reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam
My wczoraj byliśmy w lodziarni Cremowa (chyba trak to sie pisze). Na Sienkiewicza - tam gdzie kiedyś był Big Star. Super pyszne i ogromne desery tam mają :-)
Asiulka - lepiej już? Emilek - słodziak mały :tak:

reklama
hej
u nas spoko tylko teraz ja chora jestem:-:)-:)-( fajny dzis deszczyk przeszedl:-):-) Adas dobrze spi mi teraz a ja robie dopiero obiadek;-);-);-)

Kamilka - a co się znowu do Was przyplątało? Zdrówka życze.
Kalka - nie zauważyłam wcześniej Twojego wpisu :zawstydzona/y:. Faktycznie - teraz to tylko na dworze siedzieć. Taka ładna pogoda sie zrobiła (oczywiście z tymi małymi deszczowymi wyjątkami)

Hej Babeczki.
Jakaś pogoda dziś nie wyraźna, wyszłam na balkon to chłodnawo troszkę ale słońce ostro świeci :-D
Mnie już trzeci tydzień trzyma kaszel i katar, nie wiem juz sama czy to co na tle alergicznym:nerd: ale alergikiem to ja nie byłam.
Kamilka jak zdrówko? lepiej juz?
Miłego słonecznego dzionka :-)

Dziewczyny
okazalo sie ze Adas nie ma AZS normalnie uduuuusze ta lekarke :angry::angry::angry::angry::angry: cholera dzis mielismy szczepienie i pani doktor katgorycznie zaprzeczyla wiec jak spotkam tamta to nie wiem co jej powiem tyle stresu a to zwykle uczulenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a tak wogole bylismy na gigant zakupach jak ja takie uwielbiam:tak::tak::tak::-D:-DAdas okupiony na caly miesiac i w mleko i deserki soczki wow:shocked2::shocked2::shocked2: dzis jeszcze bylam w szole i pracy :baffled::baffled::baffled: duzo tego jak na jeden dzien duuuzo:blink::blink::blink:

a tak poza tym to nic sie nie dzieje 6 czerwca mam obrone i jestem w punkcie... tzn w polowie pracy a w piatek trzeba oddac trzeba sie jutro zebrac bo dzis to padam:nerd::nerd::nerd:

Hej Z wieczorka
Kamilka dobrze że mały nie ma tego AZS, u mojego syna tez podejrzewali ale okazało się że skaza białkowa robiła takie ślady na skórze suche, czerwone itp.
A my wczoraj byliśmy na szczepieniu, szlak mnie trafia z tymi lekarzami.
Kobieta mi nawet nie zmierzyła, ani nie zwarzyła dziecka, ja jej mówie że był chory i brał antybiotyk a ta tylko rura machnęła ręką! No weź tu do niej gadaj:szok:
Jeszcze chciała skierowanie do chirurga bo z małym mam iśc na usg, prosze ją o skierowanie ata mi mówi żebym szła prywatnie. Wyszłam z siebie dosłownie.

Dziewczyny szczepiliście dzieci na meningokoki?
Bo jest darmowe to szczepienie dla dzieci zameldowanych w ck myślicie żeby szczepić?

Kalka a gdzie chodzisz do przychodni?? bo ja na stok.. a co do szczepoienia my mielismy na meningo wlasnie w ta srode sa darmo to wole zaszczepic:tak::tak::tak:

hej Ciotki:-)
Kamilka wiesz wcześniej mieszkaliśmy na barwinku i tam mielismy przychodnie, nie chciałam się wypisywac dopóki szczepienia się nie skończą, teraz 24czerwca ma na meningokoki i juz po tym szczepieniu przenosimy się na stok, nie wiem co to za polityka ale jeśli się przeniose teraz to szczepienie na meningo jest dla mnie płatne:szok:
Albo kobita w przychodni się cos pomyliła, ale zakazła zaczekać i tyle.
A jak tam zdrówko u was?

u nas zdrowko lepiej bardzo fajnie ja wyszlam z chorobska a Adas wychodzi z uczulenia.. popisze wiecej jak bede miala chwile czasu bo koncze prace dyplomowa i mam w cholere roboty...

reklama
Hej laseczki.
Dawno nie pisałam ,ale czytałam jakoś mi weny brakowało.

U nas ok.
Moje gardło robi mnie balona,boli przestaje i tak co troche,jeszcze do tego coś mnie nereczki moje ukochane bolą już od kilku dni.Chyba muszę przeprosić się z Panią doktor.
Moja siostra z Paulą leżą jeszcze w szpitalu,i nie wiadomo kiedy wyjdą bo małej zalega flegma w oskrzelach:-(
.Ja przedwczoraj odebrałam już prawko:biggrin2:
Dziewczyny w domu mam kaskadera i piromana(Emila),ostatnio odkręcił mi gaz w kuchni,dobrze że się w porę zorientowałam,bo mogłoby to się skończyć nie ciekawie.I moja kuchenka teraz jest bez kurków bo pozdejmowałam dla bezpieczeństwa:baffled:

A wieczorkiem wczoraj zadzwoniła do mnie siostra że mała złapała w szpitalu rota:szok::-( i męczy się bardzo ,a miałam jechać dziś do niej,troszkę jej pomóc ,bo jest w ciąży a szwagra jego mądry "szef wysłał w delegację mimo prośby żeby tego nie robił bo córeczka w szpitalu,a żona w zaawansowanej ciąży.To powiedział mu ,albo jedziesz albo do widzenia:szok::szok:dupek

Buziaki

Do góry