie później będą to mocne kopniaki:-D.
Jeśli chodzi o te hurtownie to jak będziesz w tej wiekszej to napisz później co tam ciekawego mają i czy ceny są w miare,a może jakieś rabaty dają? Bo ja po świętach chciałam się wybrać...niby mam jeszcze czas do maja ale chciałam chociaż rozejrzeć się gdzie co jest!!!
A ty na kiedy masz termin????

Dziewczyny kupowałyście kiedyś na allegro???
Bo ja chciałam zamówić ale chyba jestem nie kumata bo mi wyskakuje że mam nie aktywne konto...a listu z kodem jeszcze nie dostałam. albo może coś nie tak zamawiam kurcze nie wiem...
A wyczaiłam takie fajne rzeczt i nie mam jak zamówić...hmmmm....jak pech to pech!!!

No i właśnie zmienił mi się tydzień na suwaczku:))))
Dobra ja też uciekam już spać!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny
Ja jak zwykle mam zaleglosci w czytaniu
Ostatnio nie puszczałm mojej Weroniki do rpzedszkola bo była w jej grupie szkarlatyna
Dzisiaj juz posżła bo w domu swira dostawała
W piątek ma jaselka
Weronika posżła spac do babci bo ja dzisiaj samochodu nie odpaliłam. Nie wiem jak będzie jutro bo mrozy są straszne.
Wiktor nadal jest troszkę podziębiony

truska - współczuje Wiktorkowi - taka pogoda a on bidny w domu. A miałam wczoraj przez naszych mężów do Ciebie dzwonić czy nie wyszłabyś do bawialni obok Ciebie. Bo Karola ostatnio nie ma żadnego kontaktu z dziećmi :sorry:

julita - to musisz poczekać na list z aktywacją. Kiedyś były inne zasady na allegro a teraz sporo pozmieniali dla bezpieczeństwa. A my kupujemy na allegro od 4-5 lat.

Wstałam dzisiaj jakaś taka ... Nie mam siły na nic i wszystko mnie boli. A tu do Reala z mała muszę jechać wymienić te cholerne buty. A taka pogoda - śnieg sypie, zimno :no: Żal mi Karolę wyciągać ale nie kupię jej znowu w ciemno butów bo to jej interes żeby buty miała! A nogi przecież jej nie utnę :laugh2:

Witajcie!
Sol, zimno jak pieron, zacina śnieg, mróz... Już jestem po zakupkach. Ach, jak dobrze, że nieopodal bloku mam sklepiki, bo bym chyba zamarzła ;-) Później, jak się trochę ociepli, to wezmę może Julkę na spacer, chociaż na pół godzinki, nie polata po śniegu ;-)

Dziś znów siedzimy same, pan mąż wybył. A ja już wiem, skąd miałam te boleści wczoraj, @ dostałąm :no: na szczęście dziś już ok.

Wczoraj z Julką ubierałyśmy choinkę. Zrzucę zdjecia, to zobaczycie gwiazdkę w akcji, ile było śmiechu i pisku :-)

miłego dnia!

Witajcie kobietki :tak::tak:

Ależ zima nam sie zrobiła :-D Spóźniłam sie do pracy prawie poł godziny, no ale nie zebym nad tym ubolewała :-p:-p

ewunia szybka babka z ciebie o 8 juz do sklepu , ranny ptaszek jestes , no i oczywiscie z checią obejrzymy zdjęcia.
Ja wrzuce jakies jak małzon do domu lapka przywiezie bo jak na razie to dostep do netu mam tylko z pracy :tak::tak:

sol ty wyrodna matko , jak w ogóle mogłas pomyslec o ucinaniu dziecku nogi :-D:-D:laugh2:

julita tak jak mowi Sol, najpierw musi czy przyjsc list wtedy konto bedziesz miała aktywowane. My tez juz od kilku lat na allegro kupujemy i wiekszych problemów nigdy nie mielismy

A ja mam dzis super wiadomosci bo dzwonił małzon i lekarz powiedział mu rano ze wypisza go w sobote :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ciekawe co u dziobek ani

Masiula, miło Cię widzieć, właśnie myślałam, co u Ciebie i Joanny :tak:

Super, jak z małżonkiem lepiej!
A zakupki tak szybko, i tak nie spałam od 6. Patrzę sklep otwarty to wyskoczyłam, bo o tej porze, to nie dałabym rady już ;-)

Pozno poszłam spac i juz od jakiegos czasu jestem na nogach
Zastanawiam się nad tym chorowaniem mojego Wiktorka
bo on w dzien jest ok aw nocy ma mokry kaszel
moze on ma jakies alergie
ale sama nie wiem jak prawdziwa alergia sie objawia wiec tak gdybam
Wczoraj przypadkiem dowiedziałam się z tv
ze podczas choroby i gdy organizm jest osłabiony to nie powinno się pic mleka krowiego bo strasznie zaflegmia organizm
Postanowiłam dzieciaczkom przed dłuzszy czas nei adwac kakao
i zobaczymy czy cos się zmieni.
Jak juz zrobi się o prace stopni cieplej muszę zerknąc czy dzisiaj mi autko odpali
choc wczoraj nie chciało.:wściekła/y:
SolZ chęcią moge się umówic z tobą
ale ja w okresie jesienno-ziomowym nie chodze do bawialni
bo tam jest masa zarazków :crazy:
A mój jak często choruje to na bank od razu cos załpie.
Za to mozesz wpasc do mnie :D

reklama
hej dziewczyny
Ja jak zwykle mam zaleglosci w czytaniu
Ostatnio nie puszczałm mojej Weroniki do rpzedszkola bo była w jej grupie szkarlatyna
Dzisiaj juz posżła bo w domu swira dostawała
W piątek ma jaselka
Weronika posżła spac do babci bo ja dzisiaj samochodu nie odpaliłam. Nie wiem jak będzie jutro bo mrozy są straszne.
Wiktor nadal jest troszkę podziębiony
Witam wczystkie Kobietki!!!
Truska u mnie też strasznie okropna zima się zrobiła, to nawet by mi nie przeszkadzało bo lubie śnieg:rofl2:ale jakoś się dziwnie czuje,i trochę się przestraszyłam że się na same święta rozchoruję więc do niedzieli siedze w domu i będe piła sok malinowy...własnej roboty!!!!:tak:

Masiula to faktycznie super wiadomość że mąż na niedzielę będzie już w domu!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry