reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

I z Wiktorem chodzisz na te zajęcia? Bo patrzę ze w tym samym wieku co mój Filip. Ile kosztują? I jak często są?
Słoneczne też mam niedaleko. Ja mieszkałam w tych domkach między sżłonecznym a uroczyskiem

Asiulka - doskonale to rozumiem, bo u nas to samo. Najpierw krtań, później bez żadnej przezry angina ropna, a kasłać wcale nie przestał.... Już 4 tydzien tak leci

reklama
Wy kawowo - my pączkowo. :-D Właśnie wróciłyśmy z pieszych zakupów. Karola dostała kolorowanki i sama w cukierni poprosiła o bułę. Więc dostała na drugie śniadanie bułę z serem i teraz siedzi i ją wcina a ja się zapycham pączkami :-p

Zdrówka dla maluchów - ja spadam sobie pograć póki Karola grzecznie siedzi :-p

Rytmika kosztuje 48złza 8 zajęc
ale jeslidziecko jest chore i niemogło przyjsc
to na nastepny miesiac placi mniej
A zajecia ok jak dla mnie
w sam raz dla dwulatka
Trwaja 30 minutek
Mozesz przyjsc i zobaczyc z małym
Ciągle ktos nowy orzychodzi
jednym się podoba innym mniej
Wiktor na pierwszych zajeciach siedział
mi cały czas na rekach
bo nie wiedziałco i jak
ale terazjuz jest ok
Ja chce aby miał kontakt z dziecmi
i zeby przyzwyczailsię do zabaw w grupie
Wkoncu za rok idzie do przedszkola :-)

Ostatnia edycja:
Truska - ja sobie nie wyobrażam mojego małego na tych zajeciach i tak cie podpytuję, ale moze by warto spróbować... W jakich godzinach są te zajecia?

Dziewczyny - chodzicie jeszcze na basen na Jasnom? My chodzimy i bardzo sie Filipowi podoba. Dawno nie byśmy przez to jego czółko. Nie wiem czy w ta sobotę iść juz z nim czy jeszcze zaczekać....

Dzień dobry.
Coś ta pogoda dziś nijaka, raz słońce a czasem mam tak ciemno w domu jak nie wiem.
Idę zaraz po kawkę bo śpioch mnie łapie bardzo, mały biega w piżamie nie da się przebrać nie wiem co to moje dziecię ma za humory :-(

Dużo zdrówka dla dzieciaczków.
Kurde a powiedzcie mi jak wasze dzieci się zachowują w stosunku do swoich rówieśników? Mój wojtek ma czasem takie akcje że brak słów. Ogólnie jest zazdrosny jak są inne dzieci w pobliżu, macha rękami jakby chciał je bić a nie daj boże jakby ktoś ruszył jego zabawkę. Liczę że mu to przejdzie bo inaczej po tygodniu na przyszły rok zwrócą mi go z przedszkola :szok::szok:
Truska ja jestem ze stoku :-)

kalka u mnie z Marysią tez bywa róznie, czasmi potrafi ładnie sie bawic a czasami zachowuje sie jakby wszystko naleazło do niej i za pierona nie chce sie podzielic niczym

Czuje sie jakby juz 14 była a tu jeszcze południa nie ma, gdzie jeszcze do 16 :no::no::no::no:

mrozik_j Spróbowac nie zaszkodzi
Ja jestem zadowolona
Weronika tez na tą rytmikę chodziła
Dzieciaczki są rózne
Niektóre słuchają pani i wykonują wszytko co ona mówi
np tumiemy ,klaszczemy , skaczemy
a inne lataja po sali jak szalone
Ale z tego co zauwazyłam jak Weronika chodziła na zajecie
te najbardziej szalone
po jakims czasie tez zaczęły brac udział w zajeciach
Mój Wiktor czasem coz zrobi co Pani kaze
ale z reguły wszytko na opak :tak:
Dzieciaczki chyba są z 2007 roku
ale kilka jakos ze stycznia lub lutego 2008

Po zajeciach rytmiki dziaj pierwszy raz poszłam z Wiktorkiem na zajecia plastyczne
Wiktor kolorował palcami dinosaura
a potem bawił się z dzieciaczkami
Zajecie te kosztująjakos 25 złza 8 spotkan wiec nie najdrozej
a chcę aby miałkontakt zesoimi równiesnikami
bo poki co to bawiłsie tylko z kolezankami Weroniki

reklama
dzisiaj nie dam rady
bowłasnie idęzawiesc Wiktorka do tesciowej
sama jade po Weronikę i pozniej z nią na tance
ale zyczę miłego spacerku

Do góry