reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Się witam.
Wczoraj miałam powera.
Pomyłam okna,pozmieniałam firanki ,zasłony.
Zdjęte poprałam.
Ugotowałam obiad ,posprzątałam chałupkę.
Zawiozłam Maćka na trening,w między czasie zrobiłam zakupy.
Udało mi się kupić buty jakie chciałam.

A dziś mam za to dzień leniwca ,nic mi się nie chce.
Teraz siedzę i piję kawusie.
Emil robi ogromne postępy w nocnikowaniu,wczoraj ani jednej wpadki nie było,wszystko na nocnik:-D

Miłego dnia

reklama
mrozik- czesem sa tez takie dni ze raz sie nie chce jesc a raz konia z kopytami by sie opedzlowalo:-):-) no i trzymam kciuki za ciebie nie przemeczaj sie tez:tak: a jak Filipek??

julita- wow jak was tak czytam to sobie wspominam czasy ciazy coprawda moja ciaza do najprzyjemniejszych nie nalezala ale niektore momenty super:tak::tak: dacie rade dziewczyny coprawda na nas spada obowiazek noszenia dzieci a potem urodzenia ale przynajmniej ma sie ta wiez i chwile tylko dla siebie:-)

ja juz zupke pieczarkowa zrobilam i nie wiem czy gotowac cos jeszcze??

kamilka - ja zazwyczaj sie na drugim daniu skupiam, jakoś zupy prawie nigdy nie robię, bo nie potrafię zjeśc dwóch dań na raz (mimo że wyglądam dobrze :sorry::-p). Dzisiaj kazałam zrobić Filipkowi paluszki rybne i wazrzywka na parze i ryż, pewnie im sie nie bedzie chciało wymyślac i zjedzą to samo. A po pracy to dla siebie na szybko pesto zrobię, bo mi sie chce :)
Filipek dzisiaj szczęśliwy, bo mąż został w domu (coś go dopadło przeziebienie) i przyjechała babcia i znim siedzi... Szaleństwa takie że jak dzwonię to rozmawiać sie nie da, tak wariują.. W czwartek idziemy na usg paluszka. Zobaczymy jak wyniki... A w poniedziałek idziemy na komisje w sprawie odszkodowania za to czółko, tylko jeszcze nei wiem gdzie. Jak na Zagnańską, to przy okazji moze i ortopedę zaliczymy i niech zobaczy co dalej z palcem mamy robić...
Chociaż sama teraz nie wiem - jak mu złamanie wyszło to do oropedy czy chirurga trzeba? Jak myślicie?

Ależ sobie ładnie gaworzycie od rana :)

Doszłam do wniosku że moja mała już siedzi głową w dół bo dostaję tylko po żebrach... a kobita ma trochę siły...:tak::tak::tak:

Ehhh dziś jestem przymusową samotnicą... teściowa w pracy, teść też, mąż na wigilii pracowniczej w Rzeszowie :/ do mamy też nie mogę jechać bo w pracy... Zanudzę się sama ze sobą :sorry::sorry::sorry:

Mrozik, znając życie to odwiedzisz i jednego i drugiego....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie, jestem, jestem, tylko nie za dobrze dzieje się w domu i nic mi się nie chce. Małe śpią, mam chwilkę na BB i w międzyczasie doglądam obiadu. A jak wstaną, to biorę się za sprzątanie.

udanego dnia!

Sol- jej jak widzialam po zdjeciach jak Karola wyrosla:tak::tak: jestem w szoku zreszta ja ja dawno widzialam tak samo i Basia \Marli :tak: ale wam fajnie z tymi dziewczynkami:confused2: ja musze jeszcze troche poczekac na coreczke:rofl2::rofl2:
kamilka - no rośnie i przestać nie chce. A mi się zaczyna mieszanina uczuć na chłopca - już mi się chyba juziowy przejadł :no:
Hej,
sol wiedziałam ze Karola to zdolna dziewczyna , jeszcze troche i na pewno każdy dzień bedzie dla niej sukcesem w odpieluchowaniu, chociaż rzeczywiscie swieta temu moga nie sprzyjac, nop bo tyle atrakcji na raz :-D

A ja juz nie moge sie doczekac kiedy małzon wyjdzie ze szpitala, z tego co mowi to możliwe ze na weekend bedzie w domu :tak::tak:
No dzisiaj woła ładnie siusiu ale o kupce się zapomniało :sorry: Przypomni sobie z czasem :tak: No to podwójna radość ze Święta z mężem :tak::tak::tak:

A ja niedawno wróciłam z Reala. Kupiłam Karoli buciki w Deichman-ie- łydka i podbicie spoko ale muszę wymienić na 23 bo 22 na styk. Po za tym musiałam dokończyć zakupy świąteczne :tak: A teraz sobie patrzę jak pięknie sypie śnieg za oknem i zastanawiam się czy Ewunia ma jutro czas ;-) Oj ja mam już świra Świątecznego :laugh2: Tylko mi się zimno robi na myśl, ze jutro muszę iść na bazary po zakupy i do Reala z Karolą wymienić te buty bo jak nie będzie rozmiaru to muszę jej coś innego znaleźć.

Nie przejmuj się ja się do autobusów już przyzwyczaiłam.

Byłam dzisiaj na kontroli nadgarstka - mam przez najbliższy miesiąc chodzić w ortezie i za miesiąc zobaczymy co z rehabilitacją.

reklama
Witam was dziewczyny:) Dawno tu nie byłam:)
julita przeczytałąm że u Ciebie dzidziuś niedawno zaczął kopać, fajne jest to uczucie, chociaż czasami w nocy lub wcześnie rano takie kopy nie dają spać. U mnie dzidziuś leży już główkowo ale moja ginka stwierdziła że jeszcze może się przekręcać
Ale śnieg sypie, chociaż pewnie do świąt nie dotrwa.
Kiedyś pisałyście o hurtowniach dla dzieci, ja ostatnio byłam na śląskiej i jest tam taka mała świat dziecka, ale fajniejsza jest i o wiele większa na Maja, niedaleko MAKRO. Zamierzam w piatek tam jechać i coś kupić dla naszej dzidzi
A, nnie wiecie gdzie można kupić fajną i niedrogą choinkę ale sztuczną? Rok temu mieliśmy żywą, ale teraz chyba wolę sztuczną
A nie wiecei czy dziobas chyba taki miała nick, juz urodziła?

Do góry