reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
Asieńko_r dziękuję bardzo...To już 5 lat:szok:,kiedy?!:-)...DREWNIANA:-D
Asieńko_r Wam również wszystkiego naj,najbardziej miłosnego:-)

694.jpg

Margaritta,kochana.Dla Ciebie i G wszystkiego najwspanialszego i kolejnych lat w miłości:-)
...Na szczęście są i życzenia dla takich weteranów jak Wy:-D

1436-2891-thickbox.jpg
...No i ktoś jeszcze dziś świętuje,ale nie pamiętam kto:zawstydzona/y:Anineczko czy to Wy?:-)

GLIWA spełnienia marzeń dla Twojego szanownego :tak:

urodziny1.jpg

reklama
Tichonek-:szok:wow-wszystko widzę masz obcykane-kto,kiedy i jak;)))
Gliwa-mężowi Twemu wszystkiego najlepszego(choć czegóż mu do szczęścia może brakować ,skoro ma Was;)))
AsieńkoR,Tichonku,Margaritta-Wam i Waszym Połówkom wszystkiego tego,co Was będzie prowadzić do wspólnych celów-miłości i wzajemnego szacunku,wyrozumiałości i wsparcia...I wielu,wielu wspólnych chwil na spacerze za ręce i ztą iskrą w oku;)
images

Margaritta ciotko droga dla Ciebie i G samych szczęśliwych dni dla Was
Justysiu wszystkiego dobrego da Was również:):)

AsienkoM u nas póki co nie jest źle, najwyżej nie pójdziemy na plac zabaw tylko w ogródku się dziewczynki pobawią

Dziewczyny a orientujecie się ile kosztuje leczenie tutaj zębów również z leczeniem kanałowym i wyrywaniem ósemek??

Ja wyrywałam 8 tutaj i zapłaciłam 180 euro to było prawie 2 lata temu, teraz wyrywałam 8 w Polsce i zapłaciłam 120 już ze zdjęciem ;-)

OOO widzę okazji dużo na świętowanie :-D
Wszystkiego Najlepszego z Okazji rocznic i urodzin :-D

nie no musiałam zejsc z tej patelni :-D

Tichonku - weterani to fakt- dzieki za piękne slowa tu i tam... dla Was tego samego i jeszcze więcej kochana :*:*

Asienko_r
i dla Ciebie i Twojego męzowskiego mnóstwa szczęsliwych dni i ogromu pokładów miłości :*

Justysia tez? no to wszystkiego tego co powyżej ;-)

sorry ze tak wpadam tylko,ale... zycie jakoś mi przelatuje między palcami ostatnio.. ale nic to - alleluja i do przodu

pozdrawiam Was wszystkie baaardzo serdecznie

gdzie Wy macie tą patelnie i słońce ja się pytam???????????????????????:wściekła/y:mi głowa pęka-no słowo daję pierwszy raz w zyciu mam taki ból

Witam.
Dziękuje dziewczynki za życzenia dla Mojego Mężulka.
:-)My wróciliśmy z długiego spacerku z Igorkiem,kupiłam takze prezencik urodzinkowy.:tak:
AsienkoM
super ze lecicie do Polski.
Tichonku,AsienkoR,Margarittko Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragnę więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.
Miłego popołudnia.

reklama
Ano fakt,to Justysia a nie Anineczka jeszcze dziś świętuje:-)Wszystkiego naj,naj również dla Was,oczywiście:-)
My dopiero co do domu weszliśmy.Padam na pysk:baffled:O 11:00 pojechałam z dzieciakami autobusem do stolicy,odebrac wreszcie Radkowy paszport:tak:Ale cieplutko dziś,ani kropelki deszczu nie było a we wczorajszej prognozie miałam-ulewy:sorry::-DTakie dzieci dziś grzeczne były przez cały dzień,że szok:szok:Matt 5 godzin w wózku spędził i nawet nie stęknął a Radek miał Burger Kinga obiecanego więc posłusznie jak baranek szedł przy mnie:-DFajny dzionek,dzieci najszczęśliwsze z jazdy autobusem:-)Ale teraz to bym się na kanapie wyciągnęła,ale ni ma jak:sorry:Pranie wstawiłam,idę dzieci karmic:tak:

Do góry