reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Zuziunia - witaj i pisz jak najczęściej. Ja jestem z KSM ze Spółdzielczej.

Idę się zdrzemnąć razem z Karolą bo łeb mi pęka.

reklama
Kamilka - a ty może słyszałas coś o tym zatrzaskującym palcu - czy to można nieoperacyjnie próbować? Bo na necie wyczytałam że operacyjnie się robi jak zawodzą nieoperacyjne metody. No i głupia jestem. Chyba musze mu najpioerw usg tych ściengien zrobic i zobaczymy co to będzie

mrozik - świetne usg robią na rondzie - w życiu bym się nie spodziewała tego co mi facet wykrył.

ewunia - a co się stało?

Ja wyspana, M. przypalił trochę obiad :-p Tyle że głowa nadal mnie boli. Dziewczyny - ale wpadkę dzisiaj zaliczyłam to szok. Karola wymusiła na mnie kupno tych małych Mikołajków a ja ich nawet nie spróbowałam - dopiero w domu jak już kończyła wzięłam sobie kawałek. I coś mi nie spasowało - ja patrzę a na opakowaniu pisze w składzie: spirytus :sorry: Tyle że mi słodko spała prawie trzy godziny :sorry: A teraz nie zauważyłam a M właśnie jej dał całego Mikołajka. Oj będzie jutro główka bolała. :zawstydzona/y: Ale chyba nic nie powinno jej być - w sumie ile może być w takim Mikołajku tego spirytusu? Zważywszy na to że jest on podawany z czekoladą.

Wiecie co, nam lekarz powiedział ze Filip to ma od urodzenia, tylko tego nie zauwazyliśmy... Poprzeglądałam zdjęcia i okazuje sie że co najjmniej do roku takiego czegoś nie miał. Na moje oko to jest uraz jakiś, moze wtedy jak główke rozbił, to sobie coś i w paluszka zrobił....

czesc:-)
mam na imie Kamila, jestem z Kielc- przedstawiłam sie juz na odpowiednim wątku, ale powtórze
jestem mamą prawie dziesiacioletniego chłopca i prawie osmiomiesiecznej córci:-D

jestem stałym bywalcem bb ale uczestnicze w innych forach,
wasz wątek czasami obserwowałam ale dzis postanowiłam sie przyłączyc- o ile można oczywiscie:sorry:
Cześć Kamila :-)

Dziewczyny mam pytanie, jesteście z kielc to moze się bardziej orientujecie gdzie w kielcach mozna kupić wózki- tak żeby był spory wybór i żeby były firmowe?
Ja jestem z okolic Kielc i nie zabardzo wiem gdzie taki sklep szukać/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
julita - hurtownia Maja na Ściegiennego, hurtownia na Świętokrzyskiej przy TESCO i z dużym wyborem to chyba tyle. Możliwe że na Zagnańskiej coś dziewczyny pisały ze też jest wybór wszystkiego.

zuziunia - ano spirytus dla smaku. I co że dla dzieci - Goplana na to najwyraźniej nie patrzy.

mrozik - ty idź z nim na to USG na Rondo - robi facet USG naprawdę dobrze - nazywa się Figarski i jest lekarzem Kieleckich siatkarzy i piłkarzy Korony. To jego nr: 602 62 43 18 Bierze 50 zł za USG prywatnie albo na NFZ ale się czeka długo. A na wizytę możesz trafić nawet na jutro.

Spadam uśpić pierona rozbójnika.

reklama
Do góry