GLIWA
Fanka BB :)
Miłego Dzionka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisałam,że nie wychodzę nigdy bez całej ferajnyA to niedzielne wyjście to jakie było?...Z całą rodzinąCo to za wyjście jak trzeba za dziećmi ganiać,pić wino z Mattem pod pachą,pfff...
Już rozumiem wyjść z mężem,ale bez dzieci a nie z całym majdanemTakie wyjścia jak to ostatnie to ja miewam,ale w porównaniu do mojego P,który miewa wyjścia,że sam o 18-tej wychodzi,wraca około 2:00 i nie musi się niczym przejmować to ja nie mam żadnego wyjścia
...Ale Radka szkoła piękna:-)A jaka ogromna...Nie na darmo mówi się,że jedna z większych w Ire:-)A jakiego Radek ma wychowawcęTakie ciacho,że ojojojo!Bryan się zowie,ale mówię Wam jaki przystojnySzkoda,że se ze mną za wiele nie pogada
Witam
Aaniu-dzięiki za pamięć:*Jestem mega dumna z dzieci-było mi lżej niz niekórym parom z jednym dzieckaiem...Nawet stewardzi chwalili-i do kabiny pilota zaprosiliPierwszy raz TAK WIĘC ZŁEGO SŁOWA NIE POWIEM
Jejku-strasznie jest tu być bez J-podziwiam te,które bez mężów siedzą w Pl po kilka tygodni-dla mnie zgroza\Dzieci przeszczęśliwe-pełno towarzystwa...Bajka-jak dla nich...Uciekam...Mam próbęMiłego wieczorku