reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Witajcie!

Julita, a jeśli patrzysz na to, żeby wózek był dobry, a przede wszystkim tani, to mogę do tego polecić hurtownię na Prostej, koło szpitala. Dosyć duże wybór, a ceny konkurencyjne :tak:

Sol, spiryt w mikołajku? no nieźle :eek: ale chociaż mała Ci łądnie po tym pospała ;-):-p

Mrozik, oby to nie było nic groźnego z tym paluszkiem!

A Ty, mamusia, jak tam samopoczucie?

Miłego dnia!

Hey kobitki <kawka>
Sol to mnie zaskoczyłaś z tym Żelichowskim, ja u niego nie byłam ale ktoś mi go polecał, no ale skoro taki gość jest.... nieźle... Nieźle macie dziewczyny w weekend.. lipka..
A z tymi mikołajkami to masakra- dobrze ze napisałaś, też będę sprawdzać na opakowaniach... szok...
Zuziunia witaj :-)
Kamilka tez tak się domyślałam, ale pewna nie byłam, dopiero jak fotkę zobaczyłam :-) ale ten świat jest mały
Julita zobacz sobie na allegro, tylko zaznacz w wyszukiwarce Kielce :-) czasem się trafiają rarytasy, koleżance wylicytowałam za 400zł x landera z gondolą i fotelikiem samochodowym w stanie idealnym, na kołach nawet bieżnik nie był starty :-)

Weronika dzisiaj pokasłuje więc nie idzie do przedszkola
Oby jutro było lepiej bo mają Mikołaja
Zawiozę ją do teściowej i lecę z Wiktorkiem na rytmikę
Ale jeszcze kawki się napiję

No to pijemy kawusię
moja znów ma sesje na nocniku hehehe, a dziś mamy nalot jej koleżanek, to tak jakby tornado przeszło, bo one we trzy to.... szok... ;-)

Witam się i ja. Właśnie po zakupowo jem sobie śniadanko.

marla - no właśnie nie da się doczytać bo te sreberka tak zakręcone że przeczytać skład można po całkowitym wyprostowaniu fragmentu sreberka. To powiem wam że to były te małe nadziane z Goplany. A co do Żelichowskiego to mi też go polecali ale.. na pierwszej wizycie stwierdził że mam wodę w kolanie i trzeba odciągać - nie dałam sobie to kazał leczyć lekami (nie leczyłam) miesiąc później stwierdził że mam za mało mazi w kolanie, kolejny miesiąc później twierdził że to asymetria rzepki. A dopiero po latach zagadka się rozwiązała - Figarski dostrzegł na USG stany zapalne mięśnia czwórgłowego w obustronnym obrazie i badania to potwierdziły. A inny "ortopedzi/chirurdzy" twierdzili że to rozwojowe bo na RTG nic nie widać.

A dzisiaj marudna taka wstała że szok. Mama i mama i łeeeee...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol no nieźle... a powiem Ci że w ogóle Ci lekarze to &*%&**%&(*..... :-/ no nie wszyscy....ale... mój brat ostatnio miał uraz głowy i czekał 4 godziny w szpitalu na Czarnowie :-/ krwawił jak nie wiem co, a nikt się nie chciał nim zająć :-/ stracił ponad litr krwi i dopiero jak prawie zemdlał to jakaś pielęgniarka się zainteresowała :-/ MASAKRA

Ale wiesz czym to jest spowodowane? tym że ludzie z byle przeziębieniem luz zwichniętym nadgarstkiem idą do szpitala zamiast do rejonowej przychodni - nawet specjalistycznej - chirurg czy inny lekarz jeśli jest uraz/infekcja ma obowiązek przyjąć natychmiast, ale po co czekać tam pół godziny jak można do szpitala. I przez takich ludzi Ci naprawdę potrzebujący pomocy muszą czekać - czasami za długo. :no:

reklama
Hej babki,

Alem spompowana, dotarałam do pracy po 10. Ale jestem z siebie dumna bo załatwiałam juz do konca rodzinne. Ale mega si ewnerwiłąm bo musiałam dwa razy wracac sie do biura pracy bo gosc źle wypisał mi zaświadczenie :no::no: No ale najwazniejsze ze załatwiałam :tak:

Mam ważne pytanie, czy któras z Was oddawała moze krew u nas w centrum krwiodawstwa? Bo nie wiem czy wczesniej jakies badania musze robic czy moze oni robia bezposrednio przed?

Ostatnia edycja:
Do góry