reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
hej dziewczyny
dawnoooo mnie tu nie bylo ae mam dosc malo czasu

praca studia( praca licencjacka) dom Adas wow naprawde bywa ciezko ale jest juz ok... wszystko w miare unormowane moge odetchnac pelna piersia. Terazw w maju szykuja nam sie Adasia 1 urodzinki bedzie balanga potem komunia a na koniec jestem swiadkiem do bierzmowania :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: mowi sie spoko:-):-)

O widze ze babiniec nam sie wykrusza:baffled::baffled::baffled:

Kamilka fajnie ze sie odezwałas, a nie tylko na majówkach , co to za obijanie :-D:-D fajnie ze wszystko ci sie układa:tak::tak::tak:

Shiraaine ty pijoku:-D:-D:-D

Shiraaine ty pijoku:-D:-D:-D

Ej no kaca nie miałam - po ćwiartce wódki??:rofl2:, tylko łydki od tańczenia trochę bolały :-p

Dzisiaj mąż mi sprawił karnecik na solarke na 110 min. Dzisiaj sobie poleżałam 6 min, jutro na 7 idę. Dzisiejszy dzień był super gdyby nie to że byłam u dentysty i przez przypadek znieczuliła mi nerw okołooczny - miałam znieczuloną prawą stronę nosa i dolną powiekę prócz zębów :laugh2::eek::laugh2: Ale spoko :-p Ale od 12 do 19 byliśmy na dworze a pogoda była dzisiaj śliczna :tak::tak::tak:

Masiula dzieki ale ja taka zabiegana teraz szykuje sie naurodzinki malego zastanawiam sie co upichcic?? robie liste dan.. dzis zamowilam torta dla adasia super bo bedzie Kubus puchatek na torcie i tygrysek:-):-):-) slicznosci tort.. no i po promocyjnej cenie bo od meza mojej kolezanki....

a tydzien po urodzinach mam komunie i musze sobie cos kupic do ubioru b chodze w jednym kaplecie.. wogole nas gonia teraz wydatki..

wiecie co a ciesz sie bo wreszcie zaczelam chudnac poprostu jestem happy:sorry::sorry::sorry:

w pracy fajnie czas leci...

aha a zapomnialam wam powiedziec udalo mi sie zapisac Adasia do zlobka tu na uroczysku..

Ostatnia edycja:
Kamilka to super wiesci, nie ma to jak miec znajomosci:tak::tak::tak:, no iczekamy na zdjecia z imprezy no i tego superowego tortu

Shiraaine zmieniałas nick??? Fajowo z tym solarium, ja byłam przed swietami, ale zdrowo przesadziłam, poszłam na 8 minut i to na mocne lampy i skora wszedzie mi schodziła a najbardziej z twarzy:-D:-D:-D:-D

Powiedzmy ze wróciłam do swojego starego :laugh2::tak::laugh2:
Ja w poniedziałek byłam na 6 min i nic mi nie było, a wczoraj zaszalałam na 8 i mam buraczki poniżej pasa, boli jak diabli, ale skóra mi nie schodzi na szczęście. Najgorzej się załatwiłam na nogach a w szczególności pod kolanami - nie mogę zgiąć - tak boli :szok:

Robie właśnie obiadek a Karola siedzi i tatusia na kolankach :-p
A zaraz spadam do dentysty i dalej szukać okien :crazy: Co oferta to tragedia - jak cena dobra to okna do kitu, jak cena tragiczna to okna dobre. A muszę je wymienić :sorry: Nie ma któraś sprawdzonego punktu/firmy?

Pociesze cie tylko tym ze mnei skora po 4 dniach zaczeła schodzic:-D:-D:-D:-D:-D:-D, ale badzmy dobrej mysli, moze dzieki temu ze poszłas na 2 razy unikniesz tego co ja, ja sie od razu zesmazyłam:-D:-D:-D

reklama
Sol - my okna kupowaliśmy u takiego "producenta". Jedzie sie droga na Warszawę, i przed Wiśniówką jest w prawo taki budynek - stoi w samotności, więc myślę że łatwo go znajdziesz. Nie znam sie niestety na tych wyrobach więc nie wiem czy są to dobre okna i czy w dobrej cenie :-). Jak bedziesz chciała to sobie go sprawdzisz, ja poszukam jakichś namiarów na niego jak chcesz, gdzieś chyba faktura powinna być...

Do góry