reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

mrozik - my się właśnie zdecydowaliśmy an Dorbud w miarę dobra cena i dobra jakość okien.
Idę po penathen bo mnie pali :zawstydzona/y: a skóra już zaczęła złazić :-:)wściekła/y::-(

reklama
MASIULA

Z okazji urodzin wszystkiego naj ,naj,najlepszego kochana.

2a6560df02b6f7b5.jpg

hej dziewczyny

widze ze watek troche zamarl wiec zapraszam spowrotem..

u nas roznie powiem wam okazalo sie ze Adas ma alergie tylko narazie nie wiadomo na co?:baffled::baffled: dostalismy leki i masci bo ma atopowe zapalenie skory bo moja lekarka nie zauwazyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale nic leczymy sie i odstawilismy wszystko do jedzenia zostaejmy o mleku cherbacie i jakiejs zupce:no::no::no: ja nie wiem skad mu sie to wzielo?????? mam dwa podejrzenia albo moja mama cos mu dala za moimi plecami albo cos go uczula na wiosne z pylenia?? :eek::eek::eek:

a tak poza tym szykujemy sie do urodzinek 1 beda w ta sobote i juz dzis mam wolne wiec zaczynam szykowac dzis zrobie ciacho Ptasie mleczko i nie wiem..

Hej baby, no ja nie chciałam nic mowic ale rzeczywiscie podupada:no::no:

Kamilka, to super , bedziesz miała imprezke, zdaj relacje co i jak, no a z ta alergia to pewnie zrobia Adasiowi badania:tak::tak:

No Masiula po tyg powinna nastapic poprawa po lekach i odstawieniu jedzenia bedziemy patrzyli i obserwowali co moze byc??

ja wyysprzatalam lazienke zrobilam porzadek w lekach bo tyle tego nie ma gdzie chowac i wogole duzo pustych pudelek i butelek:confused2::confused2: ciacho sie zrobi dzis tylko czekam na galaretki ze stezeja i potem zrobie mase ale to juz na wieczor.. dzis u nas ladnie wiec potem moze skoczymy na spacer z Adaskiem choc podobno ma byc burza ale to jeszcze dlui dzien...

wystawilam kwiatka na balkon bo jest duzy i strasznie mi w domu kurz zbiera i ma juz pomaranczowe liscie albo sie zesmazyl albo przemarzl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aaa najwyzej go wywale...

HEJ LASECZKI.

Muszę Wam się pochwalić ,wczoraj o godzinie 11 miałam egzamin na prawo jazdy iiii

ZDAŁAM

asiulka - gratki - ja czekam na wieści od Joanny czy zdała swój.

Dziewczyny polecam wam basen w city park-u. My wczoraj byliśmy - woda 30stopni a w jacuzzi 33. Karola przez ponad 40 min szalała i się śmiała. Basen nie jest duży i ma 120 cm głębokości ale naprawdę fajniutko jest. Woda jest jonizowana nie chlorowana. Za pobyt prawie godzinny zapłaciliśmy całą trójką 30 zł. Karola miała za darmo.

reklama
Do góry