reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Asiulka - grztulacje z okazji zdania egzaminu :)
Sol - mnie tez sie podoba ten basenik, ale tylko sama na nim byłam parę razy. Na aquaaerobiku. Tez polecam ;-)
Kamilka - i co z tą alergią? Znaleźliście juz jakiegoś winowajce?
Jak imprezka sie udała. Sto lat dla solenizanta

http://www.smsbezvat.pl/
proszę Wszystkie o podpis w sprawie petycji o nie pobieranie Vat-u od sms-ów charytatywnych. Prosze też o rozesłanie znajomym. Może wreszcie uda sie wywalczyć, żeby całość pieniążków trafiała dla potrzebujących

http://www.smsbezvat.pl/

reklama
Hej kobitki jak po weekendzie, ja wam powiem tylko tyle ze strasznie nie chciało mi sie wracac do pracy :baffled::baffled::baffled::baffled:

asiulka super, gratuluje

mrozik podpisane , zgadzam sie w 100 % z ta petycja

kamilka daj znac c u ciebie????

Masiula - ja to nawet nie wiem co to długi weekend. Nie dość że był krótki :wściekła/y:, to jeszcze tyle roboty przy domu miałam, ze w zasadzie tylko w niedzielę odpoczęłam chwilkę (jeśli można to tak nazwać :-p)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

HEJ LASKI
Witam wieczorkiem.
Muszę się trochę pożalić,czuję się okropnie,boli mnie gardło,głowa i wszystkie kości.Normalnie pora sie zabierać chyba.
Jeszcze Emil wstał z katarem,a w poniedziałek miałam jechać z nim na szczepienie bo mamy zaległe to z 16-18 miesiąca,przez tą cholerną ospę której w końcu nie miał.
Dziś byłam w starostwie opłaciłam sobie prawo jazdy i już w środę będę miała.:-D:-D
A tak poza tym to wszystko ok.
Acha i pochwalę się mój Emil dziś mówił do mnie tak słodko Mamuś Asia,aż się ciepło na serduchu zrobiło,i na Maciusia zaczyna wołać Aciuś,już nie Aka.
Na nasz samochód mówi taty ato(auto)
Jak go nie słucham to mówi :mamo sisiś(słyszysz),
a jak chce mi coś pokazać to :Mamo idziś(widzisz),
normalnie moje dziecko robi się komunikatywne i coraz więcej gada po ludzku:-D:-D

A teraz zmykam do łóżeczka pod kocyk.Mój m.dziś wziął obowiązki z chłopcami na siebie tzn.kolacją ,kąpanko i uśpienie.ciekawe jak im pójdzie .Na razie to są na dole u teściów.

Witajcie mamusie
my dzis jedziemy na komunie a tu pogoda bura:-:)-:)-( u nas w sumie nic ciekawego zyjemy sobie i sie leczymy
u adasia wystapila alergia szukamy na co narazie odstawione wszystko jest na mleku HA i ma Atopowe Zapalenie Skory:-:)-:)-( nie jest to zarazliwe ale trzeba sie teraz napracowac zeby to wyleczyc :baffled::baffled::baffled:

Zycze wam milego dnia :-):-):-)

Kamilka - nie pocieszę Cię - AZS nie da się wyleczyć, można czasowo zaleczyć żeby nie były widoczne skutki tej choroby ale nigdy tego nie wyleczysz :zawstydzona/y: Wiem bo mój M walczy z tym cały czas, próbowaliśmy wszystkiego i nic, można tylko sprawić żeby to nie było bardzo widoczne.

Sol- wlasnie chodzi o to ze sie da tylko u dzieci do lat 4 pozniej juz nie. Poniewaz u dzieci zmienia sie uklad imunologiczny wyeliminowanie alergenu przynajmniej przez 2 lata uodparnia dziecko i choroba sie cofa.. dzieki cioci ktora jest lekarzem mielismy kontakt z lekarka w Centrum Zdrowia Dziecka ona nam wytlumaczyla ze musimy sie postarac i pilnowac zeby maly nie jadl wszystkiego.. tylko mnie to martwie bo w takim razie jak chce to wyleczyc nie moge dac Adasia do zlobka:baffled::baffled::baffled::baffled:

u starszych dzieci i osob doroslych juz oprocz lagodzenia nie da sie nic:-:)-:)-(

reklama
Hej Mamuśki.
Długo mnie coś nie było, no ale jak jest pogoda to siedzimy na dworze albo w busku u dziadków.
Mam sporawe zaległości więc doczytam w wolnej chwili.
Asiulka gratuluje zdania egzaminu, to będziesz śmigac sobie teraz autkiem:-) Kuruj się kobitko ;-)
Kamilka wszystkiego najlepszego na roczek dla Adasia, oby małemu się cofneło to AZS.
Dobranoc

Do góry