reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka271 o kawałek drogi
Jak bys była kiedys w kielcach to zawsze daj znac
mozna jakeis spotkanko z dzieciaczkami zorganizowac :-)

reklama
Zapomniałam napisac jeszcze, ze u nas, żeby atrakcji było nam mało, to wczoraj męża babcia dostała udaru. Leży teraz w szpitalu i nie może mówic ani pisać, bo jej sie recę trzęsą. POdobno ciśnienie miała 205/160

truska śliczne masz dzieciaki :-D:-D:-D i jak ładnie do zdjęcia pozują, moje zawsze zwiewaja i musze je z aparatem ganiac :-D:-D:-D

mrozik zdrówka dla babci, zawsze tak jest ze jak juz jedno nie wyjdzie to sypie sie wszystko po kolei, bynajmniej u mnie tak było, wiecie o czym mówie. Mrozik u mnie tez tak wczesniej było ze jak Krystian miał angine to za kazdym razem wymiotował ale mam nadzieje zeto jednak nie to , bynajmniej nie skarzył sie zeby go cos bolało np. gardło

asiulka ty ze Starachowic na spotkanie nie mozesz dojechac ,a ja w Kielcach mieszkam i tez nie dam rady bo praca od rana do wieczora :-:)-(

a u mnie tych fotek nie widac :eek:. Nie wiem czemu.
Masiula - no własnie Filip też sie nie skarżył. Nie miał wprawdzie ochoty na obiad, ale on często nie chce jeść

asiulka ty ze Starachowic na spotkanie nie mozesz dojechac ,a ja w Kielcach mieszkam i tez nie dam rady bo praca od rana do wieczora :-:)-(

Kochana dojechać to bym dojechała,tylko autem.To wiesz bezalkoholowa bym była:-D:-D.Ale teraz jest problem bo od kąd m poszedł do pracy to przychodzi taki umordowany że pada na pysk,i cały czas z dzieciakami siedzę,a przecież ich ze sobą nie zabiorę.

Sol - no przecież mówiłam ze zakrecona jestem ;-). Wątki mi sie pomerdały i byłam święcie przekonana że to ty o laserze pisałaś. Chodzi o potraktowanie laserem blizny Filipka. Ktoś mi o tym pisął. Ale przejrzałam wstecz, no i to nie ty :-p:sorry2:. Chyba na sierpniu. Musze zajrzec

Spoko :-D Dermatolog może przepisać mu laser na blizny, ale lepszy byłby solkoseryl - nie uczula i nie śmierci jak cepan a naprawdę działa. Przetestowałam na sobie,ale lepiej poradzić się dermatologa lub rodzinnego.

Witam późną porą.
U mnie już wszyscy śpią,a ja dopiero wyszłam z wanny.
Taka cisza w domu to posiedzę chwilkę na necie, nikt nie przeszkadza ;-)

Truska śliczne masz dzieciaki
Mrozik doczytałam że prawdopodobnie będzie córeczka u Was, to by się na parkę zapowiadało :-) Super!
Współczuje z powodu babci i życzę zdrówka.Moja babcia już po udarze jest 5 miesięcy, nie mówiła nie chodziła. Obecnie przebywa w szpitalu na rehabilitacji i jest poprawa ogromna co mnie bardzo cieszy.

Ja tez miałam juz parę razy spotkania z mamami kieleckimi z innego forum,może znajdziemy wszystkie czas żeby się spotkac na pogaduchy :-)

Spokojnej nocki.
Dobranoc

reklama
Ja narazie siedzę bez kawy bo nie ma u nas jeszcze gazu :no:
Oby szybciutko włączyli

Dziękuję dziewczyny w imieniu moich dzieciaczków :tak:

Dzisiaj idę z Wiktorkiem na rytmikę
ostatnio jakos nie dotarlismy

Do góry