reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Help me umieram a tu dziecimi trza sie zajac to i tak ja poszlam kolo 12spac bo reszta towarzycha do 4siedziala:( a ty jeszcze @dostalam jakos 4 dni za wszesnie :(a i pisalam wam o moivh bolach brzucha przed wyjazdem i mam nadzieje ze to bylo wlasnie na @ i po przejdzie mi wszystko,powiem wam ze bol brzucha jelit mialam caly wyjazd i do tego stopnia mnie wwywalili i bolalo ze ratownik na basenie pytal sie mnie czy w ciazy jestem:)masakra jakas zszokowal mnie tym tekstem na maxa.mialam w planach w przyszlym tyg isc do lekarza bo sie troszku przestraszylam ze to moze cos mi uroslo w jelitach bo bez jaj czulam jakby tam byl kamien a bol okropny przy tym i na ketanolach jechalam .zobaczymy jak @sie skaczy czy moje dolegliwosci mi przejda
Lece dzieci ogaarnac ale tak bbbb mi sie nie chce;b

reklama
hej,hej!!
Ja nadal zdycham,...
macie jakis sposob na pozbycie sie kaszlu???:dry:....mam juz dosc!!!
a dzis musimy zaliczyc zakupy,bo wczoraj m pozno wrocil i juz nie bylo jak jechac.
Nie lubie w niedziele robic zakupow!!!:no:moglibysmy gdzies do znajomych jechac a takto kicha...

No nic,milego dnia zycze!
Biola wracaj szybko do zdrowia!!
Tym razem znow sie nie uda nam spotkac:cool2:....kkiedy planujecie znow do Carlow zawitac?zapraszam do siebie.Od Twojej Sis do mnie jest na serio blisko:)

Ewelcia to musisz miec mocny ten kaszel ze Ci nie pomaga z cebuli.
Dzionek minął dzis miło i fajnie,uwielbiam niedziele gdy M jest w domku.Najpierw byliśmy na kulkach z Igorkiem,po południu wyszlismy na pizze i spacerek nad morzem.:tak:No nic zmykam piwko wypic z sokiem.
Miłego wieczorku.

Witam

Widze, że duzo nie mam nadrabiania.

Zuzia od 3 dni jest nieznośna. Sama nie wie czego chce. No ale cóż sie jej dziwić. Ludzi dużo, ciągle nowe twarze, gorąco jest, budzi się wczesnie (6 rano) i na dodatek zęby jej idą. Jedna trójka sie przebiła teraz chyba kolejna ja męczy.

Pozdrawiam

Gliwa zawsze jak tylko zachoruje to potem zostaje mi taki uporczywy kaszel...od kad pamietam to tak mam:baffled::wściekła/y:
AsienkoM a spi Zuzia w dzien?
Barmanko juz sie zastanawialam gdzie Cie wcielo?ale widze ze jestes:-)wsio ok u Was?
Tichonku a Ty gdzie?

Szym dzis byl pierwszy dzien w przedszkolu....nie plakal wcale..Pani mowila ze byl grzeczny,zjadl jogurt i kanapke:):-).
Poszlam po niego przed 16 i akurat bawili sie na placu zabaw...mialam okazje poobserwowac z ukrycia:-D.
Pytalam go czy robil siku...powiedzial ze robil...to sie go spytalam czy sam poszedl czy mowil Pani..a on do mnie ze mowilem Pani..a ja sie pytam a jak? a ten TOILET,TOILET,TOILET:-D....
Powiedzial ze jutro tez idzie:)

reklama
Do góry