reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonku dziekuje,zdrowka dla chlopcow a co do wizyty to niech Twoi Panowie wydobrzeja i wtedy dasz znac i sie umowimy
priv to dobrze ze synusiowi przeszlo...oby nic wiecej go niedopadlo

reklama
Hej, ja dzisiaj po powrocie z pracy byłam tak padnięta, że myślałam, że z dziećmi do wyrka pójdę. Na szczęście kawa pomogła;-)
Asienka, super, że noc sucha;-)
nati, ano juz w pracy jestem niestety, mamy bardzo fajna nianię i to mnie cieszy bardzo. Współczuję pobudek o 5:30, mi Borys tez tak kiedyś wstawał jak ząbkował. Teraz jak dzieci wstaną nad ranem, to po mleku dalej przeważnie śpią i pobudka 7-8. Nie wiem jaką szkołę wybrać, chcę poczekać do kwietnia, bo będzie przeprowadzka więc wtedy coś się wybierze.
priv, zdrówka dla synka.

Hej!U mnie z dnia na dzień coraz lepiej.Dzisiaj pobudka o ...Uwaga....5:szok:Normalnie jakas masakra.Nie wiem co mu się odwidziało.I od rana dopiero teraz zasnął:baffled:Nic sie nie wyspałam:no:
Dzisiaj w palanach sprzątanie jakies wieksze.Mąż do pracy więc cały dzień sami z bobasem.;-)U mnie juz druga kawka.:tak:
tygryskowakawa naprawdę niezastąpiona ,u mnie tak samo:tak:Rozglądasz sie dalej z mieszkaniami u nas;-)Teraz widziałam,że cos wiecej sie pojawiło.Mały nie budził mi się tak już od dawna.Nie wiem co mu się zmieniło:no::confused:Dzisiaj wolne?
asienka_ja obstawiam ,że dziewczynka u Ciebie będzie;-)A masz jakieś przeczucia wogóle>Ja jakoś od poczatku myślałam ,że chłopiec i akurat się sprawdziło.Mi lekarz już w 15 tygodniu powiedział płeć dziecka:tak:

priv zdróweczka :blink:

Miłego dnia dla Was:)

hejoo, melduje ze wrocilismy, wczoraj. Podroz spokojna, bez przygod, dzieciaczki grzeczne.
Matkooo, kto mnie rozpakuje i pochowa klamoty?:baffled::baffled:nienawidze:dry:

Witam, kurcze dziewczyny nie nadazam za wami. Moja mala bestyjka jak tylko widzi ze siadam przy kompie zaczyna marudzic, a jak spi to zawsze jest cos do zrobienia.
Nati o moj B ,5 rano, masakra. mi spi do 8 - 8.30 i jestem przeszczesliwa bo spioch ze mnie:-)
mam pytanko, kiedy zaczelyscie wprowadzac mleko krowie do diety maluszkow?

agis83 ze mnie też śpioch ale niestety nic na to nie poradzę!Mam nadzieje,że to się zmieni.A o której małą kładziesz spac?Mój śpi bez przebudzenia w nocy .Jak kłade go spać o 19 to dopiero na jedzenie się budzi rano.Ja jeszcze mleka krowigo nie wprowadzałam i nie myślałam nawet o tym jeszcze więc nie pomogę Może inne mamy nam podpowiedzą coś na ten temat;-)
barmanka79 miłego rozpakunku:):tak::-)

Ja juz po porządkach.Zabieram się za roladki na obiad .Potem małe zakupy ;-)

reklama
agis wg polskich norm,mowia zebys wprowadzac mleko od 3roku zycia,tutaj w irlandii mowia ,ze od 1roku.
Ja jednak bede sie stosowac do polskich norm,mleko krowie jest bardzo ciezkie na zoladek a tym bardziej na male brzuszki,ja nie pijam mleka bo zawsze zle sie po nim czuje.
Z tym ,ze daje mu np danonki,a tam jest mleko krowie,wiec jakies tam wyroby spozywcze na bazie mleka daje,ale samo mleko nie.

Maly dal rade przedwczoraj i spal cala noc od tej 19.30 natomiast wczoraj tez go nie dalam na drzemke popoludniwa ,ale nie wytrzymal i padl o 17!obudzil sie za 2 h i szalal do23.30

priv zdrowka dla synka

Milej soboty

Do góry