reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

WITAM Z KAWKĄ.

U nas dziś z rana popadało,ale teraz rozpogadza się i nawet słoneczko pomalutku zaczyna coś wyglądać zza chmurek.Tylko że jest już chłodniej niż było wczoraj,szkoda.

Emilcio już zjadł śniadanko,wstał dziś wcześniej jeszcze zanim zaprowadziłam Maciusia do szkoły.
Ja już dziś pranie wstawiłam,właśnie się skończyło więc idziemy się wieszać.:-D:-p:biggrin2:.Posprzątałam sobie,jeszcze tylko poprasuję ,ale to jak Emil pójdzie spać ,bo tak to mi będzie pomagał.

Miłego dnia życzymy wszystkim.

reklama
Hej,

U nas dzisiaj w nocy mielismy niezła pobudke. Krystian wstał po połnocy , powiedział ze brzuch go boli po czym po 2 minutach zwymiotował. Najpierw w pokoju potem w korytarzu. Nie wiem od czego?????
Moze w przedszkolu cos zjadł???? Ale rano wstał i normalnie sie czuł. Tak ze miałam troche roboty.

A Marysia zeby tego było mało prawie głowe sobie rozwaliła. Biegała po poduszkach, potknęla sie i walnęła głowa o ściane. Guza ma na pól głowy :no::no::no::no:

Z tym spotkaniem to fajnie by było sie spotkac, tylko ze ja to raczej odpadam. W domu jestem dopiero przed 17, jutro małzon do Warszawy jedzie na USG i konsultacje lekarską, w piątek mamy rocznice slubu i pewnie goscie jacys sie zwalą :tak:

asiulka gratulacje dla mamusi zdolnego synusia :-D:-D

Weronika w przedszkolu
Ja własnie siedzei piję kawkę podgrzaną w mikrofali
bo u nas dzisiaj nie ma gazu
sprawdzają instalację gazową

asiulka271 Gratulacje dla synka

Masiula to szalona miałas noc :szok:

Dzień dobry.
Coś dziwna ta pogoda u nas, rano ponuro a teraz ładnie słonko wyszło.
Młody mi żyć nie daje, zrezygnował z popołudniowej drzemki i po prostu mam urwanie głowy, jedyny plus w tym ze zasypia ok 19 i wstaje o 7-8 rano, ale w domu żeby coś zrobić to katastrofa :no:
Truska witaj :-) Ja jestem Klaudia mama Wojciecha
Masiula to miałaś nockę, zdrówka dla Krystianka. A Marysi oby ten guzior szybko zniknął

Asiulka gratulacje dla Maciusia.

Dziewczyny jeśli można to i ja się przyłącze do wyjścia z wami na piwko ;-)

Dziewczyny dziękujemy za gratulację,
Maciuś jest w siódmym niebie i już nie może doczekać się piątku.
Treningi są 2 x w tygodniu ,w środy na sali koło stadionu,a w piątki koło naszego bloku na miejskiej hali sportowej.Maciuś będzie chodził tylko w piątki bo niestety nie będę miała jak wozić go w środy do tego drugiego miejsca,bo m.bierze auto do pracy a z nimi dwoma autobusem to wyprawa,a Emil jeszcze czasami śpi o tej porze więc zostaje nam piątek na Hali.

Masiula a może Krystianowi coś zaszkodziło.A Marysia widzę taka sama akrobatka jak mój Emil.Ucałuj Marysieńkę w guziorka i niech szybko znika,i zdrówka dla Krystianka.
Kalka mój Emil nie spał w dzień w weekend ,i też pomyślałam już że koniec ze spaniem w dzień,ale już w poniedziałek poszedł sam spać,i śpi codzień.

Laski jak ja bym z Wa mi poszła na tego browarka,ale cóż takie życie....

asiulka tak mi sie wydaje własnie ze cos musiało mu zaszkodzić, jedliśmy w domu krokiety z barszczem,ale były robone własnorecznie i one raczej mu nie zaszkodziły bo nam tez by cos było. Najprawdopodobniej w przedszkolu cos zjadł-moze nieswiezego ??????

A u na sśliczne słonko wyszło, az mi sie nie chce przy tych papierach w pracy siedziec.:no::no::no:

Wkleje wam zdjęcie Maryski z guziorem wieczorem :laugh2::laugh2:

Asiulka - no to super :-)
Masiula - u nas mały wymiotował przy anginie - ale mam nadzieję że u Was to nic poważnego

Sol - a ten laser to bezpieczny jest???
Kalka - ale fajnie ci za to mały w nocy śpi
Truska - no właśnie coś mi sie kojharzy że pisałaś u nas i zniknęłaś :-p

A mnie się chce spać:szok:. Zaraz jajo zniosę. Jejku juz nei wiem co mam robić. Ale by mi się wolne przydało :-(. Ale człowiek głupi, chce kaski przyoszczędzić i chodzi do roboty ledwo żywy zamiast iść na zwolnienie jak lekarka mówi żeby iść :eek:. No ale teraz cięzkie finansowe miesiące , a jak pójdę na zwolnienie to ze 300 zł mniej będę miała

Wklejefotki moich dzieciaczków
aba07cd9f6.jpeg

852535e01b.jpeg

Własnie na innymswietokrzyskiemforummamusiekumawiamy sie na piatek na wyjscie do knajpki
ale nie weimczy cos z tego wyjdzie
Zawsze mozemy zorganizowac miedzy forumowe spotkanie mam :-D

reklama
Truska,no to fajnie że tak się umawiacie.My mieliśmy w czerwcu spotkanie mamusiek z października 2007,i super było.w ostrowcu się odbyło.
A do kielc na browarka niesteyy nie dojadę bo ja ze starachowic jestem

Do góry