reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Biola-ja wiem jak to jest...człowiek otworzy oczy i stwierdza,że jest wyspany-ot cała filozofia...ja też mam jak Twój Kacperek;)))
Kamcia-spokojnej podróży do Dublina!!!
Nati-masakra...Naprawdę dobrze,że się tragedia nie wydarzyła:no:Oj nawet nie wiesz jak często ja powtarzam słowa"kto mu/jej dał prawo jazdy';)Oby ręka szybko się zagoiła:tak:

W związku z tym,że od północy mamy 23go idę się brać za pichcenie...uwielbiam:tak:
Miłego dnia Wam

reklama
Bry

Nati
współczuję, Boże ja bym chyba zawału dostała, nie dziwię się, ze tak zareagowałaś. Dobrze, że do tragedii nie doszło
Lubiczanko no ja też dzisiaj ostro do pracy się biorę

Życzę Wam wszystkim kochane foremki zdrowych, spokojnych, pełnych miłości świąt

Witam, z chęcią się do Was dołąćzę. Mieszkam w D24, jestem mamą 2 kochanych szkrabów. Póki co jestem na macierzyńskim, ale wracam już do pracy w styczniu:zawstydzona/y:
nati, ale szok. Dobrze, że nie stało się Wam nic poważnego. Brak słów... A jak wizyta u fryzjera? Chodzisz do polskiego?
My robimy wigilię ze znajomymi, więc dzielimy się robotą. Lecę do garów;-)
Życzę wszystkim dużo zdrówka, jeszcze więcej cierpliwości, wsparcia partnerów/mężów i aby te nasze kochane dzieciaczki zdrowo nam się chowały
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Wesołych Świąt!!!!

tygryskowa WITAJ:)Dokladnie SZOK.Aniołki czuwaja nad maluszkiem:)
Wizyta u fryzjera super:);-)jak zawsze zadowolona:tak:Tak chodze do pl fryzjera.W Naas jest bardzo dobry fryzjer polecam na przyszłosc i nie dorgi:tak:Oj to już nie długo Ci macierzyńskiego zostało.
My wigilie robimy wspólnie z rodzicami także robota też na podziałkę:blink:Ja juz placki zrobiłam,czekam jeszcze aż mi galaretka zastygnie.
Zasałatkę się dopiero wezmę jutro.Mały własnie zasnął;-)

Dziewczyny szczepicie na wszystkie szczepionki swoje dzieciaczki?Wczoraj się dowiedziałam,że mojej koleżanki synek po szczepionce zachorował na autyzm:no:Urodził sie jako zdrowe dziecko a po szczepionce AUTYZM:-(Kurcze a ja szczepienie mam 8 styczeń i nie wiem co robić.Teraz będzie mały miał 3 szczepionki.I zastanawiam się co robić.:confused:

Hej Dziewczyny, chcialabym do was dolaczyc. Mieszkam w Balbriggan, mam 7 miesieczna coreczke i do marca jestem na macierzynskim .
hej Nati sporo sie naczytalam o powiklaniach po szczepieniach i ja mojego maluszka nie szczepie na razie wogole.

Hejka

Kochane Dziewczyny Dużo Zdrówka, Szczęścia oraz Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.

Tygryskowa Witaj
Agis83 Witam nową mamusie z Balbriggan, fajnie, że jest nas więcej.
Nati dobrze, że nie doszło do tragedii. Moja Zuzia przeszła wszystkie szczepienia i jest ok. Oczywiście każdy ma prawo do własnych decyzji więc czy zaszczepisz czy nie to nik Cie nie potępi.

Kochane dla was i waszych bliskich

Najszczersze życzenia.

Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,

Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,

Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,

Świąt które, dadzą wam trochę radości i odpoczynku,

A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,

Aby był dużo lepszy od obecnego

Ja juz prawie wszystko zrobione, tylko pierogi ale to tylko kilka sztuk,
Kamcia- a do ktorego nexta sie wybierasz?
;-)
Witam nowe mamcie, rozgoscie sie

reklama
AsienkaM1986 kurcze człowiek się nasłucha i potem głupio myśli:no:Kurcze.Musze lekarza swojego jeszcze zapytać.Podobno chłopczyki 4 razy częściej na tę chorobę chorują niż dziewczynki.

U mnie szybko dzień minął.:-)A Wy juz wszystko gotowe do Świat.u mnie juz półmetek;-)
Dobranoc i do jutra:happy2:

Do góry