reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama

Pisałam,że nie wychodzę nigdy bez całej ferajny:sorry2:A to niedzielne wyjście to jakie było?...Z całą rodziną:sorry2:Co to za wyjście jak trzeba za dziećmi ganiać,pić wino z Mattem pod pachą,pfff...:dry:
Już rozumiem wyjść z mężem,ale bez dzieci a nie z całym majdanem:cool2:Takie wyjścia jak to ostatnie to ja miewam:tak:,ale w porównaniu do mojego P,który miewa wyjścia,że sam o 18-tej wychodzi,wraca około 2:00 i nie musi się niczym przejmować to ja nie mam żadnego wyjścia:-D
...Ale Radka szkoła piękna:-)A jaka ogromna:szok:...Nie na darmo mówi się,że jedna z większych w Ire:-)A jakiego Radek ma wychowawcę:szok:Takie ciacho,że ojojojo!:-DBryan się zowie,ale mówię Wam jaki przystojny:szok:Szkoda,że se ze mną za wiele nie pogada
:zawstydzona/y:

To moze Ty tez sobie wyjdziesz babski wieczor ja mam zalegle dwa wyjscia ;-)tylko czekam jak Barmanka przestanie karmic :tak: ekipe sie zbierze i mozna wyjsc :-)A swoja droga fajnego wychowawce ma Radek nie jedna mamuska pewnie wzdycha hehehe

Witam
Aaniu-dzięiki za pamięć:*Jestem mega dumna z dzieci-było mi lżej niz niekórym parom z jednym dzieckaiem...Nawet stewardzi chwalili-i do kabiny pilota zaprosili:szok:Pierwszy raz :sorry2:TAK WIĘC ZŁEGO SŁOWA NIE POWIEM
Jejku-strasznie jest tu być bez J-podziwiam te,które bez mężów siedzą w Pl po kilka tygodni-dla mnie zgroza:sorry:\Dzieci przeszczęśliwe-pełno towarzystwa...Bajka-jak dla nich...Uciekam...Mam próbę;)Miłego wieczorku

Wiedzialam ze dasz rade :tak:udanego wypoczynku
Ja w kraju bylam 1,5 miesiaca i tez mi bylo teskno za J jemu zreszta tez i stwierdzil ze tak tak dlugo wiecej nas nie pusci

Barmanko to zapisz sie na masaz jakis nie patrz na M ...

Asienko udanego wypoczynku
Gliwa dzieki urodzinki sie udaly nowe towarzystwo poznalam i co najwazniejsze kolega Natalci zadowolony z prezentu powiem ze ciezko bylo cos wybrac tym bardziej ze duzo zabawek dla dziewczynek wiekszy jest wybor

Ide sie ogarnac ale cos dzis jestm nie dozycia jakos mi ciezko i wogole ble .......

Milego dnia

dwa pranka trzepnęłam, obiad podszykowany, oponki upieczone, chata ogarnięta. Chłopaki pojechali na kulki a ja mam chwile dla siebie z capuccinko w dłoni :tak:
Dlaczego zawsze musi padać jak ja pranie robie?:wściekła/y: na szczęście wiaterek przewiał i jest git:tak:

No właśnie,Aniaa ja cały czas czekam na ten październik bo mi Barmanka wyjście obiecała:-DPrzeca my się już zmawiały jak Ty w Polsce byłaś;-)
A w ten weekend nie damy rady się spotkać bo Radek dziś zaproszenia na urodziny od koleżanki z klasy dostał:sorry2:
Kiedy ta zaś J ma wolny weekend bądź do południa chociaż?
Mój mały kamikadze,model wielki po ławie spaceruje:wściekła/y:Jak na wybiegu...A potem się z niej na kanapę rzuca:szok:Tylko patrzeć jak pysk rozwali bo siniaków to już ma jak grzybów po deszczu:baffled:

no dzieci pokąpane, ja też już po prysznicu, teraz jakaś kolacyjka i woooolneee :-D

Tichonek, no ja mam nadzieję że to mała franca da się w końcu przekonać do jakiegoś mleka:sorry2: herbatkę pije, nie w takiej ilości jak ja bym chciała ale lepsze to niż wcale. Z mlekiem niestety wciąż się bujamy :baffled:

Mam nadzieje ze Ida mi sie cos napisac u nas wszystko gra jutro dzwonimy po Internet Dom stary ale czuje ze bedzie ok Dzieci troche smarcza kupa roboty I ogolnie to najwazniejsze ze jestem z mezem niewaZne jak I gdzie pozdrawiam kochane do napisania buziaki

reklama
Do góry