reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Basiu skozystam z Twojego pytania ile kosztuja tuatj materace do luzeczek i wogole gdzie je kupic o_O bo moj mezus skreca dla naszego maluszka luzeczko ale materacy nigdzie nie znalazlam.
A co do transportu to http://www.gls-poland.com
oni maja niezle ceny i jesli nie ma sie nic tlukacego do przewiezienia to spokojnie mozna z ich uslug skozystac

Polecam, bo nijak byśmy sobie nie dali rady ...:
Firma GLS Poland. Bez limitu wagowego, duży karton np. po telewizorze kosztuje
160zł. Nie trzeba mieć firmy zeby z nich skorzystać.
W poniedziałek przed wylotem spakowaliśmy w 3 kartony wszystko poza ciuchami:
pościele, ręczniki, buty, księżki, zabawki, wieże, płyty, kurtki. W piątek pod
adresem w IE byliśmy i my i paczki. Przesyłka idzie 4 dni. Odebrana lub
dostarczona w pon. dochodzi do irlandii na piątek. Do całej Irlandii, nie tylko
Dublinowa.
W poniedziałek rodzina wysyła nam kolejne 3 paczki z mniej już niezbędnymi
rzeczami i z suchą spożywką :)

reklama
Moj roczniak;-)
152063.jpg
http://im.bobasy.pl/f/d/152063.jpg

hej :-)
bylam zawirusowana od czawrtku i dopiero dizs moge odpisac :)
tak wiec przede wszystkim wielkie dziei za info!! :tak: czekam na nowe wiadomosci - kazda jest na wage zlota!!
z ta przesylka to jak mozna na firme (ja wysylam na firme meza) to chyba masterlink jest tanszy (jutro bede wiedziala na 100% bo koncze pakowac 3 karton).
ja mleczko - sredni zapas (sojowe) biore ze soba - tzn w tych kartonach a potem bedziemy przestawiac :-D leki zabiore w plecka jak bede leciala :-p
jejku ale mam stresa - do 2 listopada juz nie wiele czasu. za tydzien karte medyczna lece zalatwiac...
jolka zdrowa jak byk wiec nie mam obaw. stary pracuje wiec damy rade!!
serdeczne pozdrowionka - jeszcze z polski :laugh2:

a ja wpadam sie pochwalic ze mam swoje malutkie szcxzescie
było ciezko ale jestem szczesliwa ze mam syneczka w domku :D

David 16.10.2006 godz. 20:42
3680, 51 cm

moje szczescie przed kąpielą

:|

mycie główki :|

Flipku Najwieksze Gratulacje

Dawidku jestes piekny,zyczymy Tobie zdrowka.
Flipku jaki On duzy:szok:
Musisz mi opowiedziec swoj porod,ale to wsztstko jak juz ochloniecie.
Caluski od naszej calej rodzinki.;-)
Ale fajowo,zaraz zadzwonie do Marka i mu powiem:tak:
Caluski od Anatolka:laugh2:

reklama
Dziekujemy :D

spore to moje szczescie oj spore choc kruciutki i mimo wagi wygląda jak niewielki kurczaczek

Aniu co do porodu to mam opis jakby co bo opisywałam juz komuś, przyjemny nie jest bo i miło nie było przynajmneij dopóki nie zobaczyłam swojej kruszynki
jakby co zapraszamy do nas napatrzysz sie na okruszka i szybko sie postaracie o rodzenstwo dla Anatolka
zdjecie z gazetą po prostu genialne, śliczny chłopaczyna
jak w przedszkolu? mały zdrowy? zadowolony?
mój synek sie popsuł troche ostatniej nocy bo miał przerwe na cycanko od 2 do 6 rano a ja choc padnieta nei miałąm mu tego za złe
kurcze z drugim dzieckiem jest zupełnie inaczej, jakąś boską cierpliwośc mam do niego, przy F denerwowałam sie ze nei chce spać a tu cieszyłam sie ze moge sie napatrzec na synka i go wycałować hmm śmieszne to wszystko
a wiesz ze miałam do ciebie dzwonic w piątek i próbować umówić sie na spotkanko bo planowalismy aktywny weekend a tu w czwartek w nocy poszłam do szpitala (tego samego dnia pisałam post)

strasznie jeszcze osłabiona sie czuje choc ogólnie ruchowo jest lepiej niz po porodzie F, tylko ciągłe zawroty głowy :/

Kamila a co u was?

Do góry