reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej

Witam kawusiowo :tak::tak::tak::tak:

Spac mi sie chce jak cholera, usnac nie mogłam w ogóle wczoraj. Cały zcas myśle o tym dzisiejszym badaniu małzona. Ale przeciez nie ma co sie stresowac, prawda????

truska a gdzie ty chodzisz na ta rytmike????

reklama
Witam się z kawusią.
Kurde dziewczyny Maciusia chyba znowu bierze jakieś choróbsko,rano wstał jakiś taki nie swój,mówił że go bolą ręce i nogi i nic mu się nie chce.Patrzę a on ciepły,mierzę temp,a tu stan podgorączkowy.Mówię mu to nie pójdziesz do szkoły jak się źle czujesz,a on że musi iść bo ma próbę bo jutro przedstawienie jest a on ma rolę.Dostał lek przeciwgorączkowy,i poszedł.
Więc jak go zaprowadzałam to poszłam do jego Pani ,i poprosiłam żeby miała na niego oko,i jakby coś się działo to niech zadzwoni po mnie,ja przyjdę po niego .Całe szczęście że do szkoły mamy dosłownie 3 minutki.Teraz siedzę pije kawę i czekam kiedy telefon zadzwoni ze szkoły.

Gaz juz mam, własnie piję sobie kawkę

Masiula na uroczysku jest takiosiedlowy klub
i tam prowadzą zajecia dla dwulatków
w kazdy wtoreki czwartek o 10 45

asiulka271 zdrówka dla Maciusia

hey. dziewczyny
truska5- wiesz może stylista, albo fryzjer ;-)
U mnie już druga kawa, ostatnio ciągle mam na kawę ochotę hehe
moja młoda od rana zajęta tak bardzo swoimi zabawkami, ze na mnie uwagi nie zwraca a o śniadaniu musiałam jej przypominać ;-)

Truska - to ty z Uroczyska jesteś?
Ja niedaleko mieszkałam. Do rodziców tam jeżdżę codziennie.

Ehh, muszę dzisiaj tylu lekarzy załatwić ze chyba sie wykończę.
Najpierw sama do gin, bo mi bakteria w posiewie wyszła, później z Filipkiem do chirurga na kontrolę, później z Filipkiem na usg, a późneij znowu z Filipkiem do internisty. Wcale mi sie jego kaszel nie podoba, ostatnio jak go lekarka badała to mówiła że jest dobrze. Pójdziemy jeszcze raz sprawdzić...

Asiulka - dobrze że weekend idzie, to go podkurujesz. Okropna ta pogoda, wszyscy chorują.... :-(

Dzięki .
Wiesz Mrozik,podkuruję ,podkuruję,tylko że on nie dawno był taki chory że dwa tygodnie w domu siedział i aż 2 antybiotyki brał,i jeszcze pełno syropów itd.Mam nadzieję że to tylko jakieś osłabienie

miłego dnia życzę, ja dopijam kawkę i uciekam na spacer, nie ma co w domu siedzieć :-) nie pada to można by iść na jakiś dłuższy :-) 3mcie się cieplutko
mrozik zdrówka dla małego

reklama
Do góry