reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie,

ja z rana mam odpowiednio podniesione ciśnienie. Doszłam do wniosku że mój mąż to :wściekła/y: szkoda słów!!!

Ania przebudziła mi się przed 4, wzięłam ją do łóżka, pobawiła się troszkę, dałam jej herbatki i śpi do tej pory. Julu znów przebudziła się o wpół do 5, właśnie drakula ją uśpiła więc przeżyję horror przez cały dzień...

u mnie szaro, buro (sorki biało ;-))...

udanego dnia!

reklama
Mówie Wam dziewczyny jak ja nie lubie niedzieli, kurcze ne wiem czemu!!!
A jak pomyślę że mam gotować niedzielny objadek to szlag mnie trafia...przynajmniej wynegocjowałam że dziś nie bedzie rosołu o jak suuuuuuuper nie znosze zapachu gotującego się rosołu!!!!:szok::szok:

Może to przez ten mój odmienny sstan ...wogóle dzisiaj się jakoś kiepsko czuje:wściekła/y:coś mi zołądek szfankuje i śniadanko wylądowało w wc:crazy::crazy:.
W dodatku czeka mnie jeszcze rozmowa z moim mężem odnośnie zakupów świątecznych na które i on się musi wybrać a tego nie znosi. Zastanawiam się tylko gdzie je zrobimy czy wybrać się do Kielc czy do Ostrowca a może zadowole się naszymi supermarketami:confused:

hej dziewczyny

a ja sie dzisiaj nie moge pozbierac ze wszystkim.... dzis siedzimy w domu i wlasnie wstawilam sobie zupke i tez nie robie rosolu tylko ogorkowa bo barddzo lubimy a musze Adasia troche przekwasic bo troche zamulony jest chyba po mikolajkach i ciezko ostatnio mu cos wcisnac ale za to zupy uwielbia wiec wykorzystam:tak::tak::tak:

wczoraj ubralam malego juz w kombinezon i pojechalismy do moich rodzicow tzn szlam na piechote z Orkana na Dabrowe ale maly polowe lecial sam za wozkiem a polowe w wozku i taki umeczony jak doszedl to padl i spal ze 3 godziny:-):-)

co do butow to ja kupuje tylko w Dautchman'ie... tam mam duzy wybowr buty sie nie psuja a jesli sie cos zdarzy to szybko oddaja kase albo wymienic mozna.... na CCC juz sie przejechalam i powiedzialam nigdy wiecej!! teraz tez wybieram sie po kozaczki upatrzylam sobie za 130zl cena dobra ale na te cale skorzane po 280zl mnie nie stac:rofl2::rofl2:

Ja mam buty z zeszłego roku więc w tym mam problem z głowy. Musiałam za to zainwestowac w kurtkę...którą kupiłam w połowie listopada i nie jestem pewna czy obchodzę w niej całą zimę ale chciałam kupić taką żeby sie na drugi rok przydała...tak więc mam nadzieję ze zima nie będzie w tym roku długa!!!!!!!!!hihihi

Witam Kobietki w niedzielny ranek:-).
Asiulka a gdzie chodzisz do fryzjera i ile płaciszz za pasemka???:happy:

Julita,ja chodzę na pasemka,do swojej fryzjerki,ale to w Starachowicach.
I płacę bardzo mało bo 40zł.a robi włosy super,i już połowa kobitek z mojej rodziny i koleżanki do niej chodzi bo jest super fryzjerka i tania.

No ja właśnie chciałam do Daichmana jechać po buty,i nici z tego.Może na tygodniu,ale raczej nierealne.

Julita,ja chodzę na pasemka,do swojej fryzjerki,ale to w Starachowicach.
I płacę bardzo mało bo 40zł.a robi włosy super,i już połowa kobitek z mojej rodziny i koleżanki do niej chodzi bo jest super fryzjerka i tania.
Asiulka jeśli możesz to napisz mi adres do tej fryzjerki albo podaj nr tel. bo ja mam niedaleko do st-wic więc często w nich bywam. A jeśli mówisz że jest dobra a do tego jeszcze tania to może bym skorzystała.;-):-):tak:

Narobiłyście mi ochoty na rosół :-p i fryzjera.

Karola mi się obudziła w świetnym humorze. Zjadła kluseczki z truskawkami i teraz biega po całym domu i woła "a ku ku" i się śmieje w głos :laugh2: No tak to można żyć :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry