reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonku dziekuje,zdrowka dla chlopcow a co do wizyty to niech Twoi Panowie wydobrzeja i wtedy dasz znac i sie umowimy
priv to dobrze ze synusiowi przeszlo...oby nic wiecej go niedopadlo

reklama
Hej, ja dzisiaj po powrocie z pracy byłam tak padnięta, że myślałam, że z dziećmi do wyrka pójdę. Na szczęście kawa pomogła;-)
Asienka, super, że noc sucha;-)
nati, ano juz w pracy jestem niestety, mamy bardzo fajna nianię i to mnie cieszy bardzo. Współczuję pobudek o 5:30, mi Borys tez tak kiedyś wstawał jak ząbkował. Teraz jak dzieci wstaną nad ranem, to po mleku dalej przeważnie śpią i pobudka 7-8. Nie wiem jaką szkołę wybrać, chcę poczekać do kwietnia, bo będzie przeprowadzka więc wtedy coś się wybierze.
priv, zdrówka dla synka.

Hej!U mnie z dnia na dzień coraz lepiej.Dzisiaj pobudka o ...Uwaga....5:szok:Normalnie jakas masakra.Nie wiem co mu się odwidziało.I od rana dopiero teraz zasnął:baffled:Nic sie nie wyspałam:no:
Dzisiaj w palanach sprzątanie jakies wieksze.Mąż do pracy więc cały dzień sami z bobasem.;-)U mnie juz druga kawka.:tak:
tygryskowakawa naprawdę niezastąpiona ,u mnie tak samo:tak:Rozglądasz sie dalej z mieszkaniami u nas;-)Teraz widziałam,że cos wiecej sie pojawiło.Mały nie budził mi się tak już od dawna.Nie wiem co mu się zmieniło:no::confused:Dzisiaj wolne?
asienka_ja obstawiam ,że dziewczynka u Ciebie będzie;-)A masz jakieś przeczucia wogóle>Ja jakoś od poczatku myślałam ,że chłopiec i akurat się sprawdziło.Mi lekarz już w 15 tygodniu powiedział płeć dziecka:tak:

priv zdróweczka :blink:

Miłego dnia dla Was:)

hejoo, melduje ze wrocilismy, wczoraj. Podroz spokojna, bez przygod, dzieciaczki grzeczne.
Matkooo, kto mnie rozpakuje i pochowa klamoty?:baffled::baffled:nienawidze:dry:

Witam, kurcze dziewczyny nie nadazam za wami. Moja mala bestyjka jak tylko widzi ze siadam przy kompie zaczyna marudzic, a jak spi to zawsze jest cos do zrobienia.
Nati o moj B ,5 rano, masakra. mi spi do 8 - 8.30 i jestem przeszczesliwa bo spioch ze mnie:-)
mam pytanko, kiedy zaczelyscie wprowadzac mleko krowie do diety maluszkow?

agis83 ze mnie też śpioch ale niestety nic na to nie poradzę!Mam nadzieje,że to się zmieni.A o której małą kładziesz spac?Mój śpi bez przebudzenia w nocy .Jak kłade go spać o 19 to dopiero na jedzenie się budzi rano.Ja jeszcze mleka krowigo nie wprowadzałam i nie myślałam nawet o tym jeszcze więc nie pomogę Może inne mamy nam podpowiedzą coś na ten temat;-)
barmanka79 miłego rozpakunku:):tak::-)

Ja juz po porządkach.Zabieram się za roladki na obiad .Potem małe zakupy ;-)

reklama
agis wg polskich norm,mowia zebys wprowadzac mleko od 3roku zycia,tutaj w irlandii mowia ,ze od 1roku.
Ja jednak bede sie stosowac do polskich norm,mleko krowie jest bardzo ciezkie na zoladek a tym bardziej na male brzuszki,ja nie pijam mleka bo zawsze zle sie po nim czuje.
Z tym ,ze daje mu np danonki,a tam jest mleko krowie,wiec jakies tam wyroby spozywcze na bazie mleka daje,ale samo mleko nie.

Maly dal rade przedwczoraj i spal cala noc od tej 19.30 natomiast wczoraj tez go nie dalam na drzemke popoludniwa ,ale nie wytrzymal i padl o 17!obudzil sie za 2 h i szalal do23.30

priv zdrowka dla synka

Milej soboty

Do góry