reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry wieczór :sorry2:

tak tak wiem - 100 lat,ale qrcze no :dry: doba dla mnie to za mało...

enyłej...byliśmy w PL wróciliśmy 2 tyg temu i podróz zaliczam do udanych i calkiem fajnych. Serio. Dziewczyny nad podziw zwłaszcza ta mała ( mała:dry: szkołę zaczęła wczoraj ). I powiem Wam, że te 2 lata w przedszkolu to był najlepszy pomysł na jaki mogłam wpaść, bo wczoraj obyło się bez żadnych szlochów i takich tam ( o moich nie wspomnę :sorry2:).

jutro z kolei zaczynamy polską szkołę ( czyt.moj zywioł) hehe no i ja w sekretariacie juz na pełnych obrotach:baffled:stresa mam chyba :sorry2: będzie dobrze, bo jak ma być,ale wiadomo jeszcze sie taki nie urodził coby polaczkom dogodził :-p

Czytałam Was jakoś po trosze - pozdrawiam wszystkie bez wyjatku :*

lubiczance zyczę udanej impry ;-)

do sklikania miłe panie :cool2:

Melduje sie ze wrocilam:)
Busssy na maxa jestesmy wczoraj pierwszy ezien w szkoke i kacperek troszke sie zestresowal i nie chcial wejsc:(ale pozniej bylo ok.nikus zaliczyl ostatnie szczepienie,pozniej male gotowanie bigosik i barszczyk bialy no i werszcie r dal sie namowic na male zakupy do ikeii:)a dzis zamierzamy jechac na grilika do carlow:)
Teneryfka jest boska ale goraco na maxa,moje dzieciaki to zywioly do wody a kacper to przebijal wszystkich:)ulotki poprzywozilam wiec przy najblizszym sptkaniu podostarczam albo poczta podesle:)
Ok lece sie szykowac bo jeszcze w pizamkach lazimy:)

Biola zostajecie do jutra w Carlow?
moze sie spotkamy co?
dzis nie dam rady,bo m w pracy a potem na zakupy trza jechac,bo tylko swiatlo w lodowce...ale jutro?

Biola to wiedze ze grill bedzie zakrapiany:-D....nie no ok,jak znajdziesz chwile to zadzwon...napisze Ci swoj nr.na priva ok...my chyba jutro bedziemy tam na osiedlu..Ty juz wiesz u kogo;-):-D..mielismy jechac tydzien temu,ale ja umierajaca bylam(czyt,chora)potem pod wieczor moj Szym chcial tam jechac i m zadzwonil,ale K z mlodym byla w Kilkennach:cool2:

reklama
Do góry