reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien doberk milego wtorkowego dnia wam zycze:)
Uu jak tu pusciutko;(
Hej dziewczynki mam do was pytanie czy nie taktem brdzie jak wysle list do lanlorda z podpisami wszystkivh mieszkancow czyli z 7apt ze powinien zadbac troche o porzadek?facet nic kompletnie nie robi jest syf robactwo zamki w bramach nie dzialaja wchodzi kto chce e a przez to chyba jest jego obowiazek o dbanie porzadku prawda?nie karze mu zeby niewiem co tutaj robil ale na dzien dzisiejszy to naokolo budynku to jest smietnik i przez to nadmiar robactwa sie szerzy i innych mniejszych zwierzatek.:(

Ostatnia edycja:
Hej z wieczorka.Dzionek dzis jakos szybko mi minął,pogoda dopisuje wiec korzystamy z pogody.Wieczorkiem bylismy z małym u pediatry-alergolog.Igorio ma alergie ale całe szczescie nie pokarmowa.To jest związane ze ślina itd.przepisała syrop,masc,i crem.Zobaczymy czy pomoze,mam nadzieje ze tak.Jezeli nie to mamy wrócic z powrotem.Mówiła takze ze jak to zniknie,to moze jeszcze wrócic.Czas pokaze.
No nic zmykam.Miłego wieczorku.

Kochnane mamy z Ie... mam pytanie od jakiego wieku posłałyscie dzieciaki do preschool - mam 3,4 latka czy to nie za wczesnie? zaznacze, ze nie mowi po ang i był juz 2 dni w przedszkolu na a3 h - z tego programu ECCE za free i jest bardzo ciezko... płazce jak wychodze, jest przygnebiony po przyjsciu do domu,... meczy mnie ze nic nie rozumie bieedzczek i dlatego ma stres... czy nie lepiej zaczac preschool za rok a pozniej w wieku 5,5 junior class?

Anetajoanna...zrobisz jak zechcesz,ale ja bym juz go tam zostawila...jak go teraz zabierzesz a wyslesz z arok,to on tez bedzie plakal bo nic nie bedzie rozumial itp...a wiedzial bedzie ze jak urzadzi ci pare razy scene placzu to ty go stamtad zabierzesz i chodzic juz wcale nie bedzie chcail..-mam nadzieje ze mnie rozumiesz,bo chyba namieszalam troche.
Mam synka w wieku 3,6 r.i od poniedzialku chodzi do pzredszkola...jak na razie nie palacze....

reklama
Zgadzam sie w 100%z ewelcia:)
Ja kacperka wyslalam do przedszkola jak mial 3,2latka placz byl przez tydzien i to do tego stopnia ze musielismy z nim siedziec pare dni w przedszkolu:(teraz jest juz w 1klasie i jest super:)

Aco tu takie pustki szok:(
Barmanko a ty gdzie?kobitki co tam u was?

Ostatnia edycja:
Do góry