reklama
truska śliczne masz dzieciaki i jak ładnie do zdjęcia pozują, moje zawsze zwiewaja i musze je z aparatem ganiac
mrozik zdrówka dla babci, zawsze tak jest ze jak juz jedno nie wyjdzie to sypie sie wszystko po kolei, bynajmniej u mnie tak było, wiecie o czym mówie. Mrozik u mnie tez tak wczesniej było ze jak Krystian miał angine to za kazdym razem wymiotował ale mam nadzieje zeto jednak nie to , bynajmniej nie skarzył sie zeby go cos bolało np. gardło
asiulka ty ze Starachowic na spotkanie nie mozesz dojechac ,a ja w Kielcach mieszkam i tez nie dam rady bo praca od rana do wieczora :--(
mrozik zdrówka dla babci, zawsze tak jest ze jak juz jedno nie wyjdzie to sypie sie wszystko po kolei, bynajmniej u mnie tak było, wiecie o czym mówie. Mrozik u mnie tez tak wczesniej było ze jak Krystian miał angine to za kazdym razem wymiotował ale mam nadzieje zeto jednak nie to , bynajmniej nie skarzył sie zeby go cos bolało np. gardło
asiulka ty ze Starachowic na spotkanie nie mozesz dojechac ,a ja w Kielcach mieszkam i tez nie dam rady bo praca od rana do wieczora :--(
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Kochana dojechać to bym dojechała,tylko autem.To wiesz bezalkoholowa bym była.Ale teraz jest problem bo od kąd m poszedł do pracy to przychodzi taki umordowany że pada na pysk,i cały czas z dzieciakami siedzę,a przecież ich ze sobą nie zabiorę.
S
Sol
Gość
Eee.. zgłupiałam - jaki laser?Sol - a ten laser to bezpieczny jest???
Moje dziecię powinno już spać ale szaleje w najlepsze. Nie mam siły się z nią kłócić żeby poszła spać.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Sol - no przecież mówiłam ze zakrecona jestem ;-). Wątki mi sie pomerdały i byłam święcie przekonana że to ty o laserze pisałaś. Chodzi o potraktowanie laserem blizny Filipka. Ktoś mi o tym pisął. Ale przejrzałam wstecz, no i to nie ty . Chyba na sierpniu. Musze zajrzec
S
Sol
Gość
Spoko Dermatolog może przepisać mu laser na blizny, ale lepszy byłby solkoseryl - nie uczula i nie śmierci jak cepan a naprawdę działa. Przetestowałam na sobie,ale lepiej poradzić się dermatologa lub rodzinnego.
Witam późną porą.
U mnie już wszyscy śpią,a ja dopiero wyszłam z wanny.
Taka cisza w domu to posiedzę chwilkę na necie, nikt nie przeszkadza ;-)
Truska śliczne masz dzieciaki
Mrozik doczytałam że prawdopodobnie będzie córeczka u Was, to by się na parkę zapowiadało :-) Super!
Współczuje z powodu babci i życzę zdrówka.Moja babcia już po udarze jest 5 miesięcy, nie mówiła nie chodziła. Obecnie przebywa w szpitalu na rehabilitacji i jest poprawa ogromna co mnie bardzo cieszy.
Ja tez miałam juz parę razy spotkania z mamami kieleckimi z innego forum,może znajdziemy wszystkie czas żeby się spotkac na pogaduchy :-)
Spokojnej nocki.
Dobranoc
U mnie już wszyscy śpią,a ja dopiero wyszłam z wanny.
Taka cisza w domu to posiedzę chwilkę na necie, nikt nie przeszkadza ;-)
Truska śliczne masz dzieciaki
Mrozik doczytałam że prawdopodobnie będzie córeczka u Was, to by się na parkę zapowiadało :-) Super!
Współczuje z powodu babci i życzę zdrówka.Moja babcia już po udarze jest 5 miesięcy, nie mówiła nie chodziła. Obecnie przebywa w szpitalu na rehabilitacji i jest poprawa ogromna co mnie bardzo cieszy.
Ja tez miałam juz parę razy spotkania z mamami kieleckimi z innego forum,może znajdziemy wszystkie czas żeby się spotkac na pogaduchy :-)
Spokojnej nocki.
Dobranoc
reklama