Hey kobitki
pogoda oczywiście paskudna, ale przynajmniej nie pada
dziobek-Ania - jak byłam w ciąży z moja to tez się skubana przy każdym usg tak układała ze nic nie było widać, ale ogólnie miałam przeczucie ze będzie baba ;-) no ale jeszcze 3 tyg dzidzia się urodzi i będzie wiadomo.najważniejsze ze zdrowe :-)
mrozik_j - zauważyłam właśnie ze w ciąży się ma jakieś takie dziwaczne sny, teraz dwie moje bliskie koleżanki chodzą z brzuszkami, jedna będzie rodzic na dniach a druga zaraz po świętach, i też mówią ze mają strasznie pokręcone sny... może to hormony???
Joanna - opel czy ferrari- nie ważne- ważne ze w ogóle jeździ ;-) he heh
Asiulka271 - dziękuję za radę (hehe jedyna jak na razie) tez się tego obawiam właśnie, no ale to minus allegro, nie dotknie się i nie obmaca... ogólnie fajnie że synek się tak piłką interesuje, większość dzieci to teraz spędza czas głownie przed kompem albo tv i zero sportu....
Ewunia22 - tak trochę napisałam po tobie do
dziubek-ani, sorry,sorry, czytam tak po kolei wpisy i odpisuje :-)
Kamilka_87 - no ładnie, ładnie, żebyś tylko kaca dziś nie miała ;-) heh god, ja już nie pamiętam kiedy alkohol ostatnio piłam, jakoś całkiem zatraciłam ochotę, a zresztą zawsze byłam typem abstynenta, nie musiałam nigdy pić żeby się dobrze bawić ;-)
Kamilka a czasem na bilansie 2 latka i potem przed 3 rokiem życia nie ma jakiś szczepień???
tak w ogóle to na co szczepiłaś??i którym programem idziesz??
No i wreszcie nas dopadło, obie z młodą mamy katar... no ale na szczęście tylko to... :-)
dziś mam znów mój "wolny dzień" i jeśli nie będzie padać to sobie chyba do stajni pojadę, jak teraz prawie nie ma rekreacji to można jeździć do bólu :-) chociaż ostatnio zaopatrzyliśmy się w wojskowe peleryny przeciwdeszczowe i jeden znajomy biegał po całej stajni w tejże pelerynie udając batmana.... hehehehe nie ma to jak faceci